- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #7.561
Hatic22 nasılsın canım. Koruma nasıl gidiyor. Korumaya geçenler artık artıyor.
Korumacılara da ayrı liste yapmak şart oldu sanırım.kaydirigubbakcemile2
aaa ayrılamayız bizzzz
şimdilik iyi gidiyor canım 57 58 arasında gidiyorum tabi bu arada diyetteyken yiyemediğim şeylerden yiyince 58 oluyor kilom .ama hemen düzeltiyorum
1 hafta sporu bırakmıştım o dönem kilo alıcam tekrar diye bi kuşku oldu tekrar spora başladım
sporsuz olmuyor şekerimkaydirigubbakcemile2
aaa beni yasmamışsın listeye :sinifsinif::sinifsinif:-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................74................................74..........................68... ........verememiş
zambak3......................86.3.........................77.2.............................76.7.........................70............500 gr vermiş
oyelken........................79.9.........................72.7.............................72.7.........................65............verememiş
tinkerbell2......................61.2.........................55..............................54.2.........................54............800 gr vermiş
nesibe26........................75............................72.5............................72............................68............500 gr vermiş
ege1979.........................97.2........................92.7............................92...............................85..........700 gr vermiş
naf..................................73..........................71.4...........................71.6...........................60...........200 gr almış
brownsugar.....................68.9.........................64..............................64.4..........................54............400 gr almış
inşallah canımmaşallah canım troitlerin tam çalışmasada sen kilo vermeye başladın çok güzel devamını bekliyoruz
aaa beni yasmamışsın listeye :sinifsinif::sinifsinif:
inşallah canım
valla beslenme konusunda elimden geleni yapıyorum su içiyorum spor da yapıyorum anca bu kadar işte
en azından verememekten iyidir
Haticecim ben de senden umutluydum. Neden böyle oldu. Bu hafta uğramadım ama senin çok dikkat ettiğini tahmin ediyorum. Yağdan vermediğine emin misin? Ayda bir filan yağ ölçümü yapabilsen iyi olur. Bugün girdim ama sadece bugün yazılanları okuyabildim. hafta sonu yatılı misafirlerim geleceğinden işlerim çok.
Ben de bir öneri getiremiyorum ne yazık ki. En fazla gördüğüm kilo 70 olmuştu. 67 ile burada başladım. İki ay sürdü ve 2 hafta duraklama olmuştu. Sonuçta 57 yi gördüm. En uzun süren uygulamam da burada oldu. Fazla bir deneyimim olduğunu söyleyemem.
Uzun süre diyet yapanlardan öneriler almak lazım. gerçi herkesin metabolizması farklı ama yine de bir yol gösterici olur en azından.
Sanırım sen şok diyetler yapmıştın. Bir aydan önce yapma artık. Geçen protein ağırlıklı beslenmeyi dene yediklerini ve yaptığın sporu değiştir demiştim. Olumlu sonuç vermedi sanırım. Bir de forumda karbonhidrat diyeti var. Puanlara göre yiyorsun. Protein ağırlıklı yine ama daha bilinçli olur. Bir veya 2 hafta yapabilirsin uzun süre yapılmaz bence. Bir bak istersen ona.
Kolaylıklar diliyorum herkese.
banamı dedin özgecim
evettttt
canım farketmemişim -tatlicadiarzu- hemen ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?