Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Hatic22 nasılsın canım. Koruma nasıl gidiyor. Korumaya geçenler artık artıyor.
Korumacılara da ayrı liste yapmak şart oldu sanırım.kaydirigubbakcemile2

şimdilik iyi gidiyor canım 57 58 arasında gidiyorum tabi bu arada diyetteyken yiyemediğim şeylerden yiyince 58 oluyor kilom .ama hemen düzeltiyorum
1 hafta sporu bırakmıştım o dönem kilo alıcam tekrar diye bi kuşku oldu tekrar spora başladım
sporsuz olmuyor şekerimkaydirigubbakcemile2

Arada kendimize izin vermemiz doğal canım. Gerçi hayatımız boyunca dikkatli olmamız gerek ama koruma döneminde verilen kiloya göre 4-6 ay gibi daha da dikkatli olmamız lazım.
Bünyemizin yeni kiloya alışması için:hulya:.

aaa beni yasmamışsın listeye :sinifsinif::sinifsinif:

maşallah canım troitlerin tam çalışmasada sen kilo vermeye başladın çok güzel devamını bekliyoruz
inşallah canım
valla beslenme konusunda elimden geleni yapıyorum su içiyorum spor da yapıyorum anca bu kadar işte
en azından verememekten iyidir

güzel geçti cnm en şaşırdığım ve mutlu olduğum çiçek göndermesiydi aklinialirimsmile
kandil diye pek bişi yapmadık zaten bende hasta gibiyim onunda keyfi yoktu bi alışveriş merkezine gittik çocuğu gezdirdik sonra market alışverişi yapıp evde yemek yedik

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................74................................74..........................68... ........verememiş

zambak3......................86.3.........................77.2.............................76.7.........................70............500 gr vermiş

oyelken........................79.9.........................72.7.............................72.7.........................65............verememiş

tinkerbell2......................61.2.........................55..............................54.2.........................54............800 gr vermiş

nesibe26........................75............................72.5............................72............................68............500 gr vermiş

ege1979.........................97.2........................92.7............................92.............................85..........700 gr vermiş

naf..................................73..........................71.4...........................71.6...........................60...........200 gr almış

brownsugar.....................68.9.........................64..............................64.4..........................54............400 gr almış

gzdecskn.......................76...........................75.1.............................74.7..........................63...........400 gr vermiş

gözde ekledim canım

canım yağ ölçümü falan yaptırmadım hiç
yok canım şok diyet falan yapmadım sadece 2 sefer ayranlı detoks 1 seferde meyva detoksu gibi bişey yaptım ondan başka bişey yapmadım hatırladığımsositososito

bende bi araştıracağım artık bu hafta bende umutluydum güzel kilo vereceğimden
yaptığım sporu değiştirmedim canım daha doğrusu leslie yi bıraktım 1 saat yürüyüş yaptım protein diyeti falan düşündüm bende ona bakayım :bbo:
yardımcı olduğun için teşekkür ederim canımŞeniz

selam ben geldim.haticecim bence vücudun senle inatlaşıyor ve bence yapman gereken şey onu şaşırtmak.vücudun gelen giden hesabını eşitlemiş.onun için olduğun yerden ayrılmıyorsun.yani bence ya uzun süredir yemediğin bişey ye veyahutta içinde karbonhidrat olmayan protein ağırlıklı bir diyet yap 2 gün.diyetisyene gittiğimde kilo vermem durduğunda bana 2 günlük diyetler veriyordu.istersen onlardan birini özelden yazabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…