Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım benimde haberim var bundan ama fiyatı çook uçuk şimdilik
ben asıl kızım için istedim alejisi çıkıyor yaz mevsiminde tam olarak neye olduğu anlaşılamadı kaç kez test yapıldı herşeye bakıldı ama bulunamadı
dediğin gibi çoğalırsa yaptırmakta fayda var ama tek ona bağlanamaz insan yediği şeyin dokunup dokunmadığını ortalama kendisi farkeder :lepi:
Merhaba arkadaşlar,
Yarını ben de merak ediyorum. Kimse sır vermiyor son ana kadar.
Tinkerbell mezun olacak sanırım.kaydirigubbakcemile2

evet canım yarın olsun bakalım ya tam bir fiyasko olacak yada çok güzel bir tablo bizi bekliyorkaydirigubbakcemile5

Alerji tesbiti için kullanıldığını bilmiyordum canım. Tabi kendimiz de anlıyoruz ama daha bilimsel oluyor. Bazı şeylerin şişkinlik yaptığını veya bize yaramadığını, kilo yaptığını genelde biliyoruz da bazılarının da farkında değiliz. Evet fiyatlar çok uçuk.kafamçokkarıştı

benim bu gün evlilik yıl dönümüm 3. yılımızı kutlayacaktık
hersene çok heveslenirim bişey çıkar bi daha hiç önemsemeyeceğimmm
10 temmuzda sınav olacağından eşim yoğun çalışıyor sabah gitti işe akşama kutlarız diyordum akşamda dersanenin veda yemeği ve toplantısı varmış büyük ihtimalle uzayacak gece boyu yalnızım yaniii...:sinifsinif:

a.skaydirigubbakcemile5
merhba kızlar nasılsınız bakalım:hulya::hulya:
merhaba hoşgeldin

amannnn her şeyi de çok pahalı yapmasalar olmaz :umursamaz:
ya canım bi araştırdım fiyatı 750 tl
forumda araştırdım yaptıranlar var onlarda 990 tl dedi
kızlar ya aslındA MORALİM ÇOK BOZUK

ya canım çok üzüldüm bendede oldu bir kaç sene üst üste bişeyler engel oldu bir sene kızım rahatsızdı anlayacağın kötü bir durum ama sağlık olsun yarın kutlarsınız artıkolumunekankayizsmile

merhba kızlar nasılsınız bakalım:hulya::hulya:

iyiyiz canım sen nasılsın sempatiksalakcinni

ben geldim ama hiç bir şey yemedim yemek hiç güzel değildi :umursamaz:

biz kendimiz yaptığımız için güzeldi yidim geldim :lepi: :lepi:

evet canım yarın olsun bakalım ya tam bir fiyasko olacak yada çok güzel bir tablo bizi bekliyorkaydirigubbakcemile5

güzel olacak inşallahh kaydirigubbakcemile2

hadi ya tühhh
eşin gitmese olmaz mı yemeğe boshayallersmile

bence gitmeyecek

aksilik işte yaaaa tabiki herşeyn başı sağlık ama başka gün bu günkü gibi heyecanlı olamam:hulya:
altında bi srpriz çıkarmı acaba diye umut ediyorummm:kedi::kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…