- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.201
canım benimde haberim var bundan ama fiyatı çook uçuk şimdilikModa demişken aklıma geldi. Son zamanlarda york testi furyası var.
kan testi ile neleri yememen gerektiği belirleniyor.
20-30kg. verenler var yorumları da okumuştum. Hangi gıdalara intoleransın varsa yemiyorsun.
Şimdilik Ankara ve İstanbul'da birkaç merkezde var bildiğim kadarıyla ve pahalı.
yaygınlaşır ve yararı iyice anlaşılırsa tabi biraz da ucuzlaması lazım yaptırılabilir bence.
Kişiye özel olduğundan aklıma yattı şimdilik.:hulya:
Merhaba arkadaşlar,
Yarını ben de merak ediyorum. Kimse sır vermiyorson ana kadar.
Tinkerbell mezun olacak sanırım.kaydirigubbakcemile2
aslında yemek lazım ne kadar sevmesekte kemik erimesi diye bir gerçek var Allah korusun eyvahedigeldismile yaş gittikten sonra yemenin bir anlamı kalmıyor çünkü canım kaydirigubbakcemile5
canım benimde haberim var bundan ama fiyatı çook uçuk şimdilik
ben asıl kızım için istedim alejisi çıkıyor yaz mevsiminde tam olarak neye olduğu anlaşılamadı kaç kez test yapıldı herşeye bakıldı ama bulunamadı
dediğin gibi çoğalırsa yaptırmakta fayda var ama tek ona bağlanamaz insan yediği şeyin dokunup dokunmadığını ortalama kendisi farkeder :lepi:
evet canım yarın olsun bakalım ya tam bir fiyasko olacak yada çok güzel bir tablo bizi bekliyorkaydirigubbakcemile5
merhba kızlar nasılsınız bakalım:hulya::hulya:
ben asıl kızım için istedim alejisi çıkıyor yaz mevsiminde tam olarak neye olduğu anlaşılamadı kaç kez test yapıldı herşeye bakıldı ama bulunamadı
dediğin gibi çoğalırsa yaptırmakta fayda var ama tek ona bağlanamaz insan yediği şeyin dokunup dokunmadığını ortalama kendisi farkeder :lepi:
haticem geçmiş olsun kızın için
bende küçüklüğümden beri alerjiyle mücadele ettim
her seferinde bişey buldular
ilk başta yumurta alerjisi dendi
sonra saman alerjisi
polen alerjisi
toz alerjisi
sitrese bağlı derken geçensene kayınvalidemin tavsiyesi üzerine bi iğne yaptıdım 24 senedir her yaz çıkan alerjim bu sene olmadı...tabi doktor kontrolü lazım
o acıyı yaşadığım için başımdan geçenleri anlatmak istedim...:hulya:
Selam hoş geldin canımkaydirigubbakcemile5
ben çıkıyorum iyi günler herkese
a.skaydirigubbakcemile5Alerji tesbiti için kullanıldığını bilmiyordum canım. Tabi kendimiz de anlıyoruz ama daha bilimsel oluyor. Bazı şeylerin şişkinlik yaptığını veya bize yaramadığını, kilo yaptığını genelde biliyoruz da bazılarının da farkında değiliz. Evet fiyatlar çok uçuk.kafamçokkarıştı
merhaba hoşgeldinmerhba kızlar nasılsınız bakalım:hulya::hulya:
haticem geçmiş olsun kızın için
bende küçüklüğümden beri alerjiyle mücadele ettim
her seferinde bişey buldular
ilk başta yumurta alerjisi dendi
sonra saman alerjisi
polen alerjisi
toz alerjisi
sitrese bağlı derken geçensene kayınvalidemin tavsiyesi üzerine bi iğne yaptıdım 24 senedir her yaz çıkan alerjim bu sene olmadı...tabi doktor kontrolü lazım
o acıyı yaşadığım için başımdan geçenleri anlatmak istedim...:hulya:
sağol canım
evet aynı dediğin gibi yumurta çok yiyen bir aileyiz kışın hiç birşey yok yazın yumurta dokunuyo dediler
çikolata normal yer yazın dokunur çikolata alerjisi
yani anlayacağın aynı senin dediğin gibi bi onu dediler bi bunu sonuç tam çıkmasada yazları ara ara alerji olur
ya canım bi araştırdım fiyatı 750 tlamannnn her şeyi de çok pahalı yapmasalar olmaz :umursamaz:
kızlar ya aslındA MORALİM ÇOK BOZUK
benim bu gün evlilik yıl dönümüm 3. yılımızı kutlayacaktık
hersene çok heveslenirim bişey çıkar bi daha hiç önemsemeyeceğimmm
10 temmuzda sınav olacağından eşim yoğun çalışıyor sabah gitti işe akşama kutlarız diyordum akşamda dersanenin veda yemeği ve toplantısı varmış büyük ihtimalle uzayacak gece boyu yalnızım yaniii...:sinifsinif:
alerji testleri var ama
merhba kızlar nasılsınız bakalım:hulya::hulya:
ben geldim ama hiç bir şey yemedim yemek hiç güzel değildi :umursamaz:
evet canım yarın olsun bakalım ya tam bir fiyasko olacak yada çok güzel bir tablo bizi bekliyorkaydirigubbakcemile5
hadi ya tühhh
eşin gitmese olmaz mı yemeğe boshayallersmile
hadi ya tühhh
eşin gitmese olmaz mı yemeğe boshayallersmile[/QUOT
ya canım çok üzüldüm bendede oldu bir kaç sene üst üste bişeyler engel oldu bir sene kızım rahatsızdı anlayacağın kötü bir durum ama sağlık olsun yarın kutlarsınız artıkolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?