- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.641
sorma ya iş güç anca geldik...:hulya::hulya:sen neler yapıyorsun:içelim:
benimde bırakamadığım tek şey yeşil çay
acaba bağımlılık mı yaptı:hulya:içmesem duramıyorum :içelim:
Bizimkiler yeşil çay, rezene çayı,mate çayı falan almışlar zamanında. Ben de karışık ne gelirse elime içiyorum. Ama yeşil çayla mate çayı aynı değil, değil mi? CADIARZU
bugünkü vergi ödemelerimi hallettim işlere baktım birazz sonra patron şubeye gitti bende sabah beri burdayım işte
tabi canım mate farklı yeşil çay farklı
karışık içmen güzel tek bişeye alışmazsın
ben şimdi düşünüyorum yeil çay içmediğimde bi şişlik hissediyorum ben bunu bi ömür mü içecemCADIARZU
Bizimkiler yeşil çay, rezene çayı,mate çayı falan almışlar zamanında. Ben de karışık ne gelirse elime içiyorum. Ama yeşil çayla mate çayı aynı değil, değil mi? CADIARZU
:hulya::hulyah işide bitirmişsin :hulya:
ya bende bu hulyaya bayılıyom:hulya::hulya:
:roflol:
yaa naf ben iş hayatından sıkıldım sanki kaydirigubbakcemile3
6 senedir bu iş yerindeyim
ya bu yirmilik dişim öldürcek beni çok ağrıyo :gitme: :gitme: :gitme:
birşey itiraf etmek istiyorum topiğin adı değişmiş ya
ben eski ismi beğenip buraya girmiştim ozaman isim böyle olsaydı seçmeyebilirdim belki burayı
yani öteki isim bence herşeyi deneyip ti ya yani kilo problemi olup bıkanlar usananlar için daha iyiydi tabii bu benim fikrim :hulya:
Hımmm!.. CADIARZU Ben aramızda yeni olduğunu söyleyen arkadaşlara elimden geldiğince karşılık veriyorum ve bunun gibi birden fazla arkadaşın cevap vermesini laf kalabalıklığı olarak görmüyorum. Eğer "Burada yeniyim, yardım eder misiniz?" dedikten sonra kayboluyorsa; bu onun kaybıdır bence. Bir de yeni gelen arkadaşa cevap yazan kişinin açıklamasını ben görmeden yazdığım için açıklama yapılmış yapılmamış mı bilemeyeceğim. Bu açıdan da biraz sıkıntı yaratabilir. CADIARZU
Bence ya yeni gelen kişiye istemeyen cevap vermesin; çünkü şahsım adına topiğe sık kullanılanlar aracılığıyla girdiğim için en son kaldığım sayfadan en sona doğru cevaplayarak takip ediyorum. Ya da bu durum çok sıkıntı yaratıyorsa; bir kişiyi karşılama komitesi başkanı seçelim.
Hımm!.. bilmiyorumkismile Buraya yazanları bir de araştırıyor musunuz? Ben hiçbir şeye bakmadan yazıyorum da. Kendimi sazan gibi hissetmeye başladım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimde bırakamadığım tek şey yeşil çay
acaba bağımlılık mı yaptı:hulya:içmesem duramıyorum :içelim:
Evet istihbarat için ayrıca ekibimiz var.:1ninca: Bilmiyor muydun?
Her başvuruyu didik didik ederiz özgeçmişi filansengözlerimebaksanab
Bilmiyordum bilmiyorumkismile Desene beni de araştırıp diğer topiklerle ilişkimi araştırmışsınızdır kaydirigubbakcemile3 Sonra mesaj sayıma bakıp; alışamamıştır, bizi bırakır, yenidir bu, demişsinizdir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Araştırın bakalım ama ummadık taş baş yararmış. :teytey: Benden tavsiye bırakmayacağım, boşuna araştırmayın. delikafadulden delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Senin araştırman bitti canım olumlu sonuçlandı ve buradasın
ya çalışmak istemiyorum ama evde de sıkılırmıyım bilmiyorum
Geçmiş olsun canım zordur ama iyi tarafı kilo vermende yardımcı olabilir.aklinialirimsmile
Aynen canımEskiden poşetini alırdım arada içerdim şimdi dökme alıyorum bunu sevdim ve bırakmaya niyetim yok. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?