Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

benimde bırakamadığım tek şey yeşil çay
acaba bağımlılık mı yaptı:hulya:içmesem duramıyorum :içelim:

Bizimkiler yeşil çay, rezene çayı, mate çayı falan almışlar zamanında. Ben de karışık ne gelirse elime içiyorum. Ama yeşil çayla mate çayı aynı değil, değil mi? CADIARZU

Bizimkiler yeşil çay, rezene çayı, mate çayı falan almışlar zamanında. Ben de karışık ne gelirse elime içiyorum. Ama yeşil çayla mate çayı aynı değil, değil mi? CADIARZU

tabi canım mate farklı yeşil çay farklı
karışık içmen güzel tek bişeye alışmazsın
ben şimdi düşünüyorum yeil çay içmediğimde bi şişlik hissediyorum ben bunu bi ömür mü içecemCADIARZU

Aslında bir ömür bunu alışkanlık haline getirmek sağlıklı yaşamak açısından güzel. yerimseniben

ne güsel değişik değişik kaydirigubbakcemile2

:hulya::hulyah işide bitirmişsin :hulya:
ya bende bu hulyaya bayılıyom:hulya::hulya:

işler bitmiyoki canım yaa serdim biraz sadece yarın devam ederim nolcak

noliyiiii aklinialirimsmile

ya bu yirmilik dişim öldürcek beni çok ağrıyo :gitme: :gitme: :gitme:

Geçmiş olsun canım zordur ama iyi tarafı kilo vermende yardımcı olabilir.aklinialirimsmile

Önce öyle bir başlık koydum ki insanlar gelsin ondan sonra kapıları kapatıp acı gerçeklerle yüzleşsinlersempatiksalakcinni
Ya benim bildiğim önce başlığa bakılır ondan sonra ilk sayfaya. Orada bir mucize yok hatta yavaş olsun sağlıklı olsun diyenler gelin dedimkaydirigubbakcemile2

Haklısın canım. Sadece fikir olarak söyledim. Varım diyip kaybolanlar çok da bir çözüm getirelim demiştim. Dediğin gibi isteyen cevap versin. Sonuçta katılıp katılmamak kendi bileceği iş.:hulya:

Hımm!.. bilmiyorumkismile Buraya yazanları bir de araştırıyor musunuz? Ben hiçbir şeye bakmadan yazıyorum da. Kendimi sazan gibi hissetmeye başladım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evet istihbarat için ayrıca ekibimiz var.:1ninca: Bilmiyor muydun?
Her başvuruyu didik didik ederiz özgeçmişi filansengözlerimebaksanab

Evet istihbarat için ayrıca ekibimiz var.:1ninca: Bilmiyor muydun?
Her başvuruyu didik didik ederiz özgeçmişi filansengözlerimebaksanab

Bilmiyordum bilmiyorumkismile Desene beni de araştırıp diğer topiklerle ilişkimi araştırmışsınızdır kaydirigubbakcemile3 Sonra mesaj sayıma bakıp; alışamamıştır, bizi bırakır, yenidir bu, demişsinizdir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Araştırın bakalım ama ummadık taş baş yararmış. :teytey: Benden tavsiye bırakmayacağım, boşuna araştırmayın. delikafadulden delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Senin araştırman bitti canım olumlu sonuçlandı ve buradasın

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Senin araştırman bitti canım olumlu sonuçlandı ve buradasın

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Zamanında düşünüldü demek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Hala düşünülüyordur sınav zamanlarımda "Bıraktı mı diye" kaydirigubbakcemile3 Neyse kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben yine de söyliyeyim de bırakmayacağımı Bir tek sınav zamanı bir de tatilde sıkıntı olur. İstediğim her an buradayım; burada olduğunuzun bilinciyle yerimseniben

ya çalışmak istemiyorum ama evde de sıkılırmıyım bilmiyorum

bir süre sonra sıkılırsın canım :hulya:

Geçmiş olsun canım zordur ama iyi tarafı kilo vermende yardımcı olabilir.aklinialirimsmile

sağol canım opuyorumnanaktan

Aynen canım Eskiden poşetini alırdım arada içerdim şimdi dökme alıyorum bunu sevdim ve bırakmaya niyetim yok. hihoyyyt

aynen kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…