Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Bir yere gitmiyorsunolumunekankayizsmile gitsen de peşindeyiz.
Kilolarını vereceksin, korumaya geçeceksin. İşin çok burda:hulya:

Bir yere gitmiyorsunolumunekankayizsmile gitsen de peşindeyiz.
Kilolarını vereceksin, korumaya geçeceksin. İşin çok burda:hulya:

:sinifsinif: Evet, 10 kilo verene kadar çok yolum var. mafoldumben Acaba hedefimi mi düşürsem? bilmiyorumkismile 54'e kadar çok var. İlk hedefim 60 olsa; sonra da 55 falan Ama gerçeği biliyorken ne kadar motive edici olur, bilmiyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ben çıkıyorum. Benden budünlük bu kadar. yerimseniben
Menümü de yazayım.
Sabah: Peynir ve domates, salatalık, 1 dilimden de az ekmek, şekersiz çay
Öğlen: Şehriye çorbası, biber dolması (2), yoğurt.
Akşam: Sürprüzz olacak herhalde kaydirigubbakcemile3

Ara öğünlerde kuru üzüm ve kayısı yedim; mate çayı içtim.

1 hafta spor yapamaycağım.

gülegüle canım opuyorumnanaktan

bende çıkıyorum kızlar yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben öyle yaptım hatice daha iyi olur dedi

Hımm!.. bilmiyorumkismile Ben de öyle yapayım ama çizelgede BMI da olsun istiyorum; çünkü istediğim kilo benim için ideal kilo mu emin değilim. En iyisi Haticemi bekleyeyim. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 Kulakları çınlasın Şeniz Bu kız olmasa çizelge özürlüsü olarak (sözüm meclisten dışarı) kalacağım ortada.

canım bencede isteyen cevap versin istemeyen vermesin gelen gelir gelmeyen kendi bilir

canım aslında hava çok güzeldi
gittik ve yağmur başladı
sonra arabada biraz bekledik ve günlük güneşlik hava geri geldisırnaşık şey

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
benden kaçarmıııı hadi itiraf ettt kaçamak felan yaptın mışakkıdı

1 bardak gazoz içtim canım onun dışında ızgara et zararı olacak bişey yok:sm_confused:

kıslar ya beni gören herkes gözlerine inanamıyor çok zayıflamışsın diyorlar çok iyisin diyorlar ben diyorum daha yolum var böyle bile kalsan çok iyisin diyorlar kaydirigubbakcemile2

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım illa kötü tarafa çekme gerçekten zayıfladığın için iyi niyetle söylemiştir kadın belkide -tatlicadiarzu-

ya bu yirmilik dişim öldürcek beni çok ağrıyo :gitme: :gitme: :gitme:
geçmiş olsun canım

vereliniortakalkisalkisalkis

akşamları cuma gününü düşünücem. o gün tartıya çıkınca buraya kilo verdim diye yazabilmek için azmediceem..:enbuyukkk:

a.s.kaydirigubbakcemile5

canım bende eski adını seviyordum ama buda güzel olmuş
adı ne olursa olsun bu saatten sonra alışkanlık yaptığı :sm_cool:kesin kendi adıma söylemek gerekirse

bugün kimse uğramıyor hatice kesin gelirdi ama oda gelmedi

canım misafirim vardı anca vakit bulabildim opuyorumnanaktan
ama beni merak eden senağlamabi sen varsın canımŞeniz

Hımm!.. bilmiyorumkismile Buraya yazanları bir de araştırıyor musunuz? Ben hiçbir şeye bakmadan yazıyorum da. Kendimi sazan gibi hissetmeye başladım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

bence düşür canım ben 65 istiyordum önce 68 olayım ondan sonra devam edecem:hulya:
bana motivasyon açısından faydası varolumunekankayizsmile

canım çizelgeni hazırlarken kilolarını yazdığın yerin alt tarafında bmı yazan yer var onu metric/sl yapıp boyunu yazıyosun canım o zaman çıkıyorkaydirigubbakcemile5
ŞenizŞeniz

yap bakalım merak ettim bende normal olman gereken kilonu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…