- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #8.661
naf söylediğin yer çok komikmiş gerçekten
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Zamanında düşünüldü demek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Hala düşünülüyordur sınav zamanlarımda "Bıraktı mı diye" kaydirigubbakcemile3 Neyse kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Ben yine de söyliyeyim de bırakmayacağımıBir tek sınav zamanı bir de tatilde sıkıntı olur. İstediğim her an buradayım; burada olduğunuzun bilinciyle yerimseniben
Bir yere gitmiyorsunolumunekankayizsmile gitsen de peşindeyiz.
Kilolarını vereceksin, korumaya geçeceksin. İşin çok burda:hulya:
Ben çıkıyorum. Benden budünlük bu kadar. yerimseniben
Menümü de yazayım.
Sabah: Peynir ve domates, salatalık, 1 dilimden de az ekmek, şekersiz çay
Öğlen: Şehriye çorbası, biber dolması (2), yoğurt.
Akşam: Sürprüzz olacak herhalde kaydirigubbakcemile3
Ara öğünlerde kuru üzüm ve kayısı yedim; mate çayı içtim.
1 hafta spor yapamaycağım.
ben öyle yaptım hatice daha iyi olur dedi
Ben de varım diyip kaybolanlara bir çözüm bulmak lazım benceboshayallersmile
Bazıları mesaj sayısını doldurmak için de yazıyor. Bazıları yardım diyor bir daha yoklmaz:
Arkadaşın biri bütün topiklere varım demişburadan da bir sürü buyur almışkaydirigubbakcemile3
Biri gelip böyle yazdığında o sırada kim rastlarsa' katilmak istiyorsan günlük menülerini ve sporunu yaz' desin herkes cevap vermesin benceaklinialirimsmile İsterse devam eder zaten.
Cevap vereceğiz diye katılımcılar menülerini yazmaya zaman bulamıyor.
Siz ne dersiniz?fisfisfis
ayyyy kızlarrrr ne kadaaannnnn komiksinizzzzkaydirigubbakcemile3
demek bulamadınız topigiiii
haticemm demek piknige gittinn haaaolumunekankayizsmile
oralarda hava güzel demekkii buralarrr berbatt yagmurluuu
esmer şekerimm tavukla yogurt yeniyorr merak etmeee
sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
benden kaçarmıııı hadi itiraf ettt kaçamak felan yaptın mışakkıdı
kıslar ya beni gören herkes gözlerine inanamıyor çok zayıflamışsın diyorlar çok iyisin diyorlar ben diyorum daha yolum var böyle bile kalsan çok iyisin diyorlar kaydirigubbakcemile2
ya size ne dicem maalesef ki cuma günü kaynanamla karşılaştık :hulya:
ne dedi biliyormusunuz çok zayıflamışsın bence artık böyle kal daha da zayıflama güzel olmaz kaydirigubbakcemile3 yuh yaa sanki bi deri bi kemik kaldımdicektim sen kendi 45 kg olan kızına bak diye de muhattap olmadım kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canımya bu yirmilik dişim öldürcek beni çok ağrıyo :gitme: :gitme: :gitme:
bende geldim yemekten. bir dilim kepek ekmeğiyle taze fasulye yemeği vardı az yağlı onu yedim. yanımada ara öğün için erik aldım. şimdilik iyi gidiyor gibiyim. ama önemli olan akşam öğünü umarım onuda en az zararla atlatırım ve sporumu yapabilirim..
akşamları cuma gününü düşünücem. o gün tartıya çıkınca buraya kilo verdim diye yazabilmek için azmediceem..:enbuyukkk:
birşey itiraf etmek istiyorum topiğin adı değişmiş ya
ben eski ismi beğenip buraya girmiştim ozaman isim böyle olsaydı seçmeyebilirdim belki burayı
yani öteki isim bence herşeyi deneyip ti ya yani kilo problemi olup bıkanlar usananlar için daha iyiydi tabii bu benim fikrim :hulya:
bugün kimse uğramıyor hatice kesin gelirdi ama oda gelmedi
Hımm!.. bilmiyorumkismile Buraya yazanları bir de araştırıyor musunuz? Ben hiçbir şeye bakmadan yazıyorum da. Kendimi sazan gibi hissetmeye başladım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Evet istihbarat için ayrıca ekibimiz var.:1ninca: Bilmiyor muydun?
Her başvuruyu didik didik ederiz özgeçmişi filansengözlerimebaksanab
kaydirigubbakcemile3:roflol:
Bilmiyordum bilmiyorumkismile Desene beni de araştırıp diğer topiklerle ilişkimi araştırmışsınızdır kaydirigubbakcemile3 Sonra mesaj sayıma bakıp; alışamamıştır, bizi bırakır, yenidir bu, demişsinizdir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Araştırın bakalım ama ummadık taş baş yararmış. :teytey: Benden tavsiye bırakmayacağım, boşuna araştırmayın. delikafadulden delikafadulden
ya canım bende ilk üye oldum ve buraya yazdım daha doğrusu burası için üye oldum
benim içinde böyle yapmışlar demekki zamanındadelikafadulden
ama zambak yoktu ben buraya geldiğimde o araştırma yapamadı benim için
ilk hatic22 sonra ben ve zambak patiska geldilerdi olumunekankayizsmile
hatice mezun oldu sıra bende inşallah:Saruboceq:
cnm ederim tabii etmezmiyim bize de şimdi misafir gelcek bende kaçıyorum canım inş.yarın görüşürüz iyi akşamlar
:sinifsinif: Evet, 10 kilo verene kadar çok yolum var. mafoldumben Acaba hedefimi mi düşürsem? bilmiyorumkismile 54'e kadar çok var. ılk hedefim 60 olsa; sonra da 55 falanAma gerçeği biliyorken ne kadar motive edici olur, bilmiyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hımm!.. bilmiyorumkismile Ben de öyle yapayım ama çizelgede BMI da olsun istiyorum; çünkü istediğim kilo benim için ideal kilo mu emin değilim. En iyisi Haticemi bekleyeyim. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 Kulakları çınlasın Şeniz Bu kız olmasa çizelge özürlüsü olarak (sözüm meclisten dışarı) kalacağım ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?