Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlar beni de alın aranızaaaa
acilen 10 kilo vermem lazımm,4 aylık bi kızım var ve süt süt süt diye gözlerimin içine bakıyo her diyeti yapamıyorum oyüzden,ne yapacam ben yaaa

ya çalışmak istemiyorum ama evde de sıkılırmıyım bilmiyorum

bence işine devam et
ben çalışmak istiyorum çalışamıyorum
evde bunalıyorum resmen
ama senin oğluşun var birlikte vakit geçirirsin ev işi derken sıkılırmısın benim gibi bilmiyorum
ama işin varken devam et derim
ben doğmamış çocuğumun tüm örğülerini bile(yelek süveter ceket vs vs)bitirdim:hulya::hulya:hala sıkılıyorum

yok canımmm bi bardak gazozun lafımı olur bende bulsam hiç affetmem bayılırım:içelim:

ya canım bende ilk üye oldum ve buraya yazdım daha doğrusu burası için üye oldum
benim içinde böyle yapmışlar demekki zamanındadelikafadulden
ama zambak yoktu ben buraya geldiğimde o araştırma yapamadı benim için
ilk hatic22 sonra ben ve zambak patiska geldilerdi olumunekankayizsmile
hatice mezun oldu sıra bende inşallah:Saruboceq:[/QUOTE]

haticem ben unutmuşum ilk geldiğinde ben mi vardım:hulya:
bende sanki en son ben katıldım sizler vardınız gibi hatırlıyorum(sen ,zambak, patis ,:kedi:
bonibon)
bende başlığı dikkatimi çekip üye olmuştum burası için:enbuyukkk:
iyikide üye olmuşum:1hug:burayı çok seviyorum çünkü

kızlar beni de alın aranızaaaa
acilen 10 kilo vermem lazımm,4 aylık bi kızım var ve süt süt süt diye gözlerimin içine bakıyo her diyeti yapamıyorum oyüzden,ne yapacam ben yaaa

tatlım öncelikle bebeğin i düşün katı diyetler yapma bizim yaptığımızda zaten sağlıklı beslenme adına
ve spor tabiki spor yaparsan bile rahatlıkla kilo verebilirsin
aramıza katılmak istiyorsan günlük menülerini ve sporunu yaz arkadaşlarla birlikte yol gösteririz
başarılara.s.

ben geldm gündüz giremedm ama şmdi burdaym bugün oruç tuttum ben ve akşam su içtim bol bol birde bir tabak pirinç pilavı yedm sadece .:S
iki bardakta çay..

ben geldm gündüz giremedm ama şmdi burdaym bugün oruç tuttum ben ve akşam su içtim bol bol birde bir tabak pirinç pilavı yedm sadece .:S
iki bardakta çay..

hoşgeldin canım Allah kabul etsin...
günlük menünü ve sporunu da yaz
bu gün oruç olduğun için menünü es geçiyorum
yoksa sadece pilav çok az
yanında yemek de yeseydin keşke
tabi pirinç pilavında da 1 tabak çok en fazla 2 ila 3 kaşık falan yeniyor diyet yaparken...kaydirigubbakcemile2:hulya:

kızlar ben ehliyet almak istiyorum bu aralar
bu gün eşimle biraz direksiyon çalıştık gülmekten ölürsünüz
tam bi paniğim yaaakaydirigubbakcemile3
en çokda direksiyonda oturuşum kamikti
ben önceden acemi şöförü oturuşundan bilir gülerdim
nasıl acemi gibi oturuyor diye
bu günde ben öyleydim...sırnaşık şey
eee gülme komşuna gelir başına:roflol::roflol::roflol:

geçmiş olsun canım

Sağol canım opuyorumnanaktan

canım misafirim vardı anca vakit bulabildim opuyorumnanaktan
ama beni merak eden senağlamabi sen varsın canımŞeniz

bende merak ettim ama :kedi:

hehe sen bide benim direksiyon maceralarımı dinle canım

günaydın kızlarrrrrrrrrr

günaydın özgecim nasılsın bugün kaydirigubbakcemile2

sabahki menüm kepek ekmeği peynir şekersiz çay

sabah menülerin genelde aynı canım sıkılmıyormusun bilmiyorumkismile bide sürekli kepek ekmeği yemek kansızlık yapıyo dikkat et sonra kan ilacı içersin benim gibi lmaz:

dün akşamki menüm
2 kaşık bamya yemeği
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kase cacık

bu sabah

1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
2 kaşık domatesli biber kavurması

iyiyim canım sen nasılsın
sıkılmazmıyım daral geldi artık
geçen sefer kansızlık yaptığını duymuştum ama bimden almıştım bir tek kep.ekmeği vardı kalmamıştı
ama bu sefer değiştireceğim inşallah

slm kızlar :) 6 gün oldu rejime başlayalı.. hayatımda ilk kez ciddi ciddi rejim yapmaya karar verdim.. kilom çok aşırı değil fakat sadece belirli bir bölgede, göbeğimde toplandığından hem sıkıntı veriyordu hem de hiç hoş gözükmüyordu.. 6 gün önce akşam dışarı çıkacakken hiç bir kıyafetime giremedim.. Kesin karar böyle geldi.. bu arada kıyafetlerim dar kesim de değil.. neyse.. kan şekerim düştüğünden aldığım kalori miktarını çok kısmamaya karar verdim.. 1950 kalori.. bir de her gün bir ya da iki saat tempolu yürüyüş yapmaya.. yorucu ve bazen sıkıcı oluyor ama rutine binince akıp gidiyor... hafta içi sabahları karnımı toparlamak için de ebruli programıyla pilatese başladım.. ufak bi mutfak terazim var.. kalori hesabına uyabilmek için yediğim her şeyi burda ölçüp kalorisini hesaplıyorum.. pişirdiğim her yemeğin kalorisi belli oluyor.. kan şekerim hızlı düşmesin diye yemekteki yağ miktarını kısmadım.. zaten aşırı yağlı yapmam.. yine aynı nedenden ve kas da kaybetmemek için protein alımıma da dikkat etmeye çalışıyorum.. aldığım kalorilerin yaklaşık üçte biri et, süt, peynir vb protein içerikli ürünlerden almaya çalışıyorum.. tokluk hissi için de mutlaka sebze de pişiriyorum ve yemekleri etli yapıyorum.. günde 5 öğün yiyorum 2si ara ve meyvadan oluşuyor.. neyse uzun lafın kısası sanırım BAŞARICAM :)))) her sabah aynı saatlerde tartılıyorum gelişmeleri izlemek için ama tabi ortalama gidişe bakmak daha sağlıklı oluyor çünkü sabah tartısı oynayabiliyor... bu sabah da tartıldım ve ilerleme gördüm.. en az bir ay hatta iki ay böyle devam edicem.. kalori hesaplamak yemekleri tartmak falan biraz külfetli bir olay ama değiyor.. bu arada bir kg yaklaşık 7000 kalori.. yani örneğin bir ayda bir kilo vermek için bile 250 kalori günlük eksik almak gerekiyor.. bir kadının ortalama kalori ihtiyacı 2000-2200 kalori civarı.. siz de benim gibi açlığa tahammül edemiyorsanız ve böyle bir yöntem seçebilirsiniz.. sanırım 6 günde 300 gr verdim.. bir den şok rejim yapmak yerine böyle başlayıp daha sonra vücudunuzun sesini dinleyerek kalori miktarını daha da kısabilirsiniz.. hepinize sevgiler :)))) umarım başarılı oluruz, emeklerimize değer ve pes etmeyizz :)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…