Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hoşgeldin canım a.s. iyiyiz sen nasılsın olumunekankayizsmile

özlettin kendini boshayallersmile

eşini göndermişsin Allah kavuştursun :1hug:

neler yaptın bakalım aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

bende iyiyim canım teşekkür ederim, inanın hepinizi çok özledim bir ara giriş yapmadan girdim foruma, bakıyorum bakıyorum bizim başlık yok, üye ismimle girdiğimde konuyu kaydettiğim için hemen açıldı, çok korkmuştum başlığı göremeyince

amin canım teşekkür ederim, inşallah bir ay sonra tamamen yanımda olacak :kedi:

canım bol bol gezdik, evim otel gb zaten halı, eşya hiçbir şey yok ortada herşeyi topladım, taşıma şirketini bekliyorum artık gelip eşyaları götürmeleri için, ev otel oldu bizim için sempatiksalakcinni
bu arada yediklerime de hiç dikkat etmedim bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye devam edicem :lepi:

eylüll sen naptın kaynananlarla

canım aynı şeyler, eşimin geldiği gün yemeği onlarda yedik..bana tripler, eşime sevgi sözcükleri..ilk başta çok üzüldüm, nerden geldim buraya dedim içimden..daha sonra kendi kendime aklını başına topla eylül, onu mutlu etme dedim ve yaptığı cadılıklaı takmamaya başladım, en azından taktığımı belli etmedim yerimseniben böyle yapınca çok sinir oldu, hareketlerinden belli oluyordu :sm_cool: eşimin halası falan vardı herkesle konuştum, çevreme gülücükler saçtım onunla hiç muhatap olmadım bende onu sinir ettim anlayacağın aklinialirimsmile ama eve gelince rol yapmaktan öyle yorulmuşum ki, dayanamayamayıp ağladım..neden bana böyle kötü davrandığına bir anlam veremiyorum özge..

bende anlam veremiyorum canım. eşin ne diyor bu duruma

canım eşim üzülüyor, sanırım arada kaldı..bir tarafta o, bir tarafta ben..eve gelince düzelmesi lazım düzelcek, düzelmezsede beni kaybeder dedi..ama annesinin yanında o da kuzu gibi oluyor, bişey diyemiyor..demesini de istemiyorum ama benim için herşey daha zor olacak gb görünüyor..bakalım eşim askerden gelsinde beni ne sürprizler bekliyo merak ediyorum.

canım hepimizde izmirliyiz, onlarda izmirin yerlisi..benim şuanki evim karşıyakada, onlarda karşıyada...taşıncak olduğum ev bornovada, bornovayla karşıyaka arası çok uzak değil ama ayrı semtlerde olucaz...canım allah aşkına özgecim, düşünsene böyle cadı bir kadın yakın uzak dinlermi, türkiyenin diğer ucuna taşınsam yine bulur bizi..

evet tahmin edebiliyorum ama yine de çok yakın olmaktan iyidir benim kaynanamlarında arsası vardı mütehayyite verdiler 2 daire veriyorlarmış birinde kendileri oturcaklar diğerini de bekar olan kardeşine verceklermiş düşünebiliyormusun adam bekar ona ev vercekler neymiş bize verirlerse biz onlarla oturmazmışız satarmışız aman defolup gitsinler başka bir şey istemiyorum yine yakın olcaklar ama sürekli yüzlerini görmeyeceğim

aman canım boşver, allah bildiği gb yapsın, bizim için hayırlısı neyse o olsun..bunlardan konuşup canımızı sıkmayalım.

evet bence de ama son sözüm çocuk olunca daha da zor oluyor herşey aklında bulunsun
neyse hadii güzel şeylerden bahsedelim

bizim iş yerinin karşısında alışveriş merkezi var bugün boynerde de kelebek günü gidip biraz dolanayım bari stres atıyım gelince yemek yerim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…