Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bizim iş yerinin karşısında alışveriş merkezi var bugün boynerde de kelebek günü gidip biraz dolanayım bari stres atıyım gelince yemek yerim kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzel kendine etek almayı unutma aklinialirimsmile canım bende çıktım, biraz işim var çok astım işleri zaten öptüm kocaman olumunekankayizsmile

Normalde dikkat ederdim de dün dediğin gibi karbonhidrat ağırlıklı oldu, malesef. Temmuz ayındaki ödül hakkımı kullandım varsayacağım. :kedi:

Bu sabah, peynir, yeşillik, domates ve salatalık eşliğinde 1 dilim ekmek ve şekersiz çay sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 Evet cozuttum resmen ve bugün 1 kilo kadar almışım. eyvahedigeldismile

Ya bu kaynana anılarından ben korkmaya başladım. eyvahedigeldismile Ben bu tür streslere pek gelemem. akannehir Naparım ilerde çok merak ediyorum. CADIARZU

kızlar selam tekrar arada kaçırdıklarımın hepsini okudum, allah kolaylık versin diyorum :hulya:

pilatesimi yaptım, yemeklerimi kalori limitlerinde yedim kaydirigubbakcemile2

hala tatlı canım çekmedi.. bi ara kaymaklı ekmek kadayıfı hayal eder gibi oldum ama sonra hemen sildim o hayali.. onun dışında bi haftadır hiç tatlı hayali kurmadım :lepi:

bugün 1 hafta doluyo haftada bir kendime ödül versem ama kalorisiz ödül.. siz napıyorsunuz bu ödül olayını? ne sıklıkta ve naparak??

bu arada şimdi cosmopolitanım geldi sositososito çok seviyorum bu dergiyi, aboneyim 4 senedir bu ayki sayısı gelmişş opuyorumnanaktan içinde de latin dansıyla forma girelim cdsi var bi bakıcam bakalım işe yarar bişi mi..

Son düzenleme:

:sinifsinif: siyahını çok beğenmiştim çok şımarık bişeydi böyle içi limon sarısıydı ama 41 numarası vardı bide o indirimde değildi alamadım :gitme: :gitme: şimdi onu kovalıyorum indirime girerse alıcam hemen aklinialirimsmile

slm kızlar ucunu kaçırdım okuyamıyorum arka sayfaları artık çok ilerlenmiş.
Sabah 1 kk peynir, domates, salatalık, 4 zeytin, 1 dilim t. buğday şekersiz çay
Ara 3 kırmızı erik
Öğle mantarlı bulgur pilavı, 1 kaşık yoğurt yanına

hoşgeldin cnm a.s.

siyahını mı beğendin sarısı nı mı anlamadım

dışı siyah içi ve adidas çizgileri limon sarısı :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…