- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #10.821
tamam canım olsun bu hafta düzeltirsinkilo bildirimine malesef diye başlıyorum çünkü kilo almışım
eeeeeee o kadar piknikten sonra normal
kızlar 71.300 gr olmuşum
hatice benide listeye ekle canım
:roflol::roflol:tablo YIKILIYOOO :teytey::teytey:
canım sen hep bildirime geç geliyosun ben olmuyorum sonrada tablo geride kalıyohaticee gaibaa atlıyosunn yazdıklarımıı sen ben 65 deilimm güzelim..
şunaki kilom 61 teşekürlerrCADIARZU
evet canım kötü tablo vardı ama bu bi acayipkızlarr tablo tarihinde ilk oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallah bu haftayı bence es geçinnn
kupa ceza olmasın
haftaya herkes bomba gibi dönsün...olumunekankayizsmile
bend dün akşam döndüm tatildenn...
2 kilo almışım bende artık sıkı yönetime geçiyorum kızlar
düzenli hayat oh ne rahat sloganıylakaydirigubbakcemile3
kızlarr tablo tarihinde ilk oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallah bu haftayı bence es geçinnn
kupa ceza olmasın
haftaya herkes bomba gibi dönsün...olumunekankayizsmile
Selam arkadaşlar.30 yaşında 3 yaşında bir kız çocuğu sahibi çalışan bir anneyim.10 gün önce diyetisyene gittiğimde 91,300 kg dım.Bugün itibari ile 89,300 kg ım.Ölçümlerimde verdiğim 2 kilonun 1,7 si yağdan gitmiş.memnunum tabi. boyum 1.60. diyetisyenim ideal kilomun 65 civarı olduğunu söylüyor .boy kilo oranına bakıldığında fazla gibi görünsede diyetisyenim çok haklı çünkü 65 kilonun altında olduğum zaman afrikalılara dönüyorum.bence herkesin sağlıklı olduğu ve göründüğü bir kilo vardır.6 senelik evliyim evlendiğimde 52 kiloydum.yıllar içinde doğum kontrol hapı ,sigara bırakma doğum falan derken şiştikçe şiştim.kendiyle ve hayatla barışık biri olarak asla kilolu olmayı kafama takmadım...takii kızımı kreşten almaya gittiğimde yaklaşık 4 yaşında olan kızımın arkadaşının aaaaa senin annende amma şişko demesine kadar...kızım küçücük yaşında hiçtde değilll benim annem en güzel diye beni savunana kadar.çocuğuna çok düşkün bir anneyim ben.ve şu yaşıma gelene kadar öğrendiğim bişey varki çocuklar çok acımasız.ileride çocuğumla dalga geçileceği düşüncesi,kızımın benden çekineceği ihtimali beni delirtti.çünkü devir imaj devri ..ben çocuğumu ne kadarda bu durumlardan uzak tutmaya çalışsamda içinde yaşadığımız çağ böyle malesef.
bende karar verdim.sağlıklı bir şekilde formumu bulmak için bir çaba içine girdim.kızım en büyük motive kaynağım.sağlıksız diyetleri diyet haplarını ve saçma sapan diyet yöntemlerini tercih etmiyorum.hiç bişey sağlığımdan daha önemli olamaz 90-60-90 olmak bile...
bu yüzden bu topik dikkatimi çekti.inşallah güzel paylaşımlarımız olur.daha topiği okumadım birazdan okuyup daha çok fikir sahibi olucam.
bu arada hedef kiloma 1 mart 2011 tarihinde düşmeyi planlıyorum
Selam arkadaşlar.30 yaşında 3 yaşında bir kız çocuğu sahibi çalışan bir anneyim.10 gün önce diyetisyene gittiğimde 91,300 kg dım.Bugün itibari ile 89,300 kg ım.Ölçümlerimde verdiğim 2 kilonun 1,7 si yağdan gitmiş.memnunum tabi. boyum 1.60. diyetisyenim ideal kilomun 65 civarı olduğunu söylüyor .boy kilo oranına bakıldığında fazla gibi görünsede diyetisyenim çok haklı çünkü 65 kilonun altında olduğum zaman afrikalılara dönüyorum.bence herkesin sağlıklı olduğu ve göründüğü bir kilo vardır.6 senelik evliyim evlendiğimde 52 kiloydum.yıllar içinde doğum kontrol hapı ,sigara bırakma doğum falan derken şiştikçe şiştim.kendiyle ve hayatla barışık biri olarak asla kilolu olmayı kafama takmadım...takii kızımı kreşten almaya gittiğimde yaklaşık 4 yaşında olan kızımın arkadaşının aaaaa senin annende amma şişko demesine kadar...kızım küçücük yaşında hiçtde değilll benim annem en güzel diye beni savunana kadar.çocuğuna çok düşkün bir anneyim ben.ve şu yaşıma gelene kadar öğrendiğim bişey varki çocuklar çok acımasız.ileride çocuğumla dalga geçileceği düşüncesi,kızımın benden çekineceği ihtimali beni delirtti.çünkü devir imaj devri ..ben çocuğumu ne kadarda bu durumlardan uzak tutmaya çalışsamda içinde yaşadığımız çağ böyle malesef.
bende karar verdim.sağlıklı bir şekilde formumu bulmak için bir çaba içine girdim.kızım en büyük motive kaynağım.sağlıksız diyetleri diyet haplarını ve saçma sapan diyet yöntemlerini tercih etmiyorum.hiç bişey sağlığımdan daha önemli olamaz 90-60-90 olmak bile...
bu yüzden bu topik dikkatimi çekti.inşallah güzel paylaşımlarımız olur.daha topiği okumadım birazdan okuyup daha çok fikir sahibi olucam.
zambakkkkkk
kuzuummmmmŞeniz
hoşgeldinnnnnnn
kız sen tatilini yapsanaaa mis gibiiii
ben senin yerinde olsam denizden gezmekten pc yi zor görürümmmm:roflol:
girdim denize ya inanmazson biraz önce antalya da yağmur yağdı kaydirigubbakcemile3
geldik öğle uykusu uyuyorlar bizimkiler bende pc ye geçtim napim
naniknaniknaniknanikkız bencede bu hafta ceza komik olacak herkes cezalı düşünsene:roflol:
ollmazzzzz
cezadan kaçamazsınnnnnnkaydirigubbakcemile3
şöyleee rahat rahat biceza vermemm lazımm amaaaaa:roflol:
tablonun son halini göriyimde o ara bende cezalarınızı düşüneyimm bakalımmmm:jeyyar::jeyyar:
sen ve nesibe cezayıı kesinn alacaksınızznaniknaniknaniknanik
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inş. canımkaydirigubbakcemile5kızlarr hepimizz haftaya çok çokk vermiş oluruz inşallahh
öylede hissediyorumm haftaya tablo bomba gibi olacaakkkk:lepi:
aaaaa ben geldim kimse kalmamışşşşş
tablo mikemmel kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?