Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlarr tablo tarihinde ilk oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallah bu haftayı bence es geçinnn
kupa ceza olmasın
haftaya herkes bomba gibi dönsün...olumunekankayizsmile

bend dün akşam döndüm tatildenn...
2 kilo almışım bende artık sıkı yönetime geçiyorum kızlar
düzenli hayat oh ne rahat sloganıylakaydirigubbakcemile3

kilo bildirimine malesef diye başlıyorum çünkü kilo almışım
eeeeeee o kadar piknikten sonra normal
kızlar 71.300 gr olmuşum
hatice benide listeye ekle canım
tamam canım olsun bu hafta düzeltirsin
tablo YIKILIYOOO :teytey::teytey:
:roflol::roflol:
haticee gaibaa atlıyosunn yazdıklarımıı sen ben 65 deilimm güzelim..
şunaki kilom 61 teşekürlerrCADIARZU
canım sen hep bildirime geç geliyosun ben olmuyorum sonrada tablo geride kalıyo
geçen haftada yazılanlar silindiği için geçen haftaki kiloları hatırlamıyorum

sende arada kendini hatırlat canım:1closedeyes:

şimdiki kilon 61 geçen hafta kaçtı:1rolleyes:
kızlarr tablo tarihinde ilk oldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kupa ceza olmasın
evet canım kötü tablo vardı ama bu bi acayip
olsun haftaya acısını çıkaralımda :jeyyar:

bend dün akşam döndüm tatildenn...
2 kilo almışım bende artık sıkı yönetime geçiyorum kızlar
düzenli hayat oh ne rahat sloganıylakaydirigubbakcemile3

tatil güzel ama insan eve döndüğü için seviniyor değilmi canım
evin düzeni başka :hulya:

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................71.5............................................................68... .........kilo bildirimi yapmıyor

zambak3......................86.3...........................77.............................................................70............kilo bildirimi yapmıyor

oyelken........................79.9..........................70.7............................................................65...........tatilde

nesibe26........................75............................71................................71.3........................68...........300 gr almış

brownsugar....................68.9...........................................................................................54..........

ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........tatilde

naf..................................73...........................69.2...........................................................60...........kilo bildirimi yapmıyor

melisdeniz......................65................................................................61.........................60..........

neşeli45.........................85.9..........................................................................................68.........

olala..............................54.6..........................52.4.........................52.4..........................51.5........verememiş

kupa ceza olmasın

ollmazzzzz
cezadan kaçamazsınnnnnnkaydirigubbakcemile3
şöyleee rahat rahat biceza vermemm lazımm amaaaaa:roflol:

tablonun son halini göriyimde o ara bende cezalarınızı düşüneyimm bakalımmmm:jeyyar::jeyyar:
sen ve nesibe cezayıı kesinn alacaksınızznaniknaniknaniknanik

Selam arkadaşlar.30 yaşında 3 yaşında bir kız çocuğu sahibi çalışan bir anneyim.10 gün önce diyetisyene gittiğimde 91,300 kg dım.Bugün itibari ile 89,300 kg ım.Ölçümlerimde verdiğim 2 kilonun 1,7 si yağdan gitmiş.memnunum tabi. boyum 1.60. diyetisyenim ideal kilomun 65 civarı olduğunu söylüyor .boy kilo oranına bakıldığında fazla gibi görünsede diyetisyenim çok haklı çünkü 65 kilonun altında olduğum zaman afrikalılara dönüyorum.bence herkesin sağlıklı olduğu ve göründüğü bir kilo vardır.6 senelik evliyim evlendiğimde 52 kiloydum.yıllar içinde doğum kontrol hapı ,sigara bırakma doğum falan derken şiştikçe şiştim.kendiyle ve hayatla barışık biri olarak asla kilolu olmayı kafama takmadım...takii kızımı kreşten almaya gittiğimde yaklaşık 4 yaşında olan kızımın arkadaşının aaaaa senin annende amma şişko demesine kadar...kızım küçücük yaşında hiçtde değilll benim annem en güzel diye beni savunana kadar.çocuğuna çok düşkün bir anneyim ben.ve şu yaşıma gelene kadar öğrendiğim bişey varki çocuklar çok acımasız.ileride çocuğumla dalga geçileceği düşüncesi,kızımın benden çekineceği ihtimali beni delirtti.çünkü devir imaj devri ..ben çocuğumu ne kadarda bu durumlardan uzak tutmaya çalışsamda içinde yaşadığımız çağ böyle malesef.
bende karar verdim.sağlıklı bir şekilde formumu bulmak için bir çaba içine girdim.kızım en büyük motive kaynağım.sağlıksız diyetleri diyet haplarını ve saçma sapan diyet yöntemlerini tercih etmiyorum.hiç bişey sağlığımdan daha önemli olamaz 90-60-90 olmak bile...
bu yüzden bu topik dikkatimi çekti.inşallah güzel paylaşımlarımız olur.daha topiği okumadım birazdan okuyup daha çok fikir sahibi olucam.
bu arada hedef kiloma 1 mart 2011 tarihinde düşmeyi planlıyorum

hoşgeldin a.s. aynı dediğin gibi bende evlendiğimde zayıftım sonra doğum kontrol hapı doğum du bende senin gibiydim gerçi hala şişkoyum
burda hep birlikte istediğimiz kilolara ineceğiz inş. :Saruboceq:

ÖNCELİKLE HOŞGELDİN ARAMIZAA
buraya benide aranıza alın deyip bidaha ugramayanları çok gördüm
ama senin msjını okudugumda işte bu arkadaşımız kesinlikle burayı bırakmaz dedim
çünkü sende dengeli saglıklı beslenerek zayıflamak isteynlerdensinnn

evet bundan sonra bizimlesin inş.
biz cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz en çok kg veren arkadaşımıza kupa en az verene de ceza veriyoruz onun dışında her gün yediklerimizi yaptığımız sporları yazıyoruz ki yanlışlık yaptığımızda arkadaşlarmız bizi uyarsın diye

kuzuummmmmŞeniz
hoşgeldinnnnnnn
kız sen tatilini yapsanaaa mis gibiiii
ben senin yerinde olsam denizden gezmekten pc yi zor görürümmmm:roflol:

girdim denize ya inanmazson biraz önce antalya da yağmur yağdı kaydirigubbakcemile3
geldik öğle uykusu uyuyorlar bizimkiler bende pc ye geçtim napim

merhaba aramıza hoşgeldin a.s.

herşey sağlık için tabi vazgeçilmezimiz çocuklarımız ...onlar için herşeyi yaparız guclubacismile

yolunda kolaylıklar diliyorum uzun bir yol ama inanıyorum ki zor olmayacak buradaki paylaşımla vereliniortakvereliniortak

naniknaniknaniknanikkız bencede bu hafta ceza komik olacak herkes cezalı düşünsene:roflol:
kızlarr hepimizz haftaya çok çokk vermiş oluruz inşallahh
öylede hissediyorumm haftaya tablo bomba gibi olacaakkkk:lepi:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inş. canımkaydirigubbakcemile5
aaaaa ben geldim kimse kalmamışşşşş
tablo mikemmel kaydirigubbakcemile3

ben geldim ama sen gitmişsin :1no2:
kız sen antalyadamısınkafamçokkarıştı
erikli falan biyerler diyodun ben istanbul civarındasın sanıyodumCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…