Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

zemuszemuskızlar ben bugün sahuru erken yaptım
şimdi yatacağım.
1 kaşık yağla biber kızarttım
üstüne domates sosu yaptım ve afiyetle yedim
uzun zamandır canım kızartma istiyodu herhalde akşama kadar eritirim.
1 bardak yeşil çayımı içtim.
sabaha görüşürüz.

pofu sen artık kendi yanlışlarınıda doğrularınıda görüyorsun canım kaydirigubbakcemile5
nasıl koştun 20 dakika iyi dayanmışsın

Son düzenleme:
arkadaslar bende bir ara katilamistim sonra sporu aksatinca yazmayi biraktim ama türkiye izine gelmemiz kilo acimdan cok iyi oldu 3 haftada 6 kilo vermisim :dance: ramazn sonrasinda bir 10 kilo daha verirsem tmm dir :hooray:

tebrik ederima.s. canım kolay gelsin istediğin kiloya inersin umarım en kısa zamanda :lepi:

Günaydın kızlaaar....
dün akşam giremedim, internet bağlantımızda bi sorun vardı sanırım...
dün eşimle yürüyüş yaptık dışarda o yüzden evde yapmadım. üstelik dün akşam bende ipin ucu kaçtı
bugün telafi etmeye çalışacağım

iyi akşamlar kızlarrr
sahurda yediklerimi yazayım hemen
1 dilim pide 4 zeytin domates salatalık biber
azcık da kaşar yedim

Hatice, Nesibe hoşgeldiniz kızlar...
bugün buralar pek bi sessiz gerçekten... akşama kalabalıklaşırız diye ümit ediyorum.

şimdiden hayırlı iftarlar size kaydirigubbakcemile3

slm kızlarrr nasılsınızz..hafta sonu oldu attım kendimi dışarı alışveriş yaptım ama bu sefer öle sıvıyla geçirmedim günümü dün çok kötü oldum çünkü

bugün spor yapmadım ama 4 saat dolandım buyrun bugünkü menüm..bu arada noldu bilmiyorum c.tesinden 400 grm aldım :S:S

sabah kalkar kalkmaz 2 bardak ılık su

kahvaltı:
*domates
*salatalık
*3 zeytin
*1 dilim ekmek
*şekersiz çay
*peynir

ara:
*yarım muz

öğlen:
*1 lahmacun
*1 ayran

ara:
*biraz üzüm
*1 ceviz

akşam:
*3-4 kaşık fasulye yemeği
*salata

toplamda 3 l su+2 bardak su

yemek yedim geldim... eşim de işe gitti şimdi :gitme: sevmiyorum akşamları yalnız olmayı
Pofu ve bilen diğer kızlar, bişe sorucam, sabah içilen ılık su ne işe yarar tam olarak? yani aslında hep duyarız içilmeli diye ama nedenini bilmiyorum ben?

ayrıca işe yarıyorsa ben de içeyim bundan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…