Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bugun annemler ayıptır söylemesi lahmacun yaptırdılar ben hiç yemedim,,abim de diyorki ne zaman duysam rejimsin bir sonuç göremıyoruz demez mi:umursamaz:bende çok sinir oldum onu haklı çıkarmicam görecek herkesskötükedihüso
bazen yoruluyoruz ama lütfen bırakmıyalım bırakacak olur gıbı olsak birbirimizi uyaralım..sende yarından ıtıbaren çekıduzen ver kendıne hanımefendi sporunuda yap klavapuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyyyyyyyyy stil değiştireyimm bariii
karbonhidrata başlayayım bendeeee yada 5 günde 5 kilo da olabilir onu haftaa düşünüyodum aslındaaaa

evet ya biri öle bişi diyince bende ters tepiooo ama inatlaşmak daha iyi onlara inatt...
başlıcam cnm yarın sporumada diyetimede böle gitmez ama kendimi hiç öle incecik zayıf hayal bile edemiyorummm... bu arada cnm 65 çok çok iyisin tabiki ver laf edilecek bi kilonda yok bence...
karbonhidrata başlayayım bendeeee yada 5 günde 5 kilo da olabilir onu haftaa düşünüyodum aslındaaaa
yok cnm valla bitkin düşersin...2 olsa yyeter valla öpelimde başımaza vuralımmm cnm...

valla karbonhıdrat dıyetıni sevdim bakalım sonuçları görcezaklinialirimsmilesende bu dıyetı yap canım diğerınden daha saglıklı her besınden alıyosun sonucta gun ıcınde ..
bu arada dün spor yaptım yarında gidecemmm kendimi alkışlayayım bariialkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bende sporumu yapıyım görüşürüz kızlar

herkesin bir ideal kilosu var ya canım boyuna göre ,,çok şükür çok fazlalıgım yok ama 55 olsam boyum 1.65 giydiklerim daha çok yakışacakaklinialirimsmile

offf spor aletine sinir oldum yağ akıtıyor duvarlar yağ oldu :umursamaz:ses çıkartıyordu yağlamıştım fazlalıklar aktı sanırım ..neyse bugunluk yapmıyım benımde canımı minnet gibikaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar..
İşte öğün atlamanın zararları... bugün kahvaltı yaptım sabah sonra 5 gibi öylesine bişeler yemiştim şimdi öyle acıkmışım ki saldırdım resmen mutfağa... Bi iki grissini ve birazcık peynir yiyeyim diye girdim mutfağa,reçel,kurabiye gözüm döndü vala... 3-4 grissini sonrasında 2 de etimek yedim
sabah sevinmiştim tartıda,yarın üzüleceğim galiba. geç uyanmıştım, az sonra spor yapayım da birazını olsun eritirim belki ((

bence de herkesin bi ideali var..

bugün tv de bi bayan vardı tam 45 kilo vermiş.sporla birlikte ve hiç sarkması olmamış..ve azim işte yaaa spor da çook önemli.. o ve binlercesi bunu başardıysa benim gibi 3-4 kilosu olanlar 5-10 olanlar ya da daha fazla fark etmiyo..kafada bitmeli iş

Günaydın kızlar...
Dün sabah tartıldığımda 85.1 gelmiştim ama bu sabah 85.6 oldu dün akşam yediklerimin etkisi sanırım..
spor da yapamadım dün gece... geç olmuştu...

Günaydın kızlar...
Dün sabah tartıldığımda 85.1 gelmiştim ama bu sabah 85.6 oldu dün akşam yediklerimin etkisi sanırım..

dün gece yediklerindendir canım bugun dikkat et yarın sabah tekrar tartıl opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar
geçen haftaki kilo:66.2
şimdiki kilo:64.7
verilen:1.5zemuszemus
alkisalkisalkisalkisalkisalkisiştee buuuuuuu
Günaydın kızlar...

patisim yarın sabah yap bildiriminiii

slm kızlarr
yeiklerimi yazıyımm hemencecikkk
günaydınn buaradaaaakaydirigubbakcemile3
sabah
1dilim ekmek
mantarlı omlet
maydanozzz

şimdide gelelimmmm kilo bildirimineeee
76.9oldummmm
500gr gitti
inşallah haftaya hedefimm 1kilooo

Zambakımmm harikasın canım olumunekankayizsmile
inşallah haftaya 1 kiloyu da görücez :)))

kızlar 100 gr vermişim
inanın buna bile sevindim çünkü bu hafta yemediğim kalmamıştı
ama hiç oturmadım bu yüzden yediklerimi yakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…