- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #15.821
inşllah cnm başlamayı düşünüommm yoksa vay halime ki ne vayyyy...of of ya bugün seda sayana bi bayan çıktı 45 kilo vermişş 106 kilodan 61 e inmiş halada devam ediooo...ne büyük bi sabırrr maşllah ya bende yokkkiii...
bugun annemler ayıptır söylemesi lahmacun yaptırdılar ben hiç yemedim,,abim de diyorki ne zaman duysam rejimsin bir sonuç göremıyoruz demez mi:umursamaz:bende çok sinir oldum onu haklı çıkarmicam görecek herkesskötükedihüso
bazen yoruluyoruz ama lütfen bırakmıyalım bırakacak olur gıbı olsak birbirimizi uyaralım..sende yarından ıtıbaren çekıduzen ver kendıne hanımefendi sporunuda yapklava puyorumnanaktan
yok cnm valla bitkin düşersin...2 olsa yyeter valla öpelimde başımaza vuralımmm cnm...ayyyyyyyyyyyyyyyyy stil değiştireyimm bariii
karbonhidrata başlayayım bendeeee yada 5 günde 5 kilo da olabilir onu haftaa düşünüyodum aslındaaaa
bu arada dün spor yaptım yarında gidecemmm kendimi alkışlayayım bariialkisalkisalkis
valla karbonhıdrat dıyetıni sevdim bakalım sonuçları görcezaklinialirimsmilesende bu dıyetı yap canım diğerınden daha saglıklı her besınden alıyosun sonucta gun ıcınde ..ayyyyyyyyyyyyyyyyy stil değiştireyimm bariii
karbonhidrata başlayayım bendeeee yada 5 günde 5 kilo da olabilir onu haftaa düşünüyodum aslındaaaa
bu arada dün spor yaptım yarında gidecemmm kendimi alkışlayayım bariialkisalkisalkis
Günaydın kızlar...
Dün sabah tartıldığımda 85.1 gelmiştim ama bu sabah 85.6 oldudün akşam yediklerimin etkisi sanırım..
spor da yapamadım dün gece... geç olmuştu...
dün gece yediklerindendir canım bugun dikkat et yarın sabah tekrar tartıl opuyorumnanaktan
alkisalkisalkisalkisalkisalkisiştee buuuuuuugünaydın hanımlar
geçen haftaki kilo:66.2
şimdiki kilo:64.7
verilen:1.5zemuszemus
Günaydın kızlar...
Dün sabah tartıldığımda 85.1 gelmiştim ama bu sabah 85.6 oldudün akşam yediklerimin etkisi sanırım..
spor da yapamadım dün gece... geç olmuştu...
slm kızlarr
yeiklerimi yazıyımm hemencecikkk
günaydınn buaradaaaakaydirigubbakcemile3
sabah
1dilim ekmek
mantarlı omlet
maydanozzz
şimdide gelelimmmm kilo bildirimineeee
76.9oldummmm
500gr gitti
inşallah haftaya hedefimm 1kilooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?