Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kızlarr plates yapmak istiyorum yapan arkadaşlar var mı sanırım elif sen bi ara yapıyordun,ne önerirsiniz:uhm:
öneririm cnm güzel ve düzenli bi şekilde yapınca baya sıkılaştırıyor ben çok memnun kalmıştım nişanlılık dönemimde 3 ay yapmıştım çok dikkat etmememe rağmen 7 kilo verniştimm cnm...

canım haklısın galiba, biraz azaltayım şu karbonhidratı....
takipteyim seni. sen bize tüyolar ver olur mu? tebrik ederim tekrardan kızlar...

haticem ya ben geçen hafta 85.3 müydüm? aklımda 86.1 kalmış,ya da öle bişe. hatta zambakın başladığı yerdeyim falan diyodum,yanlış kamış demek ben de az da olsa verdim sanıyodum (((

hıh bende yapmak istiyorum işte ebru şallının mı yapıyım şuan etrafta hep o var kadına ıyı dıyende var kötüde kararsız kaldım:umursamaz:

yaptığım belli tatlım karbonhidratı azalttım ekmek 1 dilim i geçmiyorum bazı gün yemedim bile ,et yumurta süt türlerini yedim,arada 5 bir yerde bunları yapmaya başlayınca kilo vermem hızlandı.şimdiye kadar yediklerim mesala;
Sabah:1 dilim çavdar ekmeği
Sahanda 1 yumurta
Biraz peynir
1 bardak çay
Ara:5 bir yerde çay

Öğlen: 6 minik sosis +ayran
Ara: 5 bir yerde

cnm çizelgene kaplunbağa değil koşan kız koy çok güzel ve hızlı ilerleiosun bence aman nazar değmesin...

Ciddi misin? :) Bana çok az geliyor, benim kilomda biri bir haftada daha çok verebilir ama ben spor yapamadığım için çok başarılı olamıyorum boshayallersmile Ama 1.5 kilo vermek hiç vermemekten daha iyidir diye de düşünüyorum bir taraftan :icecream: Sözlerin için teşekkür ederim, beni daha çok heveslendirdin canım opuyorumnanaktan

hıh bende yapmak istiyorum işte ebru şallının mı yapıyım şuan etrafta hep o var kadına ıyı dıyende var kötüde kararsız kaldım:umursamaz:
ebru şallı ile yapıom ben sabahları cnm daha hoş oluo hele canlı olunca daha sarıooo iyi yada kötü bizi zayıflatsında...

tabiki ciddiyim cnm benim ama sporunu ihmal etme bence sıkılışarakk veririsen 1 versen 2 gibi gözükürr emin ol hem ideal kilona ulaştığğın zman sımısıkı olursun birde sarkmalarla uğraşmazsın cnm...

anladım canım. bundan sonra listelerini daha sıkı takip ediyorum :)))
bu arada benim kilomda biri daha fazla verirdi diyosun ama benimle senin aranda bişe yok. ben de senin gibi verebilsem keşke...
yarın %100 detoks yapıcam 2 gün. eşimi de kandırdım :)

slm kızlar bildirim yapamadım bi türlü fırsatım olmadıohaoldumsmile regl haftam olmasına rağmen 1 kilo vermişim kaydirigubbakcemile2
tamam canım tebrik ederim
ekliyorum şimdi

patiscim geçen hafta 86.3 dün canım
yanlış yazmışım

başka yanlışım varsa düzeltin kızlar

Son düzenleme:

liste tamam kızlar

liste tamam kızlar

saol tatlım, ben de burdan takip ediyorum ya, moralim bozulmuştu bi an için :)
ben biraz unutkanım galiba yaa :)))

bu arada 45 dk, (4.3km) yürüdüm bi elma yedim.
şimdi sade nescafe içiyorum
akşam yemeğinde de buharda haşlanmış karnıbahar(z.yağı,limon suyu ve sarımsak sosu ile)
bi tane de cordonblue yemeyi planlıyorum.

saol tatlım sabahları bende yapıyım bari kaçta başlıyor canım ama benım mınderım topum lastıgım yok ne olcek:uhm:
bugunku yedıklerım
Sabah:1 dilim çavdar ekmeği
Sahanda 1 yumurta
Biraz peynir
1 bardak çay
Ara:5 bir yerde çay
Öğlen: 6 minik sosis +ayran
Ara: 5 bir yerde
Akşam:1 yeşil elma+1 kayısı 1 ceviz
Ara: 5 bir yerde çay
akşam hafıf geçti çunku oglen bıraz geç yemiştim
bide ben 6 dan sonra bişey yememeye çaışıyorum

karnıbahar güzel ama cordonblue tam nasıl yapılıyor bilmiyorum..ekmek yeme ama oldumu.

karnıbahar güzel ama cordonblue tam nasıl yapılıyor bilmiyorum..ekmek yeme ama oldumu.

tatlım cordonblue hazır alıyorum. şinitzelin içine ince bi dilim kaşar peyniri ve salam knduğunu düşün. gerçi burdakinde salam da yok...
sanırım göğüs etinden yapılıyor.
ekmek yemedim canım.

eee nereye gittin hemen:hulya:
nasılsın canım pek görünmüyosun herşey yolunda mı
canım ben iyiyimm
gündüz eşimi işe gönderene kadar giremiyorum
sonra komşularla toplanıyoruzz akşamda eve girince size yazıyorumm
onun için denk gelemiyoruzz
ahaaaa 1buçuk kiloyuu verdigin halde
başarılı geçmeyen bir hafta olarak görüyorsunnnn
yapma canım çok güzel bencee
BU HAFTANIN KUPA SAHİPLERİ

NIGHTVİNGLOVER VE TVİLİGHT:hooray::hooray:

TEBRİK EDERİM KIZLAR:teytey:
çoookkk çokkkk tebriklerrrr
şöyle biköşede durunda bizde alalım artıkk yaaaa:dilcikar:

patisim evet sen 86.1olmuştun onun öncesinde 86.3 tün
yani verdinn kuzucumm
tebriklerrrralkisalkisalkis

ama onlar büyük bir parça gibi dimi patisim yanlış hatırlamıyorsammm
ekmeksiz yemen en dogrusuuu

ama onlar büyük bir parça gibi dimi patisim yanlış hatırlamıyorsammm
ekmeksiz yemen en dogrusuuu

evet canım büyük bi parça. zaten fazlasıyla doyuruyo...
bu arada teşekkür ederim canım :)
aslında bunlar yerleşmemiş,yani daha fazla vermeliydim ama, bakalım, bu hafta daha çok dikkat edicem.
yarın da bi aksilik olmazsa detoksa başlayacağım....

Diyeti bozdum :bbo::bbo:

Her şey güzel giderken neden bozuyorum ya offf klava:kötükedihüso

aa gerçektenmi negüzell detoksa başlaman
çok farkedecek emin olkaydirigubbakcemile5
Diyeti bozdum :bbo::bbo:

Her şey güzel giderken neden bozuyorum ya offf klava:kötükedihüso

ne yedinde bozdunn bisöyle bakalımmm:mymeka:
hem bugün bozduysan yarın kaldıgın yerden devam edersinn problem degillll:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…