- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #15.881
iyi geceler ben kaçtımmmmm
normalde sabahtan akşama tartıda 1 kilo oynuyor
reglinden dolayı olabilir canım
canım sen vermişsindir
69 yazayım o zaman yarım kilo:hulya:
elma sirkesi içiyor musun hala
canım olmadı gerçekten, öğün atlamanın zararlarını bizzat yaşamış oldum yine... Bundan sonra yok...:1no2::1no2::1no2:canım geç saatte hiç olmamış ama
alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrik ederim canımmm
akşamki yediklerin etkilemiştir canım
yarın sabah bildir istersen listeyi öyle yapayımmm
yeme ozaman
meyveyle geçiştirr
yada az yeee zorrlada olsaa
çünküü saat ilerledikçe acıkırsınn ve gözünn dönerrrrrkafamçokkarıştı
neyesemm diye aranır durursunnnkaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar....
dün giremedim bi dahaburdaki internet malum, ilçe genelinde çalışma mı ne varmış...
kilo veren herkesi tebrik ediyorum....
Twilight seni acayip kıskanıyorum şakkıdı :)
canım olmadı gerçekten, öğün atlamanın zararlarını bizzat yaşamış oldum yine... Bundan sonra yok...
bu sabah tartıldığımda da 85.5 geldi. 2 gündür tuvalet problemim de var sanırım onun da etkisi oldu, çünkü dün çok dikkat ettim, 50 dk (4.8km) yürüyüşümü de yaptım...
neyse canım sen böyle yaz isstersen...
evet canım Zambak haklı, sonra benim gibi olursunuz :))) mutfakta ne var ne yok hüpletirsiniz :bbo:
evet normlade baya oynaması gerekli kilonun gerçekten işe yaramış olabilir 5i bir arada devam et bakalımm cnm inşllah çok daha güzel sonuçlar verir...kızlar biraz önce merak edip tartılddım reglm yaa şiştim mi diye ne görsemm 64.8 im ki normalde akşamları çok çıkılır bılıyosunuz..sanırım 5 bir yerde çayı etkili
günaydın cnm...günaydın kızlarrrropuyorumnanaktan
of of ne verdim ki ne almışım yaaa 1 ay olduuu yaaa...düzel yapmadım kiii hiç bi işe yaramadı gitti bi ayım boşu boşuna...senağlama..............................başladığı kilo.........geçen haftaki kilo..............şu anki kilo..............hedef kilooo
hatiç22.........................69.8.......................69.0.................................58.5......................55 500 gr vermiş
zambak3.......................86.3.......................77.4.................................76.9.....................70 500 gr vermiş
patiska.........................85.3.......................85.3.................................85.5......................70 200 gr almış
nesibe26.......................75..........................69.7.................................69.6.....................65 100 gr vermiş
nuraksoy.......................72.........................69.5.................................69.0......................60 500 gr vermiş
elif86............................74..........................72.8.................................73.8......................67 1 kilo almış
arzuub..........................71.........................59.5..................................yok.......................52 yok
nıghtvinglover.................92.........................89.3..................................87.8......................70 1.500 gr vermiş
twilight11......................67.8.......................66.2...................................64.7......................55 1.500 gr vermiş
günaydın kızlarrrropuyorumnanaktan
Günaydın Hatic ve tüm kızlar opuyorumnanaktan
Günaydın Hatic ve tüm kızlar opuyorumnanaktan
canım sende de vardı sanırım sende içsene yediklerine dikkat edince sonuç veriyor sanırım..evet normlade baya oynaması gerekli kilonun gerçekten işe yaramış olabilir 5i bir arada devam et bakalımm cnm inşllah çok daha güzel sonuçlar verir...
günaydın cnm...
of of ne verdim ki ne almışım yaaa 1 ay olduuu yaaa...düzel yapmadım kiii hiç bi işe yaramadı gitti bi ayım boşu boşuna...senağlama
arkadaşlar 5 biyerde çayın bende çok faydasını gördüm.şimdi yeşil çay içiyorum.ikisini karıştırmak istemediğim için 5 biyerdeye ara verdim.yeşil çayım bitsin dönüşümlü olarak kullanmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?