- 28 Haziran 2016
- 779
- 1.253
- 63
- 44
- Konu Sahibi Morsardunya
-
çocuktan sonra çok fazla değişiyor ilişkiler bizimde öyle oldu bununla ilgili konuda açtım.daha yorgun daha az sabırlı ve öfkeli.büyük ihtimal o ise gidince özlüyor felan kendine geliyorBenim merak ettiğim konu şu, bu ilişkiler nasıl bu duruma geliyor? Muhtemelen severek evlendiniz, çocuk da yapmışsınız. Ne oldu da bu adam böyle oldu?
ikimizde % 35 lik kısımda degiliz sanırsamOkuduğum bir rapora göre gelişmekte olan ülkemizin %35 insanın psikolojisi düzgün bu çok düşük bir rakam
aynen canimNasıl yanii bütün gün işteyken güzel güzel mesajlaşıp eve gelince huzursuzluk mu çıkarıyor?
aynen canim
35 kısmın içindeyim zor zamanları atlattım şimdi keyif i alem kısmındayım darısı sana, olsunikimizde % 35 lik kısımda degiliz sanırsam
konuyu konuşurken bile kavga ediyoruz desemPeki hiç konuştunuz mu bu konuyu sakince?
konuyu konuşurken bile kavga ediyoruz desem
valla bi kere ona dedim ki evde başka telefonda baskasin demistim.Sizde mesaj yazmayın duygularınızla bari oynamasın...
aslında ben kızmaktan çok alınıyorum.alininca aglamamK için zor tutuyorum kendimi ofkeleniyorum.anlastigimiz zamanlarda oluyor .Cocu zaman boyle sudan bahanelerle sınırı asiyorİletişim kurmak bile zorlaştı diyorsunuz yani.. Sakin kalmaya çalışıp, kırıldığınızı ve üzüldüğünüzü de belli ederek, kötü sözler etmeden nazik bi şekilde konuşmayı deneseniz? Yani siz bu şekilde yaklaştığınızda bile köpürüyorsa zaten ciddi sıkıntı var demektir.
Bencede ilk sorulacak soru buÖnce biraz sakin olun ne oldu da bu kadar sabrınız taştı ev için de ne tür sebeplerden kavga ediyorsunuz
Allah kolaylık versin ne diyeyim. Ama bi şekilde çözmek lazım, çözmeden sürekli üzerine koyarsanız tahammülsüzlüğün de otesine geçebilir.çocuktan sonra çok fazla değişiyor ilişkiler bizimde öyle oldu bununla ilgili konuda açtım.daha yorgun daha az sabırlı ve öfkeli.büyük ihtimal o ise gidince özlüyor felan kendine geliyor
Ben hep evde ve cocuklayim sakin kalamıyorum
Evet cevabını bildiğim bir durum ama artik bu kadar tahammülsüzlük beni bezdirdi
en zor günümüzde olmamış ,romantik an yaşamak için mi olsun zaten o yuzden bu haldeyizÇocuğunuza bakan başka insan yok mu babaanneye bıraksanız bir gün başbaşa geçirseniz
en zor günümüzde olmamış ,romantik an yaşamak için mi olsun zaten o yuzden bu haldeyiz
yani bakacak kimse yok canimAnlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?