Dengesiz adam benim esim olur kendileri

Benim merak ettiğim konu şu, bu ilişkiler nasıl bu duruma geliyor? Muhtemelen severek evlendiniz, çocuk da yapmışsınız. Ne oldu da bu adam böyle oldu?

Benim merak ettiğim konu şu, bu ilişkiler nasıl bu duruma geliyor? Muhtemelen severek evlendiniz, çocuk da yapmışsınız. Ne oldu da bu adam böyle oldu?
çocuktan sonra çok fazla değişiyor ilişkiler bizimde öyle oldu bununla ilgili konuda açtım.daha yorgun daha az sabırlı ve öfkeli.büyük ihtimal o ise gidince özlüyor felan kendine geliyor
Ben hep evde ve cocuklayim sakin kalamıyorum
Evet cevabını bildiğim bir durum ama artik bu kadar tahammülsüzlük beni bezdirdi

Okuduğum bir rapora göre gelişmekte olan ülkemizin %35 insanın psikolojisi düzgün bu çok düşük bir rakam

konuyu konuşurken bile kavga ediyoruz desem

İletişim kurmak bile zorlaştı diyorsunuz yani.. Sakin kalmaya çalışıp, kırıldığınızı ve üzüldüğünüzü de belli ederek, kötü sözler etmeden nazik bi şekilde konuşmayı deneseniz? Yani siz bu şekilde yaklaştığınızda bile köpürüyorsa zaten ciddi sıkıntı var demektir.

aslında ben kızmaktan çok alınıyorum.alininca aglamamK için zor tutuyorum kendimi ofkeleniyorum.anlastigimiz zamanlarda oluyor .Cocu zaman boyle sudan bahanelerle sınırı asiyor

Allah kolaylık versin ne diyeyim. Ama bi şekilde çözmek lazım, çözmeden sürekli üzerine koyarsanız tahammülsüzlüğün de otesine geçebilir.

Çocuğunuza bakan başka insan yok mu babaanneye bıraksanız bir gün başbaşa geçirseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…