Dengesiz adam benim esim olur kendileri

Aynen oyle telefonda canm cicim hayatım seni sevıremler eve gelince ne mal karısın bunumu yaptın yemek bumu evin haline bak bebege iyi bak
benim de kapı gicirtisa kavga cikaracak potansiyele sahip.her seye kızıyor söyleniyor

Kesinlikle katılıyorum
Ben duymamazlığa vuruyorum ya da kafama takmamaya çalışıyorum zor oluyo bazen tabi
uzmandan dinledigim kadarıyla sürekli oluyorsa duymamazlıktan gelmekle olmuyormuş.kronik oluyormuş artik.ben şuan konuşmuyorum
Konussam nolcak ayni dili konusamiyoruz

Esinizin hayatinda baska biri olabilir mi? Bunu sordugum icin affedin ama genelde ikinci sahis oldugunda erkekler esine sanki evden gitmesi icin sistematik olarak psikolojik siddet uygular. Esiniz hep mi boyleydi? Yoksa sonradan mi boyle oldu?

Esinizin hayatinda baska biri olabilir mi? Bunu sordugum icin affedin ama genelde ikinci sahis oldugunda erkekler esine sanki evden gitmesi icin sistematik olarak psikolojik siddet uygular. Esiniz hep mi boyleydi? Yoksa sonradan mi boyle oldu?
yok ya kım napsın onu ya aslında biz hep öyleydik nerdeyse 10 senedir tanıyorum ottan b.ktan kavga ederdik .ama beni sasirtan su dışardayken ozluyor.eve gelince çatacak yer ariyor

Eşinizin babası da böyle mi? Yani benim eşim dılarda dünyanın en melek adamıdır , görenler ne şanslısın melek gibi adam der ama evde şeytandır . Babası da öyleymiş , genetik ya da rol model aldığı için diye düşünüyorum sizin eşinizde babası böyle bir tip mi?

Kesin ikizler burcudur. Ruhundaysa bu dengesizlik bir çaresi yok ne yazık ki.

evet biraz babasına benziyor.ozellikle herseye karışma ve çok titiz olma huyu .yok böyle bir sey dersiniz inadina pislik yapaniz geliyor sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…