- Konu Sahibi Morsardunya
-
benim ki ayrı bir numineBu ülkede normal erkeği biblo diye köşeye koymalı gidip gelip izlemeli
Geçmiş olsun canım
O kadar çok konuşmuyorum ki kendisi mesaj atıp konuşuyor hatta ama eve gelince telefonda konuştuğum adam değil de başka biri resmen zaten ikizler burcu hakkini veriyor çok şükürTüm gün eşinizin eve gelmesini beklemeyin. Kendinize uğraşlar bulun. Uslubunu düzeltmedikce de fazla konuşmayın. Oğlunuzun şımarması da normal, özlüyordur babasını.. Ona sinirlenmeyin lütfen :)
O kadar basit seylerden sorun çıkarıyor ki hangi birini sorayimSordunuz mu ona neden böyle yapıyor?
Şimdi adama sor oda senin için aynını söylerbenim ki ayrı bir numine
Akil sağlığimi kaybedeceğim artık onun yüzünden
hangi birini sayayim ki dışardan geldik yemek yiyecektik yolda ben buna azıcık beni dinle dedim buna kızmış yemek yemiyor o yemeyince çocukta yemiyor ikisi birden bağırıyor.bu sadece bu akşamlık bir örnek -u böyle tekrarlaniyor basit seylerdenÖnce biraz sakin olun ne oldu da bu kadar sabrınız taştı ev için de ne tür sebeplerden kavga ediyorsunuz
Ben onun gözüne batıyorum bence diyorum ya telefonda konuşurken meraklanırken iyi eve geliyor ışık neden aciktan tutunda çocuk neden agliyora kadar sorgu elestri laf sokma bende dayanamiyorum alınıyorum hemenNe yapıyor mesela örnek verseniz? Sanki siz biraz bunalmışsınız yanınızda olunca çok gözünüze batıyor eşiniz gibi geldi bana
Eşiniz hiç te yemesin ama çocuğun yemediğini gördüğü zaman oturup yemesi lazım bu kadar bencil olunmazhangi birini sayayim ki dışardan geldik yemek yiyecektik yolda ben buna azıcık beni dinle dedim buna kızmış yemek yemiyor o yemeyince çocukta yemiyor ikisi birden bağırıyor.bu sadece bu akşamlık bir örnek -u böyle tekrarlaniyor basit seylerden
banA diyor azıcık sus her lafa cevap verme .neden susacakmisim hakliyken diyorumŞimdi adama sor oda senin için aynını söyler
Bizdede eşim sürekli söylendiğimi söyler
Kızlar tartışmamız 5 dk kendi kendine söylenmem 2 saat derler
Hepsi iftira onlar laf anlamazlar düzenden bi haberdirler
Beni sinir etmek için ellerinden geleni yaparlar
Yanı seni çok iyi anlıyorum
az once ben öyle yapınca gitti yediler ben hala odadayım cikmadimEşiniz hiç te yemesin ama çocuğun yemediğini gördüğü zaman oturup yemesi lazım bu kadar bencil olunmaz
Hiç iştebanA diyor azıcık sus her lafa cevap verme .neden susacakmisim hakliyken diyorum
annesi ve babası normal ya bazen yerli yersiz onlarada kızıyor durup dururken bağırıyor .ama sorsan çok severÇocuklukla alakalıdır, anneside dengesiz mi
Keyfî yerine gelmiş demekki adamın bu türk erkekleri ortalıktan yok olsa ne güzel olur yaaz once ben öyle yapınca gitti yediler ben hala odadayım cikmadim
o benim ona yalvarmami ve alttan almamı istiyor bende bunu yapmıyorumKeyfî yerine gelmiş demekki adamın bu türk erkekleri ortalıktan yok olsa ne güzel olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?