Dengesiz adam benim esim olur kendileri

diyorum yaaa oda alıştı ikisinin elinden illallah ediyoruz ,
sizde alışacaksınız
ay yok benim babaannemde boyleydi evlenmeden oncede onla uğraşıyordum.hemen kizip hemen sevgi pitircigi olabiliyordu.çok kızıyordum tabiki o da ikizler burcuydu.simdide eşim sınamıyorum mu acaba

yok ya kım napsın onu ya aslında biz hep öyleydik nerdeyse 10 senedir tanıyorum ottan b.ktan kavga ederdik .ama beni sasirtan su dışardayken ozluyor.eve gelince çatacak yer ariyor
Belki de disarda iken size nazik davranmasi yaninda birileri oldugu icin olabilir mi? Bilemedim.. Belki de adam ulasamayinca seviyor. Seven bu kadar kolay kirabilir mi o da ayri bir soru tabi.

Belki de disarda iken size nazik davranmasi yaninda birileri oldugu icin olabilir mi? Bilemedim.. Belki de adam ulasamayinca seviyor. Seven bu kadar kolay kirabilir mi o da ayri bir soru tabi.
siniri kısa sürer.dışarı çıkınca gecer.bunu biliyorum.bende ise durum öyle olmuyor uzatıyorum.çünkü fazlaca kırılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…