- 3 Eylül 2019
- 537
- 519
- 18
- Konu Sahibi Morsardunya
-
Genelde tan tersi olmaz mi yaO kadar sinirliyim ki
Oğlumla ikisini başbaşa bırakıp girdim odaya sinirden ağlıyorum.nerede hata yapıyorum nerede ?
Adam isteyken o kadar iyi ki güzel mesajlar yazar,düzgün konuşur eve gelince tam bir canavar!!!
Diyorum ki artık sinir olmayacağım ,cabuk bagirmayacagim yok beni delirtmek için elinden geleni yapıyor.her şeye laf sokuyor beğenmiyor,eleştiriyor .
Oğlum da onun yanında daha şımarık oluyor.O da beni çileden cikartiyor.öyle mi dedim bıraktım ikisinide diğer oda da ne yaparsa yapsınlar.
Hangi yüzü gerçek bunun inanın bilmiyorum neden evde başka ,dışarda başka anlam veremiyorum
iste bizim ki dengesiz diyorumGenelde tan tersi olmaz mi ya
kesinlikle canımBanada sanki sen sıkıntılısın gibi geldi, sevgi dolu ve sabırla seni dinleyecek bir eşe ihtiyacın var gibi
Benim ki mesela dışarıda en ufak bişeye bağırır çağırır eve gelince sus pusiste bizim ki dengesiz diyorum
yoo evde nefes alsam batıyor sanki onaBenim ki mesela dışarıda en ufak bişeye bağırır çağırır eve gelince sus pus
Geçenlerde bir üye ile de paylasmistim. İzleyin bu tarz karakterler ile nasıl başaçıkılabilecegini çok güzel anlatıyor. Psikolog Tülay kök . Muhteşem bir kadın.O kadar sinirliyim ki
Oğlumla ikisini başbaşa bırakıp girdim odaya sinirden ağlıyorum.nerede hata yapıyorum nerede ?
Adam isteyken o kadar iyi ki güzel mesajlar yazar,düzgün konuşur eve gelince tam bir canavar!!!
Diyorum ki artık sinir olmayacağım ,cabuk bagirmayacagim yok beni delirtmek için elinden geleni yapıyor.her şeye laf sokuyor beğenmiyor,eleştiriyor .
Oğlum da onun yanında daha şımarık oluyor.O da beni çileden cikartiyor.öyle mi dedim bıraktım ikisinide diğer oda da ne yaparsa yapsınlar.
Hangi yüzü gerçek bunun inanın bilmiyorum neden evde başka ,dışarda başka anlam veremiyorum
zamanla daha cekilmez oluyorBu geçici durum iştekiler ailesi sen ise dışta kalan olu veriyorsun, zamamla normalleşir
kesinlikle oyle tam tarif ettiginiz gibiÖz güvensiz.. Aşırı egolu eşin ondan bu davranışları :)
is yerine gidemem fabrikada calisiyorBir gün süslen işyerine git
çok güzel video teşekkürler.problemimiz gerçekten büyükmüşGeçenlerde bir üye ile de paylasmistim. İzleyin bu tarz karakterler ile nasıl başaçıkılabilecegini çok güzel anlatıyor. Psikolog Tülay kök . Muhteşem bir kadın.
Cidden değişik miş k.byoo evde nefes alsam batıyor sanki ona
öyle canim ayrı bir cins kendisiCidden değişik miş k.b
İkizler burcumu ?O kadar sinirliyim ki
Evet canımİkizler burcumu ?
Hah dogru tespit benm eşim le sizin esiniz ne kdr da benzer demiştim ve ikzlerİkizler burcumu ?
sizinde böyle mi ciddenHah dogru tespit benm eşim le sizin esiniz ne kdr da benzer demiştim ve ikzler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?