- 17 Aralık 2012
- 94
- 96
- 98
- Konu Sahibi gecmisgelecek
-
Merhaba kızlar.
bu ara görüştüğüm bir çocuk vardı. daha başındaydık adını koymamıştık. durumunu bana anlatmıştı hatta bununa ilgili konuda açtım. kesinlikle ona maddiyatla ilgili bişey demedim bana kestirip atma lütfen düşün dedi bende düşüneceğimi söyledim. bu kişinin bana ilgisini biliyordum ama son 10 gündür daha da belli etti ve beni görmek için kapının önüne gelmeler sürekli armalar buluşmak istemeler yani istediğini belli etti sonunda da açıldı. sadece tanı beni gel ailemi tani gör nasıl biriyiz diye. bende şans verdim. ve sonuç hafta sonu düğünleri vardı 3 gün aramadı ben aradığımda açmadı ya da hemen kapattı. yani 180 derece döndü beyfendi. az önce sinirim iyice tepeme çıktı aradım ne yapmaya calısıyorsun sen dedim. bi laf söyledin konu kaldı öle. demesin mi benim açımdan olumsuz ama senin üzülmeni istemeğimden sana söylemedim dedi. peki ne zaman söylemeyi düşünüyordun acaba dedim. yarın ya da daha sonra. o kadar sinirliyim ki kızlar. ah ölüyorum bitiyorum sen nasıl istersen herşey ole olacak yeterki kabul et diye yalvarıyorlar sonra da azıcık yumuşaklık gösterince ben istemiyorum. bu erkeklerdeki elde etme zoru başarma sevdasını anlamıyorum
Merhaba kızlar.
bu ara görüştüğüm bir çocuk vardı. daha başındaydık adını koymamıştık. durumunu bana anlatmıştı hatta bununa ilgili konuda açtım. kesinlikle ona maddiyatla ilgili bişey demedim bana kestirip atma lütfen düşün dedi bende düşüneceğimi söyledim. bu kişinin bana ilgisini biliyordum ama son 10 gündür daha da belli etti ve beni görmek için kapının önüne gelmeler sürekli armalar buluşmak istemeler yani istediğini belli etti sonunda da açıldı. sadece tanı beni gel ailemi tani gör nasıl biriyiz diye. bende şans verdim. ve sonuç hafta sonu düğünleri vardı 3 gün aramadı ben aradığımda açmadı ya da hemen kapattı. yani 180 derece döndü beyfendi. az önce sinirim iyice tepeme çıktı aradım ne yapmaya calısıyorsun sen dedim. bi laf söyledin konu kaldı öle. demesin mi benim açımdan olumsuz ama senin üzülmeni istemeğimden sana söylemedim dedi. peki ne zaman söylemeyi düşünüyordun acaba dedim. yarın ya da daha sonra. o kadar sinirliyim ki kızlar. ah ölüyorum bitiyorum sen nasıl istersen herşey ole olacak yeterki kabul et diye yalvarıyorlar sonra da azıcık yumuşaklık gösterince ben istemiyorum. bu erkeklerdeki elde etme zoru başarma sevdasını anlamıyorum
Hepsi boyle bunlarin..hepimizin karsisina hayatimizda bi kere cikiyor sanirim..uzulme degmiyor...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bana göre ;erkekler için elde edemeyecekleri bayan her zaman kıymetli olur elde ettiklerini düşündüklerinde biter onlar için.Bana 2 sene önce bi görücü geldi çocuk beni beğenmiş ama ben istemedim görüşmek falan,annesiyle sürekli haber gönderiyo illa bi defa buluşalım bi defa görüşelim 4-5 ay sonra bi görüşelim belki kader bu çocuktadır bu kadar üstüme düşüyo dedim. buluştuk telefonumu falan istedi 1 haftasonra ben senle yapamayacam dedi telefonda bana (ALLAH'ın öküzü).O yüzden bayanlar önerim şu ;hayır dediğiniz birine şans vermeyin şanssız duruma siz düşersiniz ....
muhtemelen düğünde birini bulmuştur kendine takma boşverrr
Merhaba kızlar.
Seni tanidikca hoslanmamis olabilir ama karakterliyse bunu sana soyleyecek ki sen de daha fazla bekleme. Komik gercekten. Emin olmadigin insanin da kapisina gitmeler falan. Iyi kurtulmussun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?