dengesiz erkekler

Aynen boyle dusunuyorum,
Hatta diger kizi garantiye aldiktan sonra sana haber verneyi dusunduyse sasirmam.

Aylar sonra aldatildigini ogrenmekten daha iyidir, ilk gunden onu silmek de kolay
Olabilir o kadar acayip ki bu insanlar ben mi yanlisim acaba dusunuyorum bazen

kim olsa sinir olur be güzelim
demekki
şuna bak ya bide yalvaran değilde seçen taraf kendisi imiş gibi konuşmuş
dediğin gibi
dengesiz

Son düzenleme:
bunlar nedense son zamanlarda çok fazlalaştı.terkettikten sonra pişman olan telefon üstüne telefon eden eski sevgili adayım , görüşmeyi kabul ettikten sonra sen bana uygun değilsin dedi ölürmüsün öldürürmüsün

Olabilir o kadar acayip ki bu insanlar ben mi yanlisim acaba dusunuyorum bazen

Siz yanlis degilsiniz, onlar karaktersiz.
Yahu degmeyecek bes para etmez insanlarin arkasindan uzulmeyi gectim sinirlenmeye bile gerek yok, gulup gecin...

Hergun o kadar kisiyle karsilasiyoruz ki esnafi yolcusu is arkadasi vs. Bu kisi de o dengesizlerden biri iste.
Her biri egosunun derdinde, bir okadar da birbirinden kompleksli insanlar.
Su an hala dusunup ofkelendiginiz saniyelere yazik.

Son düzenleme:

Su anda o kadar iyiyim ki ne sinirliyim ne de uzgun. Cunku icimdekileri yuzune karsi soyledim. Sadece ayni isyerinde oldugumuz icin bi sure sikintili olacak sonra tamamen umursamayacagim

kim olsa sinir olur be güzelim
demekki
şuna bak ya bide yalvaran değilde seçen taraf kendisi imiş gibi konuşmuş
dediğin gibi
dengesiz

Ay demez mi ben senle konustugumda kararim olumsuzdu. Sen uzulme diye soylemedim hemen. Cunku pesinden cok kostum ilgi gosterdim bi anda birakirsam uzulursun diye dusundum dedi. Cok dusuncelidir kendisi yaa :)

ya varya bu erkek milletine küfür ediyorum, ah ediyorum o da yetmiyor sürünmelerini hayal ediyorum ama gene bir şey olmuyor geneli aynı bunların

dengesiz adamm
amann boşver canımm başlamadan bittiğine sevin yoksa bu dengesizle ilerde çookkk sorun yaşardın
arkadaş filanda olunmaz. uzak kalmak en iyisi

Hepte erkekler suçlu, şu bayanlarda sütten çıkma ak kaşık sanki, "fazla naz aşık usandırmış olabilir mi acaba"???? Her erkek bir değildir, tıpkı her kadının aynı olmadığı gibi. Zor kadın olmaya çalışmanın, kaçan kovalanır tezlerinin dönemi çoktan kapandı. Size bir hikaye anlatmak istiyorum.

Eşimin bir arkadaşı, bir akşam internette dolanırken, bir kızla tanışıyor. 1 ay kadar bir süre msn ve telefonla görüşüyorlar. ve bir akşam buluşmaya karar veriyorlar. İlk buluştukları akşamı çocuğun evinde beraber geçiriyorlar. Fakat eşimin arkadaşı, kızdan inanılmaz etkilenmiş. Kızın hayata bakışı, sakinliği, dürüstlüğü bizim arkadaşı kendinden geçirmiş. Ve bir gün eşime "bu kız benim evliliğe bakışımı değiştirdi, kalbimi nasıl kazandı bilmiyorum ama ben evlenicem" demiş. Şu an 2 yıllık evliler. Bir de 6 aylık bebekleri var. Ve eşimin arkadaşı "bu kız bana Allah'ın hediyesi" diyormuş.

Yani kısacası, öyle her zaman kaçan kovalanmıyor, yada bazen çok kolay olduğunuzda da herşey masal gibi olabiliyor. Aşkın, evliliğin bir kıstası yok, kuralları yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…