Esim dengesiz, bir iyi anlayisli sefkatli, bir terbiyesiz saygisiz, asagi ceken biri, ne yapicagim bilmiyorum.
Hamileyim , hamile kalmadan öncede emin degildim ama kaldim iste.
Simdi iyi oldugu zaman mutlu Olmaya calisiyorum, sonra kavga sirasinda yine psikolojik siddet , tam düzeldim denken Yine darbe, o nedenle bir türlü kendime gelemiyorum, ne yapicagimi bilmiyorum caresiz hissediyorum
Ne kadarlık evlisiniz? Çalışan bi bayansınız daha özgüvenli olmanız gerekir alın karşınıza konuşun hödüklüğün lüzumu yok baba olucaksın bende bi anneyim şuan diyin.
Esim dengesiz, bir iyi anlayisli sefkatli, bir terbiyesiz saygisiz, asagi ceken biri, ne yapicagim bilmiyorum.
Hamileyim , hamile kalmadan öncede emin degildim ama kaldim iste.
Simdi iyi oldugu zaman mutlu Olmaya calisiyorum, sonra kavga sirasinda yine psikolojik siddet , tam düzeldim denken Yine darbe, o nedenle bir türlü kendime gelemiyorum, ne yapicagimi bilmiyorum caresiz hissediyorum
Aynı benim durumumu yaşıyorsunuz. Bir taraf bir tarafı tartmıyor, net bir karar veremiyoruz bu yüzden. Eşim beni yok sayıyor, ilgisiz, ama gitmiş kardeşimin borcunu ödeyebilmek için arabasını satmış, mesela. Daha böyle çok örnek var.
Ah canım benim.
Bu şiddetlerin en büyüğüdür.
Fiziksel şiddetten bile kötüdür.
Ne yazık ki kendisinden uzaklaşmazsan tüm özgüvenini, huzurunu, benliğini yitireceksin, sinmeye başlayacaksın.
Kendinde hata bulmaya başlayacaksın yiyip bitireceksin kendini.
Bundan o kadar eminim ki.
Sana git tedavi ol falan diyemem çünkü eşin gitmeli.
Bu insanlar da tıpkı bir şizofreni, okb, bipolar hastası gibi tedaviye muhtaç ve başka çözüm yolu olmayan insanlar.
Ama inkar edeceği için gitmeyecektir.
Bu yüzden eğer sinersen ömrünü yer, mutsuz bir hayat yaşar, köle olur, çocuğunu da bu şiddete maruz bırakırsın.
Er yada geç boşanmalı veya eşini tedaviye ikna etmelisin.
Çok sinsi ve dozu git gide artan işkenceli bir hastalıktır.
Başka hiç bir yolu yok ne yazık ki.
İstersen bu konu hakkında makaleleri ve araştırmaları oku.
Belki o zaman dediklerime ikna olursun.
Siz de ona dengesiz davranırsanız düzelir.
Benimki düzelmişti
Baktı ben gerçek manyağım,tırstı.
Ama hiç numara yapmamıştım,o kadar tak etmiş ki canıma,içimden nasıl geldiyse öyle davrandım.Nasıl bir içim varsa yaratık çıktı resmen,kendine de ayna oldum ama isteyince daha da kötü olabileceğimi de gördü.
Velhasıl böyle,deli deliyi görünce sopasını saklıyor.