Dengesiz koca nefret durumdayım şuan

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Eşimle tartışmamizin saçmalığı.
Kızım beş buçuk yaşında.
Markete girdik.
Dediki arkadaşlarima çikolata alabilir miyim.yarin sınıfta dağıtmak için
Eşim dedi
Hep niye sen dağıtıyorsun.
Boş ver.
Geçen kızım yine istemiş ti yine aynısı nı demiş ti.
Ki yıl boyunca en fazla 3 dür götürdügu ki ben hep alırım gönderirim istediğinde.

Ana sınıfinda.
Çoğu gün elinde bir şeyler ile gelir arkadaşim dağıttı diye.

Kızdım niye çocuga öyle diyor sun diye.
Bağırdı çağırdı ne var bunda diyor.
Baktım laf anlatamıyorum çıktım odadan.

Çocuğa bencilli ogretmiyor mubya bu davranış lar.

Eve gelmeden önce kızım açık tibir yerde durduk bir şeyler yedirmek için kızım yaşlarında bir çocuk geldi açım dedi elinde de yarım patates vardı (burger kingde ki küçük boy)
Eşime söyledi eşimde elinde patates varını ye dedi.cocuk burger istiyorum dedi yok dedi ben yemek yemiyor dum sadece içecek içiyordum bunu istermisin dedim ewet dedi verdim .

Başka masaya gitti burger istiyorum dedi adam hemen o kadar şefkat le AA hemen alalım dedi.gitti aldı verdi yedi güzel çocuk.

Bende eşime dedim keşke biz alsaydık.
Patates i vardı.
İçecek verdin ya dedi yedi .

Şuan elimde kalabilir o kadar nefret ediyorum.
Hep kızıma der tutumlu ol verme etme bla bla tamam zor bir çocukluk yaşamış çok zor yeri gelmiş aç kalmışlar ama şimdi iyisin çık artık o kıtlık bilincinden ve adam cikkkkk

Bize karşı kendine karşı hiç öyle değil ama birine yardım ediyim.Demez bunu ezik lik aptallık saflık olarak gorur

Bana çok abartıyorsunuz geldi ya bunlarda adamı öldürecek veya olay çıkacak bir şey göremedim.

Bir kere içine isledimi o yokluk,atlatması zor olur.
Kimseden yardım görmeden,zorluk cekerek buyuyenlerde var bu.
Bence bu konu için tartismaniza gerek yok.
Adamın çizgisi belli,siz caktirmadan alacaksınız kızınıza, o da götürecek.
Burger Almak istemiyorsa da almasin elin cocuguna,içinden gelmiyor demek ki.
Yani siz bu konuyu gözünüze almışsınız,ne yaparsa yapsın kocanız hep bu konuya odaklaniyorsunuz gibi geldi bana

Paylaşmayı sevmiyor bu cimrilik desen değil. Çok ilginç geldi?
Abartılacak bir durumda yok sakin olun lütfen. Geçmişteki zorluklarını bilemeyiz.
O anda değilde daha sakin bir ortamda, durumun tam tersi olsa, biz istesek vermeseler nasıl hissedersin diye hiç sordunuz mu?

Allah çocuğunuza sabır versin.

Başkalarına karşı yardımcı olma konusunu bence kurcalamamalısınız. Herkesin vicdani, merhameti kendine. Sadece o çocuğu terslemesi yanlış. Siz de kalkıp kendiniz o çocuğa yardım edebilirdiniz madem çok dert ediyorsunuz böyle şeyleri siz kalkıp alabilirdiniz.

Yanımda para yoktu.
İcecegimi verdim

Merhaba benim için merhamet çok önemlidir.. Çocukların gönlünü kırmayı da sevmem. Eşim de sağolsun hiçbir çocuğun isteğini geri çevirmez. Böyle bir durumla karşılaşsak yemek ya da herhangi bir şey yerine getirir. O getirmezse de ben yapmaya gayret gösteririm. Eşinize sinirlenmiş olabilirsiniz lakin bunu konuşu anlaşarak çözmelisiniz. Herkes sizin gibi düşünmeyebilir. Evlilikte birbirinizin kusurlarını da gizlemelisiniz bence. O yapmadıysa siz yapsaydınız keşke.

Aslında sinirim olaydan sonraki tutumu sinirlendirdi beni.
Kendimi anlatmaya çalışıyorum sus diyor konuşmaya çalıştım bağırdı çağırdı ortada bir şey yok niye bağırıyor sun diyorum senin yüznden diyor

Bence de fazla sinirleneceğiniz bir durum yok siz yardım etmeyi seviyorsunuz vicdanınız rahat etmiyor o ise güvenmiyor ve verirse vicdanı rahat etmiyor, bu tartışılacak bir durum değil.

Siz görmeden para harici şeylerde yardım edin. Belki eşiniz görmediğiniz farklı şeylerde yardım ediyordur zorlamayın.

Kahretsin param yoktu. cantamida almamıştım yanima içeceğimi verdim zaten .

Cocugun sinifta dagittigi cikolaya laf soylemesi iyi değil ama disarda israrla bisey dilenen kimselere biz de bakmiyoruz ve bir şey almiyoruz acikcasi.

İhtiyaci olan zaten istemeye cekiniyor.
Cocuk bitanesi mesela dilenmiyordu agzini bile acmamişti ama eşim anlamişti halini hemen paket yapip goturup vermişti. Ama aksi halde her ver ver diyene bir seyler mi alacagiz bilmeden etmeden. Ne ihtiyac sahipleri var cikip kimseden bir sey isteyemiyorlar onlari gormek lazim.

Kızına karşı tutumunda haksız. Ayrıca çok kaba.

Ama bende sokaktaki çocuklara para vs birşeyler verilmesini doğru bulmuyorum. Çocuklar daha çok sömürüye uğruyor.

Gecen kavşak gibi bir yerde iki üç tane kadın ışıklarda kucakta çocukla arabalardan para bekliyor. Esin verelim dedi ben vermedim. Yardım etme meselesi değil bu. Kucağında ki çocuğa yazık dedim. Normalde o ışıklar da çocuklar su satardı. Bu sefer kadınlar vardı.

Eşiniz birilerine yardımcı olmayı ve mutlu etmeyi pek sevmiyor gibi. Bonkör biri değil. Kızınıza siz alın verin dağıtsın okulunda. Size karşı cimrilik yapmıyorsa çokta takılmayın. O da öyle biri, değiştiremezsiniz. Siz içinizden geliyorsa kendi cebinizden verin, yapın. Kabullenin onu da o şekilde, kendinizi doldurup yıpranmayın ve yıpratmayın.

Asla değil.birini mutlu etmeyi enayilik olarak görüyor.
Bende tam tersi.
Elimden geldikçe yaparım.
Severim yani.
Şükür kızımda öyle.
Eşime göre de zaten biz saf insanlariz

Bence abartmışsınız. Süreci iyi yönetememişsiniz. Ertesi gün alır verirdiniz kızınızın eline dağıtsın sınıfta. Hamburger olayında da herkesin olaylara bakış açısı bir değil ki. Siz istiyordunuz madem eşinize keşke alsaydık diye dert yanmak yerine kalkıp kendiniz alaydınız. Sizden, çoçuğunuzun boğazından kısmıyor neticede eşiniz. Siz istiyorsunuz ki eşiniz sizin istediğiniz şekilde davransın ama adam robot değil ki.

Asla değil.birini mutlu etmeyi enayilik olarak görüyor.
Bende tam tersi.
Elimden geldikçe yaparım.
Severim yani.
Şükür kızımda öyle.
Eşime göre de zaten biz saf insanlariz
Bence bunun geçmişteki zorluk çekmesiyle de alakası yok kişiliği öyle. Sonuçta maddi durumu iyi olmayıp kalan son parasını yarıya bölüp verende var. Siz kendiniz yanınızdan parayı eksik etmeyin. İçinizden geldiği gibi yapın. Neyseki kızınız size benzemiş
Kendinizi de doldurmayın onu değiştiremezsiniz bu saatten sonra. Kabullenin o şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…