- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Bana çok abartıyorsunuz geldi ya bunlarda adamı öldürecek veya olay çıkacak bir şey göremedim.Eşimle tartışmamizin saçmalığı.
Kızım beş buçuk yaşında.
Markete girdik.
Dediki arkadaşlarima çikolata alabilir miyim.yarin sınıfta dağıtmak için
Eşim dedi
Hep niye sen dağıtıyorsun.
Boş ver.
Geçen kızım yine istemiş ti yine aynısı nı demiş ti.
Ki yıl boyunca en fazla 3 dür götürdügu ki ben hep alırım gönderirim istediğinde.
Ana sınıfinda.
Çoğu gün elinde bir şeyler ile gelir arkadaşim dağıttı diye.
Kızdım niye çocuga öyle diyor sun diye.
Bağırdı çağırdı ne var bunda diyor.
Baktım laf anlatamıyorum çıktım odadan.
Çocuğa bencilli ogretmiyor mubya bu davranış lar.
Eve gelmeden önce kızım açık tibir yerde durduk bir şeyler yedirmek için kızım yaşlarında bir çocuk geldi açım dedi elinde de yarım patates vardı (burger kingde ki küçük boy)
Eşime söyledi eşimde elinde patates varını ye dedi.cocuk burger istiyorum dedi yok dedi ben yemek yemiyor dum sadece içecek içiyordum bunu istermisin dedim ewet dedi verdim .
Başka masaya gitti burger istiyorum dedi adam hemen o kadar şefkat le AA hemen alalım dedi.gitti aldı verdi yedi güzel çocuk.
Bende eşime dedim keşke biz alsaydık.
Patates i vardı.
İçecek verdin ya dedi yedi .
Şuan elimde kalabilir o kadar nefret ediyorum.
Hep kızıma der tutumlu ol verme etme bla bla tamam zor bir çocukluk yaşamış çok zor yeri gelmiş aç kalmışlar ama şimdi iyisin çık artık o kıtlık bilincinden ve adam cikkkkk
Bize karşı kendine karşı hiç öyle değil ama birine yardım ediyim.Demez bunu ezik lik aptallık saflık olarak gorur
Eşimle tartışmamizin saçmalığı.
Kızım beş buçuk yaşında.
Markete girdik.
Eşim dedi
Boş ver.
Ki yıl boyunca en fazla 3 dür götürdügu ki ben hep alırım gönderirim istediğinde.
Ana sınıfinda.
Eve gelmeden önce kızım açık tibir yerde durduk bir şeyler yedirmek için kızım yaşlarında bir çocuk geldi açım dedi elinde de yarım patates vardı (burger kingde ki küçük boy)
Eşime söyledi eşimde elinde patates varını ye dedi.cocuk burger istiyorum dedi yok dedi ben yemek yemiyor dum sadece içecek içiyordum bunu istermisin dedim ewet dedi verdim .
Başka masaya gitti burger istiyorum dedi adam hemen o kadar şefkat le AA hemen alalım dedi.gitti aldı verdi yedi güzel çocuk.
Patates i vardı.
Hep kızıma der tutumlu ol verme etme bla bla tamam zor bir çocukluk yaşamış çok zor yeri gelmiş aç kalmışlar ama şimdi iyisin çık artık o kıtlık bilincinden ve adam cikkkkk
Bize karşı kendine karşı hiç öyle değil ama birine yardım ediyim.Demez bunu ezik lik aptallık saflık olarak gorur
Yanımda para yoktu.Allah çocuğunuza sabır versin.
Başkalarına karşı yardımcı olma konusunu bence kurcalamamalısınız. Herkesin vicdani, merhameti kendine. Sadece o çocuğu terslemesi yanlış. Siz de kalkıp kendiniz o çocuğa yardım edebilirdiniz madem çok dert ediyorsunuz böyle şeyleri siz kalkıp alabilirdiniz.
Merhaba benim için merhamet çok önemlidir.. Çocukların gönlünü kırmayı da sevmem. Eşim de sağolsun hiçbir çocuğun isteğini geri çevirmez. Böyle bir durumla karşılaşsak yemek ya da herhangi bir şey yerine getirir. O getirmezse de ben yapmaya gayret gösteririm. Eşinize sinirlenmiş olabilirsiniz lakin bunu konuşu anlaşarak çözmelisiniz. Herkes sizin gibi düşünmeyebilir. Evlilikte birbirinizin kusurlarını da gizlemelisiniz bence. O yapmadıysa siz yapsaydınız keşke.Eşimle tartışmamizin saçmalığı.
Kızım beş buçuk yaşında.
Markete girdik.
Eşim dedi
Boş ver.
Ana sınıfinda.
Patates i vardı.
Aslında sinirim olaydan sonraki tutumu sinirlendirdi beni.Paylaşmayı sevmiyor bu cimrilik desen değil. Çok ilginç geldi?
Abartılacak bir durumda yok sakin olun lütfen. Geçmişteki zorluklarını bilemeyiz.
O anda değilde daha sakin bir ortamda, durumun tam tersi olsa, biz istesek vermeseler nasıl hissedersin diye hiç sordunuz mu?
Kahretsin param yoktu. cantamida almamıştım yanima içeceğimi verdim zaten .Merhaba benim için merhamet çok önemlidir.. Çocukların gönlünü kırmayı da sevmem. Eşim de sağolsun hiçbir çocuğun isteğini geri çevirmez. Böyle bir durumla karşılaşsak yemek ya da herhangi bir şey yerine getirir. O getirmezse de ben yapmaya gayret gösteririm. Eşinize sinirlenmiş olabilirsiniz lakin bunu konuşu anlaşarak çözmelisiniz. Herkes sizin gibi düşünmeyebilir. Evlilikte birbirinizin kusurlarını da gizlemelisiniz bence. O yapmadıysa siz yapsaydınız keşke.
O zaman kendinizi daha fazla üzmeyin. Elinizden gelen neyse yapmışsınız. Herkesin karakteri farklı. Boğazına yapışamayız neticede neden böyle davranıyorsun diye..Kahretsin param yoktu. cantamida almamıştım yanima içeceğimi verdim zaten .
Asla değil.birini mutlu etmeyi enayilik olarak görüyor.Eşiniz birilerine yardımcı olmayı ve mutlu etmeyi pek sevmiyor gibi. Bonkör biri değil. Kızınıza siz alın verin dağıtsın okulunda. Size karşı cimrilik yapmıyorsa çokta takılmayın. O da öyle biri, değiştiremezsiniz.
Bence bunun geçmişteki zorluk çekmesiyle de alakası yok kişiliği öyle. Sonuçta maddi durumu iyi olmayıp kalan son parasını yarıya bölüp verende var. Siz kendiniz yanınızdan parayı eksik etmeyin. İçinizden geldiği gibi yapın. Neyseki kızınız size benzemişAsla değil.birini mutlu etmeyi enayilik olarak görüyor.
Bende tam tersi.
Elimden geldikçe yaparım.
Severim yani.
Şükür kızımda öyle.
Eşime göre de zaten biz saf insanlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?