Dengesiz koca nefret durumdayım şuan

Benim ailemde tam tersi.
Öyle bir ailede büyüdügum için aşamiyorum belki.mi bende öyleyim.

Kendide açlik görmüş yazık yyaa üzüldüm o cocuga

Ne yapayım nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum.
Laf da anlamıyor.
Hemen sus diyor.
Abartma diyor.
Ben böyleyim diyor.
Ama senin böyle olman bize zarar veriyir diyorum anlamıyor eleştiri ye çok kapali

Biz de eşimle böyleyiz ben herkese inanırım asla hayır diyemem. Parayla çıkarım mesela Bi çocuk gelir girerim markete alışveriş yaparım eşim gelir o bilmem nerede oturuyor onların yöntemi bu der gibi gibi baya Bi saflığım olmuştur. O daha mantıklı yaklaşıyor ben daha duygusal. Belki eşin de ihtiyacı olmadağını düşünmüştür.

Ne yapayım nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum.
Laf da anlamıyor.
Hemen sus diyor.
Abartma diyor.
Ben böyleyim diyor.
Ama senin böyle olman bize zarar veriyir diyorum anlamıyor eleştiri ye çok kapali
Değiştiremezsiniz. Eşinizi böyle kabul etmeniz sizin yararınıza yoksa sinirleriniz çok yipraniz. Boşuna tartışmaya girersiniz kızınız huzursuz olur vs. Bırakın kendisine nasıl yakistiriyorsa oyle davransın. Onun pinti olması sizin suçunuz değil bırakın kendi düşünsün kendini nasıl rezil duruma düşürdüğünü. Dusunmuyorsada bu onun sorunu siz yuklenmeyin kendinize.

Ben de alıyorum arada ama bazen bakıyorum aldığımı yere atmış gitmiş annesine vermiş çete gibi geziyorlar o yüzden almadığım da çok var o nedenle eşinizin almaması garip bir davranış değil. Diğer konuda da ekonominin geldiği durum kaynaklı mı acaba diye düşündüm abur cuburlar bile artık çok pahalı olmaya başladı.

Bizim mahallede döküntü bir bebek arabasıyla gezen bir baba oğul var. Çocuk terlikle gezer hep. Bu kış yağmurlu bir havada bir kadın parkta denk geldi. Bekle dedi. Evine gidip çok iyi durumda vir İgor yağmur çizmesi verdi. Ertesi gün yine terlikliydi çocuk. Üç kuruşa okuttu adam eminim. Ve ne yazık ki her gördüğümde veren oluyor para. O verilen paralar yüzünden o çocuk büyüyünce yeni bir çocukla gezecek. Yani çocuklar sefalete mahkum kalıyor öyle

Bu çok sinir bozucuymuş işte. Ama sizde para yok mu? Siz hiç aksiyon almıyorsunuz rahatsızsınız ama. Dayısı diye müdahale etmediniz anladım ama diğer 2 durumda da siz alabilirdiniz. Para ya da kredi kartı taşımıyor musunuz?

Sen öncelikle kocanın karısısın sonra çocuğunun annesi. Anneliği abartarak çocuğun her dediğini yapmayın çocuklar çok güzel aileleri parmağında oynatıyor çocuk yüzünden ne ciddiye alip da kocadan uzaklasiyorsun . Ben cok eli acik biriyim çalışır yaparim ama çok da evli olsam da kocama sunu bunu al yap diyemem almak istemeyebilir babasın diye annesin diye zorunda hissetme ana olcam diye kendi hayatinizdan vazgecmeyin

Bizim alt katimizda dilenci bir aile oturuyor kac tane daireleri arti arabalari var. Arabayla cocuklarini birakiyorlar sonra aksam geri getiriyorlar. Bunlari gorunce insanin dilenenlere merhameti gercekten kalmiyor.

Benim kayınvalidemde zamanında şekerli suya ekmek banıp yedirdim demişti çok zorluk çekmişler bir dönem. Görümcem aşırı pintidir. Bakkalla pazarlık yapar. 2lira eksik vermek için yirtinir. Evine 10kisi olarak yemeğe toplar aileleri 4 kişilik yemek yapar. Eşimde tam tersi. Ucun besin hesabıni yapmaz. Eli coook açıktır. Çocukları sevindirir. Yardımlar yapar. Yani geçmişinden herkes aynı derecede etkilenmez...eşimin bir anısı var. Bizim durumumuz yoktu mahalledeki çocuklar haşlanmış mısır yer comagini bana uzatirdi buyuzden kimse o duruma düşsün istemem ben yerken biri baksın asla istemem der. Gorumcemde tam tersi işte. Eşiniz gibi...

pinti biri. yetiştirilme tarzından değil bence bu onun karakteri. çok parasız yetişen biri cömert olabiliyor. bu konu kapandı diyelim. haftaya yine parayla ilgili bir saçma durum oluşacak. paranın harcanmadığı gün yok ki. siz ne yapacaksınız. eğer çok seviyorum diyorsanız hesapları ayırın ve yanınızda para konuşmama kararı alın. siz cömert olduğunuz için onun cümleleri sizi rahatsız eder. çocuğunuza yaptığınız masrafları ya da yaptığınız alışverişi söylemeyin. parayla ilgili hiçbir şey anlatmayın. diğer konulardan konuşun. evet zor olacak ama seviyorum diyorsanız sürekli para konusundan yıpranmanızı tavsiye etmem.

Çocukluktan üzerinde kalan bisey muhtemelen kimse kucak açıp kolaylik tanımamış.

İlkokulda bı öğretmenimiz hiç bir şekilde ders gereçlerini birbirimizle paylaşmamiza izin vermezdi fark edince de eşyayı veren kişiden not kirardi. Sebebini herkes kendi sorumlulugunu bilmeli sonucuna katlanmali diye açıklardi. Eşinizin durumunu da buna benzettim biraz.

Paylaşmasını istemeniz elbette güzel ama eşinizde sürekli veren taraf olsun istemiyor sanırım. Aslında daha güzelce orta yolunu bularak ogretseniz kiziniz içinde daha iyi olur. Kinlenmeden sakin bı şekilde eşinizle konuşmayı deneyin umarım orta bı yol bulabilirsiniz.

Bu iki durumda aynı gün oldu ve yanımda değildi cüzdanım.yani yanımda para yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…