Dengesiz koca nefret durumdayım şuan

Eşiniz hamburger olayında haklı bizler dilencilere verdikçe onlar daha çok istiyor o muhiti kendilerine mesken ediyorlar.Ben çocuğuyla direnenlere vermiyorum mesela cunku hepsinin 5-10 çocuğu var ben bilmezmiyim 3. Çocuğu yapmayı ama 2de kaldım ileride iyi okullarda üniversitelerde okutamazsam diye.Cikolata konusunda da daha sonra alıp gönderirdiniz çocuğunuzla.Kulagına annecim ben sonra hallederim dersiniz iki tarafta kırılmaz.Sonra alıp verirsiniz.Cimri olsa sizden kısar kendinden kısar ama sürekli götürdüğünü kısmadığını söylüyorsunuz.

Canım böyle eften püften basit şeleri sorun edipte kocanla aranı açma derim. Çok kafaya takarsan böyle şeyleri yarın öbürgün yine konu açarsın boşanıyorum dayanamıyorum diye benden demesi.

Kimsenin kimseye yardım borcu yok. Yapanlara mutesekkiriz. Ama herkes birilerine muhakkak yardım edecek diye bir kaide yok. Öldürecek, delirecek bir durum da yok

ben eşini haksız bulmadım. söyleme tarzı yanlış olabilir ama durmadan elimdekini sağa sola dağıtmak bana uygun gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…