- Konu Sahibi Kalimero28
bende bana layık olmadığını düşünüp şükrediyorum zatenNe olduğu ne fark eder ki.asil soru şu böyle bir adam size layık mi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bana layık olmadığını düşünüp şükrediyorum zatenNe olduğu ne fark eder ki.asil soru şu böyle bir adam size layık mi.
Yani bence de.siz değerlisiniz.kendinize bunu hatırlatın.ve ilişkilerde sınırlarınızı ona göre çizin.bir standardını z olsunbende bana layık olmadığını düşünüp şükrediyorum zaten
sonradan bende hep acaba başkaları da var mıydı diye düşündüm biliyor musunuz? hatta yanında 2 kız çalışıyordu ikisi de çok güzeldi onlarla arasında bir şey olmuş mudur diye düşündüm kızlara abilik yaptığını falan anlatmıştı bana çok gereksiz bir sohbet gibi gelmişti bana ne demiştim içten içeAllah sizi korumus boylesinden. Bence sizle gorusurken de ayni zamanda birden fazla kiz vardi. En saf bunu buldular. Anasina ve kendine baktirsin artik.
değerimin farkındayım, sınırlarım çerçevesinde görüştüğümü de belirttim, elbette herkesle görüşmüyorumYani bence de.siz değerlisiniz.kendinize bunu hatırlatın.ve ilişkilerde sınırlarınızı ona göre çizin.bir standardını z olsun
Yahu bu ne hızolmaz mıııı hakkında çok ve tuhaf şeyler duydum vee tam babamın 40. Gününde nişanlandı kendi doğum gününde de düğünü var 2 temmuzda adamın kısmetini açmışım meğersem
Kurtuldum diye şükür sadakası verdim
sonradan bende hep acaba başkaları da var mıydı diye düşündüm biliyor musunuz? hatta yanında 2 kız çalışıyordu ikisi de çok güzeldi onlarla arasında bir şey olmuş mudur diye düşündüm kızlara abilik yaptığını falan anlatmıştı bana çok gereksiz bir sohbet gibi gelmişti bana ne demiştim içten içe
bir de bizi anne kız böyle sahipsiz yalnız falan mı düşündüler nedir cenazemiz o kadar kalabalıktı ki eş-dost-akraba arkadaşlarım camilere mezarlıklara sığmadık ondan da ürkmüş olabilirler
Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin.teşekkür ederim
yok ayrılma düşüncesi yoktu eminim bundan aksine annesiyle, ailesiyle tanıştırmayı düşünüyordu
Aaaaaa ikinci şok geliyo, noluyo noluyooolmaz mıııı hakkında çok ve tuhaf şeyler duydum vee tam babamın 40. Gününde nişanlandı kendi doğum gününde de düğünü var 2 temmuzda adamın kısmetini açmışım meğersem
Aaa yuhhh diyorum.Allahım hergün yeni bir manyakla tanışıyoruz bu sitede.Valla sadaka verin iyi ki veto etmiş sizi anası.Yeni kurbana üzüldüm umarım evlenmeden anlar ne manyak olduklarını.olmaz mıııı hakkında çok ve tuhaf şeyler duydum vee tam babamın 40. Gününde nişanlandı kendi doğum gününde de düğünü var 2 temmuzda adamın kısmetini açmışım meğersem
verdim hemen sadakamı sokak canlarına 30 kilo mama aldım bende çok mutluyum kurtulduğuma inşallah o kızda kurtulur ama sanmıyorum düğün tarihinin yanına nazar boncukları falan koymuş ergen gibi o da en korkması gereken şeyin anası(en mutlu gününde gündelik bir kıyafetle ve gülmekle gülmemek arası ceset gibi bir suratla) ve oğlu olması gerekirken nazardan korkuyor olması daha hiçbir şey anlamadığını düşündürüyor banaAaa yuhhh diyorum.Allahım hergün yeni bir manyakla tanışıyoruz bu sitede.Valla sadaka verin iyi ki veto etmiş sizi anası.Yeni kurbana üzüldüm umarım evlenmeden anlar ne manyak olduklarını.
O zaman yapacak bişey yok salaklığının faturasını ödeyecek.Umarım bundan sonrasi sizin için çok güzel olur ve böyle manyaklarla birdaha yollarınız kesişmezverdim hemen sadakamı sokak canlarına 30 kilo mama aldım bende çok mutluyum kurtulduğuma inşallah o kızda kurtulur ama sanmıyorum düğün tarihinin yanına nazar boncukları falan koymuş ergen gibi o da en korkması gereken şeyin anası(en mutlu gününde gündelik bir kıyafetle ve gülmekle gülmemek arası ceset gibi bir suratla) ve oğlu olması gerekirken nazardan korkuyor olması daha hiçbir şey anlamadığını düşündürüyor bana
öyle yapacak bir şey yok... çok teşekkür ederim güzel dilekler için buradaki kimse kötülerle karşılaşmasın tüm kötü zamanlarımı geride bırakıp yeni bir hayata başladım zaten kimse umrumda değilO zaman yapacak bişey yok salaklığının faturasını ödeyecek.Umarım bundan sonrasi sizin için çok güzel olur ve böyle manyaklarla birdaha yollarınız kesişmez![]()
Çok sevindim, beter olsunmerak edenler için güncelleme birlikte açtıkları 3 instagram profili de iptal edilmiş sanırım sarsıntılı bir süreç yaşıyorlar ama beyefendi kişilik tek başına bir profil açmış bile inşallah kız buna tekmeyi koymuş kendini kurtarmıştır
yemin ederim buradaki her üye benim moralimi arşa çıkardı bu zor sürecimde iyi ki varsınızÇok sevindim, beter olsun
Gerçek bir hasta bir de bizim oturduğumuz site aynı, ortam tanıdığımız çok tüm bunlara rağmen bunu bana yapan başkasına neler yapmazSana bir şey diyeyim mi? Bu çoğu tanıştığı kıza başta bu şekil love bombing yapıp sonra ghost yapıyordur. Diğer yarı kızda bu yapmadan kendileri ghostluyordur. Zaten ta ilk baştan senin dediğin gibi aşırı sevgi gösterilerinde bulunması rol olduğunu gösteriyor.