dengesiz mi ana kuzusu mu?

Allah sizi korumus boylesinden. Bence sizle gorusurken de ayni zamanda birden fazla kiz vardi. En saf bunu buldular. Anasina ve kendine baktirsin artik.
sonradan bende hep acaba başkaları da var mıydı diye düşündüm biliyor musunuz? hatta yanında 2 kız çalışıyordu ikisi de çok güzeldi onlarla arasında bir şey olmuş mudur diye düşündüm kızlara abilik yaptığını falan anlatmıştı bana çok gereksiz bir sohbet gibi gelmişti bana ne demiştim içten içe
bir de bizi anne kız böyle sahipsiz yalnız falan mı düşündüler nedir cenazemiz o kadar kalabalıktı ki eş-dost-akraba arkadaşlarım camilere mezarlıklara sığmadık ondan da ürkmüş olabilirler

sonradan bende hep acaba başkaları da var mıydı diye düşündüm biliyor musunuz? hatta yanında 2 kız çalışıyordu ikisi de çok güzeldi onlarla arasında bir şey olmuş mudur diye düşündüm kızlara abilik yaptığını falan anlatmıştı bana çok gereksiz bir sohbet gibi gelmişti bana ne demiştim içten içe
bir de bizi anne kız böyle sahipsiz yalnız falan mı düşündüler nedir cenazemiz o kadar kalabalıktı ki eş-dost-akraba arkadaşlarım camilere mezarlıklara sığmadık ondan da ürkmüş olabilirler

Aynen öyle, biz bunu kafalarız ezeriz diye düşündüler tutmayacağını anlayınca bu ikisini tanımayan bir kıza yön çevirdiler bana kalırsa🙄🙄

teşekkür ederim
yok ayrılma düşüncesi yoktu eminim bundan aksine annesiyle, ailesiyle tanıştırmayı düşünüyordu
Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin.
Her şey ne güzel gidiyor gibi görünürken (ilgisi alakası) son kısımda dumur oldum, ne demek birden iletişimi kesmek, instagramdan silmek? Ne kadar terbiyesizce, hele ki şu süreçte.
Annesi veto koyduysa da, kendisi bitirmek kararı aldıysa da bi açıklama yapabilirdi 40+ yaşındaki koca herif. Olmamış, oturmamış bir tip belli ki.
Hiçbir açıklaması, bahanesi olamaz, geri dönerse ne derse desin asla kabul etmeyin, bundan sonra güvenemezsiniz.

olmaz mıııı hakkında çok ve tuhaf şeyler duydum vee tam babamın 40. Gününde nişanlandı kendi doğum gününde de düğünü var 2 temmuzda adamın kısmetini açmışım meğersem 🤣
Kurtuldum diye şükür sadakası verdim
Aaaaaa ikinci şok geliyo, noluyo noluyoo 😱 Bu kısmı yorum yazdıktan sonra gördüm, yuh diyorum, nişanlandığı kadına üzüldüm, sizin adınıza sevindim, ne biçim tiplermiş.

olmaz mıııı hakkında çok ve tuhaf şeyler duydum vee tam babamın 40. Gününde nişanlandı kendi doğum gününde de düğünü var 2 temmuzda adamın kısmetini açmışım meğersem 🤣
Kurtuldum diye şükür sadakası verdim
Aaa yuhhh diyorum.Allahım hergün yeni bir manyakla tanışıyoruz bu sitede.Valla sadaka verin iyi ki veto etmiş sizi anası.Yeni kurbana üzüldüm umarım evlenmeden anlar ne manyak olduklarını.

Aaa yuhhh diyorum.Allahım hergün yeni bir manyakla tanışıyoruz bu sitede.Valla sadaka verin iyi ki veto etmiş sizi anası.Yeni kurbana üzüldüm umarım evlenmeden anlar ne manyak olduklarını.
verdim hemen sadakamı sokak canlarına 30 kilo mama aldım bende çok mutluyum kurtulduğuma inşallah o kızda kurtulur ama sanmıyorum düğün tarihinin yanına nazar boncukları falan koymuş ergen gibi o da en korkması gereken şeyin anası(en mutlu gününde gündelik bir kıyafetle ve gülmekle gülmemek arası ceset gibi bir suratla) ve oğlu olması gerekirken nazardan korkuyor olması daha hiçbir şey anlamadığını düşündürüyor bana

verdim hemen sadakamı sokak canlarına 30 kilo mama aldım bende çok mutluyum kurtulduğuma inşallah o kızda kurtulur ama sanmıyorum düğün tarihinin yanına nazar boncukları falan koymuş ergen gibi o da en korkması gereken şeyin anası(en mutlu gününde gündelik bir kıyafetle ve gülmekle gülmemek arası ceset gibi bir suratla) ve oğlu olması gerekirken nazardan korkuyor olması daha hiçbir şey anlamadığını düşündürüyor bana
O zaman yapacak bişey yok salaklığının faturasını ödeyecek.Umarım bundan sonrasi sizin için çok güzel olur ve böyle manyaklarla birdaha yollarınız kesişmez 💐

O zaman yapacak bişey yok salaklığının faturasını ödeyecek.Umarım bundan sonrasi sizin için çok güzel olur ve böyle manyaklarla birdaha yollarınız kesişmez 💐
öyle yapacak bir şey yok... çok teşekkür ederim güzel dilekler için buradaki kimse kötülerle karşılaşmasın tüm kötü zamanlarımı geride bırakıp yeni bir hayata başladım zaten kimse umrumda değil

merak edenler için güncelleme birlikte açtıkları 3 instagram profili de iptal edilmiş sanırım sarsıntılı bir süreç yaşıyorlar ama beyefendi kişilik tek başına bir profil açmış bile inşallah kız buna tekmeyi koymuş kendini kurtarmıştır
Çok sevindim, beter olsun

Sana bir şey diyeyim mi? Bu çoğu tanıştığı kıza başta bu şekil love bombing yapıp sonra ghost yapıyordur. Diğer yarı kızda bu yapmadan kendileri ghostluyordur. Zaten ta ilk baştan senin dediğin gibi aşırı sevgi gösterilerinde bulunması rol olduğunu gösteriyor.

Sana bir şey diyeyim mi? Bu çoğu tanıştığı kıza başta bu şekil love bombing yapıp sonra ghost yapıyordur. Diğer yarı kızda bu yapmadan kendileri ghostluyordur. Zaten ta ilk baştan senin dediğin gibi aşırı sevgi gösterilerinde bulunması rol olduğunu gösteriyor.
Gerçek bir hasta bir de bizim oturduğumuz site aynı, ortam tanıdığımız çok tüm bunlara rağmen bunu bana yapan başkasına neler yapmaz

Back
X