Deniz Akkaya burnu

OVERnight

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
585
5
318
Kızlar deniz ayakkanın burnu hoşuma gidiyor onun burnu gbi kavisli olan başka birileri varmı bildiginiz?

sebeb :=:S heralde doktoruna gıdıp ben bundan ıstyorum demıcenn ..herkesın burun yapısı yüz şeklı farklıdır.bende kavisli ıstiyordum ama yuzum küçk ve yuvarlak kavısı yanaklarımdan gözükmezdi heralde..sana yakışanı ne ise onu ıste....

sebeb :=:S heralde doktoruna gıdıp ben bundan ıstyorum demıcenn ..herkesın burun yapısı yüz şeklı farklıdır.bende kavisli ıstiyordum ama yuzum küçk ve yuvarlak kavısı yanaklarımdan gözükmezdi heralde..sana yakışanı ne ise onu ıste....

:) bende doktoruma elimde fotoyla gittim ama ünlü biri değildi benim götürdüğüm foto,aynısını istiyorum dedim yaptı saolsun deniz akkayanın burnunu bende beğenirdim eskiden,zaten oda onepte olmuş

Son düzenleyen: Moderatör:
ben burnumun ucunu hafif çıkık olmasını istiyorum hafiften top şeklinde ayrık dursun buda birkaç ünlüde var ve foto arıyorum örnek ama deniz ayakkanın burnu çok kavisli bana uymaz,o yüzden sordum..şöyle istedigim burun
sophia_bush_1600_4.jpg

tamamda sen bu buruna anca 1 yıl sonra kavusursun cunku senın çökük olmasını istediğin yer ameliyattan anca 1 yıl sonra tamamen iniyo benim daha 1 ay öncesine kadar orası tümsekti şimdi düz bikaç ay sonrada çökük olcakmış çünkü doktorum parmağıyla bastırdı orayı boş bıraktım ben dedi.kolay bişey o canımcım yaa doktorlar genelde böyle yapıyor zaten bu işin standardı bu yaniyerimseniben

ben amelyiat olali yaklasik 4 ay oldu....hala sis....ama yavas yavas kavisi belli oluyor....bi sene sonraki halini düsünemyiorum bile...hergün sekilden sekile giriyor

Back
X