cok güzel olmuş Allah iyi ve mutlu günlerde oturmayı nasip etsin.nerde oturuyor yeğenin? ist da mı? kiptaş evlerimi burası? cok güzelmiş de:)
1+1 bahçe katı galiba hep söylüyorum ufakta olsa insanın kendi evi olunca orayı cennete çevirir diye allah ağız tadı huzur versin mutluluklar çok güzel olmuş gerçekten
o koltugu tamamlıyan sehpaya bayıldım yada pufmu desem tam ayırt edemedim ama süper nerden almış acaba çok şık küçük ama tertemiz ve çok şıkk
2 goz odali evim var,sigamiyorum diyenler.2 goz odadan saray cikarmis gorun hamarat kizi:) gercekten 4 odali saray gibi evlere tas cikarir..hem sik,hem sade hemde kullanisli.masallah... gule gule oturur insallah
küçük bir ev sanırım ,bana işyerini anımsattı ,sanırım yurt dışında ,klasik türk evlerinden uzak bir yapı ,yerler granit ,pencereler yüksek ,soğuk bir havası var ama mobilyalar güzel olduğundan hoş durmuş ,ama ben sıcak türk evlerini daha bir seviyorum sanırım ,yerlerde halı olmazssa olmazımdır ,ama zevk meselesi ,herkesin tercihi ,güle güle otursunlar..
anam bayıldım he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?