DENİZ imin yeni gelin evi

o koltugu tamamlıyan sehpaya bayıldım yada pufmu desem tam ayırt edemedim ama süper nerden almış acaba çok şık küçük ama tertemiz ve çok şıkk

Çok güzel,çok şık.
Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin .

2 goz odali evim var,sigamiyorum diyenler.2 goz odadan saray cikarmis gorun hamarat kizi:) gercekten 4 odali saray gibi evlere tas cikarir..hem sik,hem sade hemde kullanisli.masallah... gule gule oturur insallah

küçük bir ev sanırım ,bana işyerini anımsattı ,sanırım yurt dışında ,klasik türk evlerinden uzak bir yapı ,yerler granit ,pencereler yüksek ,soğuk bir havası var ama mobilyalar güzel olduğundan hoş durmuş ,ama ben sıcak türk evlerini daha bir seviyorum sanırım ,yerlerde halı olmazssa olmazımdır ,ama zevk meselesi ,herkesin tercihi ,güle güle otursunlar..

1+1 bahçe katı galiba hep söylüyorum ufakta olsa insanın kendi evi olunca orayı cennete çevirir diye allah ağız tadı huzur versin mutluluklar çok güzel olmuş gerçekten

evet canım minnak bahçe katı bir ev bura...çok şeker bencede.kendi evleri..çok aceleyle yapıldı düğüne yetişsin diye.o pencereler falan büyütülecek sanırım boydan pencere yapılcak

2 goz odali evim var,sigamiyorum diyenler.2 goz odadan saray cikarmis gorun hamarat kizi:) gercekten 4 odali saray gibi evlere tas cikarir..hem sik,hem sade hemde kullanisli.masallah... gule gule oturur insallah

aminnn canım.çok sağol yorumun için.biraz zevkle minnak evler bile çok zevkli mekanlara dönüşüyor.pencereler biraz kusur gibi.ama kendi evleri bahçe katı olduğundan ,boydan pencere yaptırcaklar bi ara

teşekkür ederim canım.tabikide zevk meselesi.alalacale düğüne yetişsin diye yapıldı.daha eksiği var pencere falan boydan olacak bi ara.

Mobilyalari cok güzel ve sade..yanliz oval masaya bayildim tarz duruyor, nereden aldiniz ?:kedi:

çok orjinal olmuş güle güle otrun çok şık

Çok değişik ,tarz olmuş..Güle güle oturun.Çok güzel eviniz.Sağlık ve mutlulukla..

Hiç halı yok değil mi,yoksa bana mı öyle geldi.. güle güle otursunlar. çok güzel bir ev.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…