- 11 Aralık 2018
- 41.531
- 258.086
- 598
Kocalarınız o ortamı görünce ne oluyor peki? Ulan böyle de bir ortam varmış biz yıllardır aynı kadınla ömür tüketiyoruz deyip ortamlara mı akacak?Kocalarımızda sapık değil bön bön bakacak halleri yok ama o ortamı görmesini istemiyoruz..
İğrençsiniz..Yanlış ülkede yaşıyorsunuz o zaman. Yallah Arabistan’a.
Çok haklısınız yanlış yerde fikir danışmışım. Dediğiniz gibi bön bön bakacak biri değil zaten ayrıca daha önce gelenleri sahiline götürdük yürüyüş yaptık ama plaj kısmına girmek istemiyorum eşimde girmez biliyorum onun yerine daha güzel yerlere götürebiliriz denize de başka gün gidebilirler gelen kişileri de seviyorum kayınvalidemle de problemim yok sadece bensiz plan yapmaları canımı sıktı kaldık ben eşimden çok ayrı kaldım daha yeni kalmaya başladık beraber her fırsatı beraber değerlendirmek istiyorumBurası eleştiri platformu yanlış konuyla geldiniz, burdaki çoğu kesim sizi anlamıcak kendi kafalarına göre yorumlicak
Bende hoşlanmıyorum plaj ortamından ve gitmekte istemem sizin gibi
Ama eşim mecbur gidecekse plajın cafe tarzı yeri vardır mutlaka orda oturup bekleyeblr, yada birlikte gidip bekleyebilirsiniz ben olsam öyle yapardım
3 4 yorum okudum gerçekten iğrenç yorumlar var..
Ağzımı açmak istemiyorum açarsam banlanırım..
Ama her kadın geniş bakışlı değil herkesi kendinizle bir tutmayın..
Kocalarımızda sapık değil bön bön bakacak halleri yok ama o ortamı görmesini istemiyoruz..
trabzon doğumluyum ama 2 yaşımdan beri yani 35 senedir ankarada yaşıyorum ama resmen deniz aşığı bi kadınımherkesin huzurla bahsettiği bir ortamdan nasıl bu kadar nefretle bahsettiniz ben ona şaşırıyorumdeniz ya... ah o dalgaların sesi
Konunuzu kapattırın bence, değişik zihniyetler çok burdaÇok haklısınız yanlış yerde fikir danışmışım. Dediğiniz gibi bön bön bakacak biri değil zaten ayrıca daha önce gelenleri sahiline götürdük yürüyüş yaptık ama plaj kısmına girmek istemiyorum eşimde girmez biliyorum onun yerine daha güzel yerlere götürebiliriz denize de başka gün gidebilirler gelen kişileri de seviyorum kayınvalidemle de problemim yok sadece bensiz plan yapmaları canımı sıktı kaldık ben eşimden çok ayrı kaldım daha yeni kalmaya başladık beraber her fırsatı beraber değerlendirmek istiyorum
kadınlar çıkma özgürlüğünü kullanmış. Görmek ayrı bir şey bakmak ayrı bir şey.Neden haram olan çıplak kadınları görsün??
Kocani kapiyorlarSahilde ne oluyor ki
Hayır neden haramı görsün kocamın gözleri? Göz zinayı diye birşey var biliyormusnuz? Sanmıyorum bildiğinizi bilseniz sormazsınızKocalarınız o ortamı görünce ne oluyor peki? Ulan böyle de bir ortam varmış biz yıllardır aynı kadınla ömür tüketiyoruz deyip ortamlara mı akacak?
bakın değişik zihniyet diyorsunuz. insanların farklı düşünmesi çok normal. sizinki de bir zihniyet türü. Saygı çerçevesinde konuştuktan sonra neden hemen siper alıyorsunuz ki.Eleştiri kabul etmeyen konu açmaz.Konunuzu kapattırın bence, değişik zihniyetler çok burda
Konuyu başka yerlere çekmeyinkadınlar çıkma özgürlüğünü kullanmış. Görmek ayrı bir şey bakmak ayrı bir şey.
Haramsa tüm haram ve helal kavramları hayatınızda 4*4 idame ediyor musunuz cidden? Sokaktaki kadınlara takmış durumdasınız. Nedense haram deyince bir tek karşı cinsin bacağı, memesi konu oluyor.
Haramın sadece bikinili kadınlardan ibaret olduğunu öğrendik sayenizde, çok teşekkür ederizNeden haram olan çıplak kadınları görsün??
Siz çalışıyor musunuz?Hayır neden haramı görsün kocamın gözleri? Göz zinayı diye birşey var biliyormusnuz? Sanmıyorum bildiğinizi bilseniz sormazsınız
Öyle birşey mi dedim ben gerçekten komiksinizHaramın sadece bikinili kadınlardan ibaret olduğunu öğrendik sayenizde, çok teşekkür ederiz
Konunuzu kapattırın bence, değişik zihniyetler çok burda
Off simdi orda bikinili kadinlar vardir. Memikleri filan gözükecek. Eyvah eyvah gitti koca.Merhaba hanımlar ben 3 yıllık evliyim evlenmeden önce eşime sahil kesimlerinden hoşlanmadığımı çok açık bir dille söyledim o da aynı şekilde düşündüğünü belirtti evlendikten sonra da konusu açıldığında düşüncemin net olduğunu her defasında belirttim. Bu yıl sahili olan bir ile taşınmamız gerekti yarım saat falan mesafemiz var. Yarın eşimin kuzenleri gelecek kayınvalidemle beraber. Kayınvalidem de sahil konusundaki düşüncemi bildiği halde deniz planı yapmış. Geldiklerinde denize gideceklermiş eşim götürecekmiş. Bana da diyoki sen denize girmezsin. Benim problemim deniz değil zaten o ortamda bulunmak istemiyorum eşiminde bulunmasını istemiyorum. Eşimde denize girmez zaten kendi de hoşlanmaz normalde ama misafir geliyor emanet sonuçta yalnız gönderemem gitmem lazım diyor. Ben istemiyorsam gitmezmişim. Misafir benim misafirimse neden bensiz plan yapılıyor diye düşünüyorum. Zaten gebelikten hormonlarım tavan yapmış gitsem bir dert gitmesem başka dert. Misafirlerde yurt dışından geliyor bu arada. Benim aşım da yok hamileyimde gelir gelmez bana getirmeleri de biraz korkutuyor zaten. Yani gelmeden moralim bozuldu deniz muhabbeti olmasaydı biz plan yapıyorduk götüreceğimiz yerleri belirlemiştik şimdi bana mı geliyorlar denize mi
yooo tam anlatmak istediğiniz yerdeyim.Konuyu başka yerlere çekmeyin
HayırSiz çalışıyor musunuz?
Göz zinası sadece bikinili kadınlar için mi geçerli? Sokağa çıkmıyor musunuz? Sokaklar şortlu, büstiyerli, mini etekli, elbiseli kadın dolu. Bunlar göz zinasına girmiyor mu?Hayır neden haramı görsün kocamın gözleri? Göz zinayı diye birşey var biliyormusnuz? Sanmıyorum bildiğinizi bilseniz sormazsınız
Hayır neden haramı görsün kocamın gözleri? Göz zinayı diye birşey var biliyormusnuz? Sanmıyorum bildiğinizi bilseniz sormazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?