Eşimle tanışana kadar ben de yüzmeyi bilmiyordum. Suyun üstünde durabiliyordum ama ilerlemek mi; artık dalgalar nereye götürürse. :101: (Lütfen gülmeyin, deniz de doğduk da biz mi öğrenmedik? )
Her neyse, önce sırt üstü yüzmeye başladım, çünkü yüzüme su gelir, nefes alamam, iki saniyede boğulurum şeklinde korkularım vardı. Suya alıştıkça yüz üstüne terfi ettim. Ama hala kulaç atamıyorum. Kurbağalama yüzüyorum. Bana yetiyor, olimpiyatlara katılmayacağım neticede. Kolluk filan kullanmadım hiç, ayağımın yere değdiği yerlerde pratik yaptım, sorun çözüldü.
Plaj deniz vakti geldi fakat yüzmeyi bilmiyorum, kursa filan gittim olmadı,ayrıca yüzme kurslarına bayanların başına istenmedik olaylar gelebiliyor. Yüzmeyi çok istiyordum, geçen yıl bir arkadaş tavsiyesi üzerine yetişkin boy kolluklar aldım şimdi denizin tadını doyasıya çıkarıyorum, siz nasıl yüzüyorsunuz, kolluk simit vs. kullanıyormusunuz? hangisini önerirsiniz? sizce hangisi daha güvenli???? yardımlarınız için teşekkürler.
Arkadaşım bayanlara yüzme hocalığı yapıyordu bende yanında yardımcı oluyordum ne gibi istenmedik olaylar geliyor başlarına anlamadım?
Yüzme kurslarının bayanlara özel saatleri ve bayanlara özel bayan hocaları oluyor. Bence bi sakınca yok.
Ben kendimi bildim bileli yüzüyorum. İş panik yapmamaktan geçiyor. Olmadı simit,kolluk,batmayan mayo vs kolaylaştırıcılar mevcut, bu kadar dert etme canım
Bazen deniz de açılıyorum, annem ve ya ablam hangisiyle gittiysem, benim gittiğimi gördüğü anda "Ebruuuuuuuuuuu geri geeeeeeeeeellll" diye bağırmaya başlıyorlar Suyun altına giriyorum ki duymuyorum sansınlar diye Sonra iyi bir zılgıt yiyorum tabi, neden o kadar açıldığıma dair ama napim annemde hep kıyada yuvarlanim istiyor
Ablamda ayağının değmediği yere gidemiyor, ödü kopuyo boğulacak diye. Yanında çok iyi yüzme bilen biri de olsa onla bile gidemiyor, biraz da psikolojik ya.. Boğulucam boğulucam dersen boğulursun Evrene iyi mesaj gönderin kızlar