Deniz Yıldızı Fox Tv

bence biri şikayet etti :26::41::41:

evet işimi aksatmıyorum da ne biliyim bu aralar hiç ddurmuyodum ki zaten sinir oldum yaa çok moralim bozuldu :43::43:

Seni çekemeyen varsa olabilir.:26:

O unutmuştur bile.Sen de unut boşver.Her söyleneni kafana takarsan hasta olursun.İşini yap geç.

Son düzenleme:
Seni çekemeyen varsa olabilir.:26:

O unutmuştur bile.Sen de unut boşver.Her söyleneni kafana takarsan hasta olursun.İşini yap geç.

yok kız unutmaz o izler şimdi daha çok bakıyım uyardıgım halde duruyo mu gibisinden :26::26::15::15:

bilemiyorum ama odada bir şefte vardı rencide oldum :43::43:

yok kız unutmaz o izler şimdi daha çok bakıyım uyardıgım halde duruyo mu gibisinden :26::26::15::15:

bilemiyorum ama odada bir şefte vardı rencide oldum :43::43:

O varken dikkatli o bari.Şef önemli değil.O da kimbilir ne azarlar işitmiştir.

ben olsam vururdm cantayı kafasına benıımı gözetlıon derdım :22: şaka bi yana tartısırdm kesın bi sorunmu var derdm ayıp etmiş bu patonlar hep böyle ya :19:

Hep bu Deniz Yıldızı'ndan.:27:Çok gülünce başına birşey gelir derler ya.:1:

olsun rencide oldum :1::43: mecburen artık :19::19::ssz::ssz:

Ne rencidesi.:20:Asıl o seni bu duruma soktuğu için üzülsün.Küçük insanlar işte.:19:Geçen Saban'cılardan birinin katıldığı programı izledim.Adam abla diye konuşuyor elemanlarıyla.Önemli olan insan olmak.

Son düzenleme:
dün 1000.bölüm kutlandı dizinin içinde cok saçma bir biçimde uyarlanmıştı hiç şaşırmadık:1:
mehveş dizi başladığında doğan çocuklar okula basladı diyo ohoo nerdeyse evlenecekler:1:

suna hamile mi acaba dikkat cekmeye calıştılar dün
ya bu enginin annesi ne uyuz bir tip felfecir okuyor gözleri
:27:

dün 1000.bölüm kutlandı dizinin içinde cok saçma bir biçimde uyarlanmıştı hiç şaşırmadık:1:
mehveş dizi başladığında doğan çocuklar okula basladı diyo ohoo nerdeyse evlenecekler:1:

suna hamile mi acaba dikkat cekmeye calıştılar dün
ya bu enginin annesi ne uyuz bir tip felfecir okuyor gözleri
:27:

evet ama deniz yıldızında mantıklı bir şey olsa daha çok şaşırırız bence :30::9:

evet galiba hamile büyük vurgun olacak yazık olan mustafayla suna nın babasına olur kahrolurlar:50:

off o kadını nerden bulmuşlar yaa hareketleri de çok tuhaf :27::27: ikbal kaşlarını mı boyatmış ne olmuş kapkara o ne öyle :27:

melihte ne korkak sünepe çıktı orda masaya yumruğunu vurup bitti bu iş diyemiyor mu :26: hangi çağdayız allah aşkına ne korkusu bu kadar bir kız için :ssz::ssz:

banu kıskançlıktan kendini intihar edicek ahahaha :87::87::87:

evet ama deniz yıldızında mantıklı bir şey olsa daha çok şaşırırız bence :30::9:

evet galiba hamile büyük vurgun olacak yazık olan mustafayla suna nın babasına olur kahrolurlar:50:

off o kadını nerden bulmuşlar yaa hareketleri de çok tuhaf :27::27: ikbal kaşlarını mı boyatmış ne olmuş kapkara o ne öyle :27:

melihte ne korkak sünepe çıktı orda masaya yumruğunu vurup bitti bu iş diyemiyor mu :26: hangi çağdayız allah aşkına ne korkusu bu kadar bir kız için :ssz::ssz:

suna nasıl hamile ya pardon canla birlikte oldumu o :30::30::30::30::30::30::30::30:

evet esra tam psikopat cıktı ama melek gibi kızı bir anda ne hale getirdiler,melihle banu muma döndü:32:
saçmalık diz boyu ama hala izliyoruz:52:

evet esra tam psikopat cıktı ama melek gibi kızı bir anda ne hale getirdiler,melihle banu muma döndü:32:
saçmalık diz boyu ama hala izliyoruz:52:

Evet ahahaha :60:

Yarin dugun gunu sunanin hamile oldugu ortaya cikcak bomba etkisi yaraticak fena olaylarrr varr :30::77:

Back
X