Deniz Yıldızı Fox Tv

Çok saçmalıyorlar gerçekten. :1:
Esra da şizofrene bağladı iyice.. :1:
Ben bitti demeden bitmez!!!:47: Hadi otur da yemek ye aşkım.:16: Ben-->:53::53:

:27::27:

o sırada bende kendimi parçalıyodum allah aşkına insan bu kadar korkar mı nasıl adamsın çek resti çık git evden :45::45:

bu kadar salaklıkta olmaz kiiii :30::30::30::52:

bende denk gelirsem seyrediyorum..

ya bu banunun annesiyle komsu kadın niye birbirlerine dünür diyolar.. :18::18:

birde gizemin sevgilisinin olayı ne orayı da anlamadım birtürlü..

Son düzenleme:
bende denk gelirsem seyrediyorum..

ya bu banunun annesiyle komsu kadın niye birbirlerine dünür diyolar.. :18::18:

birde gizemin sevgilisinin olayı ne orayı da anlamadım birtürlü..

Şükran'ın oğlu bir ara Banu'yla nişanlıydı o yüzden.

İkbal'in kızı Engin'in kardeşi.Ayşe var ya.Onlar büyütmüş.O da İkbal öğrenmesin diye uğraşıyor.Kızı çok seviyor.

hah ha süper ben bu repliği kaçırmışım:60:
suna da hangi ara yaptı o bebeği şaşılacak şey:27:

Esra, yemek hazırlıyordu Melih'e.. Melih de ona ayrıldık bitti anla artık gibi şeyler söylüyordu.. :1: Esra çıldırdı.. :1::1: Bi bitmez ben demeden diyo böyle sinirli sinirli, 5 saniye sonra hadi aşkım yemek ye falan.. Çıldırdı kız.. :1::1:

Son düzenleme:
bu arada melihle banu gerçekte de berabermiş
nette gördüm hatta birlikte yaşıyorlarmış
yakıştırıyorum ikisini:34:

bu arada melihle banu gerçekte de berabermiş
nette gördüm hatta birlikte yaşıyorlarmış
yakıştırıyorum ikisini:34:

Evet tatlim melih ilk mehvesle cikiodu ama uç yildir banu ile cikiyor.gerçek hayatta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay Suna'nın Hamile Olması Kadar Saçma Bişiy Yok Senaristler Ters Köşe Yaptılar İşde :27:

Esra, yemek hazırlıyordu Rüzgar'a.. Melih de ona ayrıldık bitti anla artık gibi şeyler söylüyordu.. :1: Esra çıldırdı.. :1::1: Bi bitmez ben demeden diyo böyle sinirli sinirli, 5 saniye sonra hadi aşkım yemek ye falan.. Çıldırdı kız.. :1::1:

Rüzgar değil kiz melih o

:27::27:

o sırada bende kendimi parçalıyodum allah aşkına insan bu kadar korkar mı nasıl adamsın çek resti çık git evden :45::45:

bu kadar salaklıkta olmaz kiiii :30::30::30::52:

Sacindan tutup gomr duvara başka erkek olsaydi.o esra denen karakteri

Evet tatlim melih ilk mehvesle cikiodu ama uç yildir banu ile cikiyor.gerçek hayatta

vay melihe bak sen gerçek hayatta da çapkın mehveşte evliymiş $maxresdefault.webp

bi bu dizi bide unutma beni nedir onlar ya bitmiyor geçen baktım 1759. bölüm yazıo hay allam :d gelen gitmioo durmadna baska karakter eklenio takip edebilenleri tebrik ediyoruım altta bir komşu var kadın fox un tüm dizilerini izlioo brii bitmeden biri başlıo zaten aman yareppim:D

bi bu dizi bide unutma beni nedir onlar ya bitmiyor geçen baktım 1759. bölüm yazıo hay allam :d gelen gitmioo durmadna baska karakter eklenio takip edebilenleri tebrik ediyoruım altta bir komşu var kadın fox un tüm dizilerini izlioo brii bitmeden biri başlıo zaten aman yareppim:D
d. Aaaa starda da beni affet var unutma onu lütfen .d.d.d

Back
X