- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
Evet yaa. ama merte asiken salak gbi davranmiomuydu boyle ezik ve hizli hizli soluodu sanki heyecanlı bişiy varmis gbi ortada ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay kaderde daha 92 li gencecik.evlenmiş ya la .kocasi 83 li
ama bu değil benim dediğim adı leyla olan güzel kız
iyi bunlar bırbırlerını karıstırmıyor benım aklım baya karıstı cunki
ne acelesi varmış ya
Bliorum tatlim senin dediğin ozgurle evli
Kizlarrrr bu haberlerden sonra ne anlıyoruz ? Günün ozetiiiiii ? -evde kalmadik demi -
Allah gönlünüze göre versin kızlar eş seçimi çok önemli erken değil doğru kişiyle evlenmek esas olan
Ben şoklara ugradim zaten haberleri duyunca.d bizde bu dizilere kapak atsak bekar kimse kalmamis dizide.d bizi kimse almaz
herkesı alıyorlar zaten cok secmece degıller heralde gelen gırıyor maasıda kesın 1000-1500 fılandır hele o engının kız kardesını gördukten snra oyunculuk sıfır tıp desen sıfır hatta beleşe bıle çalısıyordur bunlar
evet ya ayşe uyuz bir tip mıy mıy
özgür banu falan az kazanıyora benzemiyor canım role göre ücret de değişiyor herhal
herkesı alıyorlar zaten cok secmece degıller heralde gelen gırıyor maasıda kesın 1000-1500 fılandır hele o engının kız kardesını gördukten snra oyunculuk sıfır tıp desen sıfır hatta beleşe bıle çalısıyordur bunlar
aylıkcı gıbı duruyorlar hergun mesaiıns ıyı para alıyorlardır hergun hergun eşim gecen gun dıyorkı bunlar dıyor sadece gunduz cekıp eve gıdıyorlar heralde hıc karanlık çökmüş sahne görmedm hele o şamil zaten gündüz vaktı kız kacırmaya çalısıyor ınsan bı gece uyumazda gece kızı kacırır kacırsada kurtulsak
Ay inanmiorum ayni ddusunuoruz senle tamamen
Adini bile ogrenmissin
şamilin adınımı valla o engının annesı arıyor gızlı gızlı dıyor ya şamil verecem oglum sana gızı sen meraklanma dıye ondan ızleye ızleye ezberledım artık
Repliklerine kadar ezberinde :)) doğru diosun canm geleni gideni aliolar diziye.goz zevkim bozuldu o ayşe nedir ya renginin kiz arkadasida çok çirkin .bence mehvesde çirkin.ucu ciksin diziden
Deniz Yıldızındaki Gözde Bu Hazal Filiz Küçükköse Eki Görüntüle 1063318
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?