Deniz Yıldızı Fox Tv

Evet yaa. ama merte asiken salak gbi davranmiomuydu boyle ezik ve hizli hizli soluodu sanki heyecanlı bişiy varmis gbi ortada ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o zaman oyunculuğu pek iyi değildi diğer diziyi izlemiyorum şu an nasıl bilmiyorum canım
sadece deniz yıldızına bakarım diğerleri daha karışık geliyor

iyi bunlar bırbırlerını karıstırmıyor benım aklım baya karıstı cunki

Ben şoklara ugradim zaten haberleri duyunca.d bizde bu dizilere kapak atsak bekar kimse kalmamis dizide.d bizi kimse almaz

Kizlarrrr bu haberlerden sonra ne anlıyoruz ? Günün ozetiiiiii ? -evde kalmadik demi -

Kizlarrrr bu haberlerden sonra ne anlıyoruz ? Günün ozetiiiiii ? -evde kalmadik demi -

Allah gönlünüze göre versin kızlar eş seçimi çok önemli erken değil doğru kişiyle evlenmek esas olan

Allah gönlünüze göre versin kızlar eş seçimi çok önemli erken değil doğru kişiyle evlenmek esas olan

Amin tabiki canm ben isin sakasindayim . elim bi ekmek tutsun hele

Ben şoklara ugradim zaten haberleri duyunca.d bizde bu dizilere kapak atsak bekar kimse kalmamis dizide.d bizi kimse almaz

herkesı alıyorlar zaten cok secmece degıller heralde gelen gırıyor maasıda kesın 1000-1500 fılandır hele o engının kız kardesını gördukten snra oyunculuk sıfır tıp desen sıfır hatta beleşe bıle çalısıyordur bunlar

evet ya ayşe uyuz bir tip mıy mıy
özgür banu falan az kazanıyora benzemiyor canım role göre ücret de değişiyor herhal

evet ya ayşe uyuz bir tip mıy mıy
özgür banu falan az kazanıyora benzemiyor canım role göre ücret de değişiyor herhal

aylıkcı gıbı duruyorlar hergun mesai ıns ıyı para alıyorlardır hergun hergun eşim gecen gun dıyorkı bunlar dıyor sadece gunduz cekıp eve gıdıyorlar heralde hıc karanlık çökmüş sahne görmedm hele o şamil zaten gündüz vaktı kız kacırmaya çalısıyor ınsan bı gece uyumazda gece kızı kacırır kacırsada kurtulsak

Ay inanmiorum ayni ddusunuoruz senle tamamen

Adini bile ogrenmissin

Ay inanmiorum ayni ddusunuoruz senle tamamen

Adini bile ogrenmissin

şamilin adınımı valla o engının annesı arıyor gızlı gızlı dıyor ya şamil verecem oglum sana gızı sen meraklanma dıye ondan ızleye ızleye ezberledım artık

şamilin adınımı valla o engının annesı arıyor gızlı gızlı dıyor ya şamil verecem oglum sana gızı sen meraklanma dıye ondan ızleye ızleye ezberledım artık

Repliklerine kadar ezberinde :)) doğru diosun canm geleni gideni aliolar diziye.goz zevkim bozuldu o ayşe nedir ya renginin kiz arkadasida çok çirkin .bence mehvesde çirkin.ucu ciksin diziden

butun oyuncular cok ıtıcı nerdeyse ama alışkanlk ıste aksam oldumu bakalım dıyorz bıtse keskede kurtarsalar bızı bu işkenceden

kim ne derse desin bu film 5 yıl daha gitse hiç kaçırmadan bakarım,ilk bölümünden beri kaçırmadan bakıyorum,bağımlılık demekki bu iş
ilk başladığında oğluma hamileydim,şuan oğlum 5 yaşında

Deniz Yıldızındaki Gözde Bu Hazal Filiz Küçükköse Eki Görüntüle 1063318

kızıma hamileykende bu kız vardı deniz yıldızında çok beğeniyodum güzelliğini,kızımda böyle güzel olur inşallah diye adını esinlenip gözde koydum kızımın adı gözde oldu,,ve 4 yaşında odaçok güzel bi kızım oldu şükür,gerçi dizideki kızın gerçek adı hazalmış ama gözde diye gördüm sonuçta kızı bende gözde koydum kızımın adını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…