- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
O tarz hasemalar var.ustu askılı altı kapri gibi tayt olan onlardan alabilirsiniz.
Nisanlinla tum sorunlari cozdun bi denizde ne giycegin mi kaldi?Merhaba kızlar,
1 ay sonra düğünüm var Allah nasip ederse, sorum ise şu;
Nişanlım denizde yalnızca kapri tarzı diz kapaklarımda bir şort ve üstü tamamen kapalı sadece sıfır kollu olabilirmiş bir tşört giyebileceğimi söylüyor....
Tşört neyse kolay bulunur da, dediğim tarz naylon olan bildiğiniz önerebileceğiniz sitelerde şortlar var mı ??
Mağaza gezerek te baktım, netten de baktım şortlar hep çok kısa...
Dediği gibi birşey bulamadım .. bi denize girerken giyeceğime karışmadığı kalmıştı...
Ben icine sütyen giyiyordum gün içinde degistiriyordum 1 2 defa cünkü o zor kuruyorT shirt ustune yapisinca cok daha kotu gorunuyor gogusler.
Nisanlinla tum sorunlari cozdun bi denizde ne giycegin mi kaldi?
Yarim hasemalardan al bari.
Bence de ne mutlu ki böyle dertleriniz olsun nişanlın ne güzel fikrini isteğini belirtmis dert bile değil yani çok tatlı şeylerOlan problemleri şuan aştık.. bu ne demek ya, problemimiz var diye devamlı dallandırıp budaklandıracak mıyız...
Hergün yeni güne uyanıyoruz,hayat devam ediyor...
Şöyle bir yorum gelmese şaşardım zaten.Siz bunu sormamışsınız ama ben hatırlatmak isterim; bedeniniz yalnızca size aittir. Evlenmeniz bedeniniz üzerinde kocanızı söz sahibi yapmaz. Ailenizle tatile gidiyorken ne giyiyorsanız onu giymelisiniz. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.
Ben kadının kendi kararı olması gerektiğini söyledim zaten. Çünkü kimsenin bana nasıl görüneceğimi söylemesine ihtiyacım yok. Kendim için en iyisini ben bilirim. Başka kadınların ihtiyacı olabilir tabi ona bir şey diyemem. Tartışmaya gerek yok.Şöyle bir yorum gelmese şaşardım zaten.
Kimse kimsenin bedenini ele geçirmiyor hanımefendi, bir erkek karısına nasıl giyinmesi istediğini söyleyebilir, tıpkı kadının da söyleyebileceği gibi.. Üstelik konu sahibi şikayetçi değil hatırlatmak isterim
Bence bunun modern olup olmamakla alakası yok rahat hissetmek ile ilgili bişey. Açmak modernlik değildir.yok artık oldu olack beyaz donla girin tişöertle denize girecekseniz. dha modern birşeyler bakın bari
Konu sahibi ailesiyle birlikteyken rahatmış nişanlısı kısıtladığı için böyle bir arayışa girmiş dikkatinizi çekerim.Bence bunun modern olup olmamakla alakası yok rahat hissetmek ile ilgili bişey. Açmak modernlik değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?