- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi sensizlink
-
İnsanların fışkıran etleri sizi neden rahatsız ediyor ki? Size zorla güneş yağı falan mı sürdürüyor plajın bikinili kadınları?Bikini giyenleri değil, fiziği elvermediği halde bikini giyenleri kastetmişim de mi?
Hani boğum boğum et fışkırmasına rağmen..... İyi okuyun..
Tartışmaya gerek yok, aynı fikirdeyiz
ah ah şu kadınlar şunu bir anlayabilse dünya kurtulur.Siz bunu sormamışsınız ama ben hatırlatmak isterim; bedeniniz yalnızca size aittir. Evlenmeniz bedeniniz üzerinde kocanızı söz sahibi yapmaz. Ailenizle tatile gidiyorken ne giyiyorsanız onu giymelisiniz. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi.
Haşemaya laf eden yok ki zaten, tayt tişört için yapıldı o yorumlar sanırım.Bu zamana kadar hiç İslami otele gitmedim ama her gittiğim otelde tam tesettürlü haşema giydim. Kimsenin dalga geçer gibi baktığını da görmedim. Ha geçen olursa da ona ben güler geçerim.
Orasından burasından et fışkıran, bikini bölgesinin kıl kökü dahi belli olan ama buna rağmen ısrarla bikini giyenlerle ben dalga geçiyor muyum
Değil mi ama..
Herkes işine baksın, kim ne dilerse giysin aslında...
Bir arkadaş güzel demiş, en lüks yüzme bilmek, neyle olursa olsun.
Yani sizin bakış açınız bu mu,yanlış mı anladım?Bu bir genelleme değil kör zihniyetlere göre söylenmiş bir söz. Ayrıca Kurduğum cümle bir örnek veya ihtimal değil, tamamen bakış açısı.
Merhaba kızlar,
1 ay sonra düğünüm var Allah nasip ederse, sorum ise şu;
Nişanlım denizde yalnızca kapri tarzı diz kapaklarımda bir şort ve üstü tamamen kapalı sadece sıfır kollu olabilirmiş bir tşört giyebileceğimi söylüyor....
Tşört neyse kolay bulunur da, dediğim tarz naylon olan bildiğiniz önerebileceğiniz sitelerde şortlar var mı ??
Mağaza gezerek te baktım, netten de baktım şortlar hep çok kısa...
Dediği gibi birşey bulamadım .. bi denize girerken giyeceğime karışmadığı kalmıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?