• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizkızı'nın Diyet Günlüğü

Teşekkür ederim canım ama ben hiç iradeli değilim dün mesela akşama kadar çok iyiydi 7 den sonra birşey yemiyecektim saat 10 da oğlum patlamış mısır yiyordu bir tabak yedim sonra tabiki pişman oldum ama ne fayda inşallah kendimi tutmayı öğreneceğim bakalım bugün nasıl geçecek herkese kolay gelsin az kalorili günler

önemli olan az kalorı degil ama bu yüzden kilo veremiyor insanlar.bir cok listeler var burada brini seçebilirsiniz.

Haklısın tabiki canım ama buna takılıp da moral bozamamak lazım ben öyle yapıyorum da ondan dedim:9:

yok yok moral bozmak yok sen de öyle tartıda gördüğünü begenmeyip moral bozma faaliyetinde bulunma:1: ama kilo verince de şımarıp kendini yemekle ödülledirme sakınn:20:

of tartılamıyorum da ki:50: 84ten 75e ne zaman düştün peki canm sen ya ne kadar sürdü iyi başarmışsın:46:

bak bunu buldum gerçi o ışıkta görnmez ama bu gece boyle bir şey yap ya tatlılığına tatlılık katarsın:54:

resmimiz alıntı tabi.
Şimdi hazırlandım tatlım bende yaaa bunun düz siyahını çektim.:51:Sanırım Ekim-Kasım'dan bu yana verdiğim kilo..72'lere de düştüm ama bırak başla bırak başla böyle oldu.:26:Yola çıkıyorum şimdi fıstık kocaman öpüldün yarın sabahtan buradayım:15:

Back
X