Denizli Askerlerine Yaren Olacaklar!!!

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
173
Kızlar hepinize iyi akşamlarrr;

Denizliye asker gönderecek olanlar, Denizlide askeri olanlar var mı aranızda?:72::72::72:

yaşasıııııııınnnnnnnnnn :D canım benim özelden isimleri alıp verelim mi? çok heyecanlandım şuan anlatamam :D nasıl bi yermiş seni arayabiliyomu durumu nasıl :53::52:

mesaj atayım sana özelden :)

eşim geçici olarak 1 kasıma kadar AKKÖY ilçe karakolunda duruyor
sonra kura çekip ilçelerden birine gidecekmiş.

gittiğinden beri telefonu yanında her gün arıyor ve mesaj atıyor. :nazar:
beğenmiş orayı.

mesaj atayım sana özelden :)

eşim geçici olarak 1 kasıma kadar AKKÖY ilçe karakolunda duruyor
sonra kura çekip ilçelerden birine gidecekmiş.

gittiğinden beri telefonu yanında her gün arıyor ve mesaj atıyor. :nazar:
beğenmiş orayı.

canım benim rahat olmasına sevindim maşallah inşallah hep böyle kalır :nazar: bu askeriyey tlf sokma işi nasıl oluyor birde? kendi tlf ile mi yoksa daha ucuz 2. el mi alınıyo? hat işini nasıl yapıyosunuz?

canım benim rahat olmasına sevindim maşallah inşallah hep böyle kalır :nazar: bu askeriyey tlf sokma işi nasıl oluyor birde? kendi tlf ile mi yoksa daha ucuz 2. el mi alınıyo? hat işini nasıl yapıyosunuz?

evde eski bi telefonumuz vardı.
giderken götürdü,
kapıda teslim edecekti ama kimse arama yapmamış, ver de dememişler. böylece içeri girmiş oldu bizim telefon.

evde eski bi telefonumuz vardı.
giderken götürdü,
kapıda teslim edecekti ama kimse arama yapmamış, ver de dememişler. böylece içeri girmiş oldu bizim telefon.

tlf normal sivil hayattaki gibi yanında mı oluyor sürekli? yani msjlaşma falan?

tlf normal sivil hayattaki gibi yanında mı oluyor sürekli? yani msjlaşma falan?

sabah mesaj atıyor erken saatte (7 gibi)
sonra öğlen sanırım yemekten önce arıyor.
akşam da 1 kere arıyor bu saatlerde.
gece 9 dan 10 a kadar falan mesajlaşıyoruz.

ama bu saatler dışında tedbir olarak telefonu kapalı oluyor.
yanında taşıdığını sanmıyorum.

artık nasıl şarj ediyor nerede saklıyor bilmiyorum..

sabah mesaj atıyor erken saatte (7 gibi)
sonra öğlen sanırım yemekten önce arıyor.
akşam da 1 kere arıyor bu saatlerde.
gece 9 dan 10 a kadar falan mesajlaşıyoruz.

ama bu saatler dışında tedbir olarak telefonu kapalı oluyor.
yanında taşıdığını sanmıyorum.

artık nasıl şarj ediyor nerede saklıyor bilmiyorum..

anladım canım çok teşekkür ederim yardımların için 5 ay boyunca seninleyiz :))

exelans canım askerin hala dediğin yerde mi kalıyor?
kura ne zamandı?

canım benim evet hala aynı yerde çivrillide cezaevinde askeriyede yer kalmadığı için nişanlımların grubunu oraya götürmüşlerdi biliyosun :)) 29 kasımda yemin töreni var sanırım yemin töreninde kura çekilecekmiş kimisi diyor ki 14 aralıkta usta birliğine gidecek kimisi yemin töreninden sonraki pztsi daha bişey belli değil yanii sen nasılsın eşin iyi mi? nişanlımın yeri belli olur olmaz sana haber vereceğim inşallah aynı yere düşerler bi tanıdık bile orda dünyaları veriyomuş :))

canım benim evet hala aynı yerde çivrillide cezaevinde askeriyede yer kalmadığı için nişanlımların grubunu oraya götürmüşlerdi biliyosun :)) 29 kasımda yemin töreni var sanırım yemin töreninde kura çekilecekmiş kimisi diyor ki 14 aralıkta usta birliğine gidecek kimisi yemin töreninden sonraki pztsi daha bişey belli değil yanii sen nasılsın eşin iyi mi? nişanlımın yeri belli olur olmaz sana haber vereceğim inşallah aynı yere düşerler bi tanıdık bile orda dünyaları veriyomuş :))

eşim çok yorgun ya, günde 9 saat nöbet, artı mıntıka temizliği, bulaşık yıkama, devriye var onların olduğu yerde. gerçekten zormuş.
mesela gece 3-6 nöbeti tuttu. 6-9 temizlik yemek bulaşık yıkama falan, 9-12 yine nöbette şimdi. iyice yoruldu artık.
bir de geçen hafta (müge anlıya çıkan) cinayet işlendi onların orada. onunla da uğraşıyorlarmış sürekli.
valla inşallah nişanlın daha rahat bi yere düşer exelanss :1:

eşim çok yorgun ya, günde 9 saat nöbet, artı mıntıka temizliği, bulaşık yıkama, devriye var onların olduğu yerde. gerçekten zormuş.
mesela gece 3-6 nöbeti tuttu. 6-9 temizlik yemek bulaşık yıkama falan, 9-12 yine nöbette şimdi. iyice yoruldu artık.
bir de geçen hafta (müge anlıya çıkan) cinayet işlendi onların orada. onunla da uğraşıyorlarmış sürekli.

ayyy şimdi sen böyle anlatınca ben korktum ustalık daha rahat diyolardı oysa kii :26: kıyamam eşin baya zor bi askerlik geçriyor ve burda sana çok iş düşüyor kıyamam ya vallaha ne zor şey şu askerlikk :((

Canım bn sana anlatmıştım cezaevi jandarma şartlarını :1: hepsi birbir çıkmış :1: en son görev askerde bence..çavş olursa rahatlar oda yeni olduğu için zor :))

Canım bn sana anlatmıştım cezaevi jandarma şartlarını :1: hepsi birbir çıkmış :1: en son görev askerde bence..çavş olursa rahatlar oda yeni olduğu için zor :))

evet öyle çıktı, şimdi aşçı olucak inşallah ocak ayından sonra mutfağa geçicek sadece
ama cezaevindeyken çok rahatız, sürekli telefonu açık.
zor olan nizamiye nöbeti ve devriyeler.

evet öyle çıktı, şimdi aşçı olucak inşallah ocak ayından sonra mutfağa geçicek sadece
ama cezaevindeyken çok rahatız, sürekli telefonu açık.
zor olan nizamiye nöbeti ve devriyeler.

Mutfağıda mı varmış? Bizimkinin karakola merkezden gelio yemek.cezaevi zor olan canım zatn nasl rahatsınız nöbeti cezaevi için tutuyorlar nizamiye nçbeti Zordur çünkü kask ve çelik yelekle tutulur cezaevi kapısında.kule nöbeti daha rahattır bnm sevgilim çavş olmadan nöbetlerde full konuşuyordk 3 saat boyunca :) alışır zamanla tempoya 3-4 saat uykuyla durmak zor ama yapck bişey yokk

Back
X