Denizli Askerlerine Yaren Olacaklar!!!

tatlım evet orda kalması gayet iyi oldu ben İzmirde yaşıyorum biliyosun denizli burdan otobüsle 3, arabayla 2-2:30 saat.. yarın yemin töreni var nasıl heyecanlıyım anlatamam öyle böyle derken acemiliği bitti baksana :32: yarın yemin töreninde kura çekilcekmiş sanırım hangi ilçeye çıkacağıı.. yaa sizin ilçe kötüyse içine doğmasınnn senin askerinin az kalmış arkadaş olsalar bile gidicek benim sarı tek kalır kıyamam :1::1:

umarım tatlım ii bi yere çıkarr yaaa :1:benimki bide öle arkadaş falan sewmiyoruz ikimzde öle pek muhattap olmaz kmseylee :9:aman düşmesin tatlım yaa walaane dicem bol foto çek burdan bakıyım bende yemin törenine gdemedm için görüyüm nası oluyooo:26:heycan olmaz olurmu canım yaa bnm şimdiden başladı walaa şaka maka yedk 460 günüüü:16:

Son düzenleme:
Kizlar kuralar cekilmis buldana cikmis nisanlim :)) isi geregi bi ayagi denizlideydi ve Buldan ilcesini col severdi ve usta birligi oraya cikti cok guzel ve rahatmis Allahima sukurler olsunnnnn sabah 6 da cikiyoruz yola inanamiyorum acemilik bitti...

Kizlar kuralar cekilmis buldana cikmis nisanlim :)) isi geregi bi ayagi denizlideydi ve Buldan ilcesini col severdi ve usta birligi oraya cikti cok guzel ve rahatmis Allahima sukurler olsunnnnn sabah 6 da cikiyoruz yola inanamiyorum acemilik bitti...

gözünüz aydınnnnnnnn :nazar::34:

Cok tesekkur ederim canim benim Buldan baya iyiymis gidince gorucez bakalim sende bi esine sorar misin buldan hakkinda bi bilgidi var mi? Asi_genc canim sende sorar misin esine bi bildigi var mi?

Back
X