az kalmış tatlım bitirmişsiniz siz askerliği darısı bize inş :)) nerde askerin canım jandarma mı?
ewt jandarma asayiş canım ilçedeyzz:26:umarım szde görceksnz bz bi bitseydk:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az kalmış tatlım bitirmişsiniz siz askerliği darısı bize inş :)) nerde askerin canım jandarma mı?
ewt jandarma asayiş canım ilçedeyzz:26:umarım szde görceksnz bz bi bitseydk:26:
Canım bn sana anlatmıştım cezaevi jandarma şartlarınıhepsi birbir çıkmış
en son görev askerde bence..çavş olursa rahatlar oda yeni olduğu için zor :))
Canım bn sana anlatmıştım cezaevi jandarma şartlarınıhepsi birbir çıkmış
en son görev askerde bence..çavş olursa rahatlar oda yeni olduğu için zor :))
kızlar içiniz rahat olsun :)) ben denizliliyim.. gerek ilçelerde gerek merkezde bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.. zaten jandarma olanlar rahat olur diyor abim.. merkezde de acemi birliği kalkmış sadece usta varmış.. patronum da emekli asker benim :)) burada ne terör olayı ne bir sıkıntı yaşamazlar.. çok güzel bir şehirdir.. askeriyenin olduğu kısım da tam şehrin merkezinde.. taşınacağına dair söylentiler var ama kısa vadeli olmaz tahminimce.. içiniz rahat olsun
telefon konusunda da şunu söyleyebillirm.. normalde yasakmış içeride kullanmak. ama askeriyenin karşısında askeri malzeme satanlar falan var.. onlar 5-10 liraya günlük kiralıyorlarmış, içeriye sokamam falan diyenler de oraya bırakıp çarşıya çıkarken falan alabiliyorlarmış telefonlarını. zaten içeride kulübeler oluyor diyorlar.. bnm kuzenim istanbulda yaptı esenelrde. sabah 8-12 arası ve öğlen 1-5 arası eğitim saati.. ondan sonra genelde serbest. koğuşta falan çaktırmadan yakalanmadan kullanabiliyorlar telefon
kızlar içiniz rahat olsun :)) ben denizliliyim.. gerek ilçelerde gerek merkezde bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.. zaten jandarma olanlar rahat olur diyor abim.. merkezde de acemi birliği kalkmış sadece usta varmış.. patronum da emekli asker benim :)) burada ne terör olayı ne bir sıkıntı yaşamazlar.. çok güzel bir şehirdir.. askeriyenin olduğu kısım da tam şehrin merkezinde.. taşınacağına dair söylentiler var ama kısa vadeli olmaz tahminimce.. içiniz rahat olsun
telefon konusunda da şunu söyleyebillirm.. normalde yasakmış içeride kullanmak. ama askeriyenin karşısında askeri malzeme satanlar falan var.. onlar 5-10 liraya günlük kiralıyorlarmış, içeriye sokamam falan diyenler de oraya bırakıp çarşıya çıkarken falan alabiliyorlarmış telefonlarını. zaten içeride kulübeler oluyor diyorlar.. bnm kuzenim istanbulda yaptı esenelrde. sabah 8-12 arası ve öğlen 1-5 arası eğitim saati.. ondan sonra genelde serbest. koğuşta falan çaktırmadan yakalanmadan kullanabiliyorlar telefon
destinyeda, dün eşim çavuşluk sınavına gönderilmiş, girdi sınava, bakalım hayırlısı artık![]()
tatlım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bizi haberdar etmeyi unutma) dün nişanlımla konuştum tlf da söyleyemiyoruz ama burası kötü bi yer dedi elbise dolabındaki askıların aynı yöne bakıp bakmadığını hergün kontrol eden bi komutanımız var dedi manga başı yapmışlar nişanlımı komutan baya sevmiş kendisini usta birliğinde burda kalmak için aranızdan birini seçicem demiş nişanlım inş beni seçmez burası kötü bi yer dedi
(
umarım iyi bir yere gider.
eşimin olduğu yer uzaklık ve asker azlığı bakımından sıkıntılıymış.
yoksa telefonu falan hep yanında.
nöbetten geliyor yatıyor falan, iyi yani.
ama merkeze uzak ve de asker az olduğundan nöbet sırası çabuk geliyor.
merhaba... şöle bişi diyim yer olarak yaşanılası bir yer denizli normal olarak ama bu işin içine askerlik girince??öle olmuyo malesef o sözdedir jandarma olanlar rahat olur onu diyen boşa demiş asıl sıkıntıyı jandarma çekio...çünkü polis nese jandarmada o...tabi canım dogu terörü yok allahtan ama batı terörü war ve ilçeleri berbat en aznından bzm ilçe berbat ve şuan denizlide dahil olmak üzre lanet ediyoruz böle bi yere düştümüz için...denizliye düştümüzden beri başımızdan bela eksilmedi malesef...bu yüzden ben katılmıyorum askerlik konusunda denizlide en azından bana göre doguyla eş deger biçimde....tel konusuda heryerde yasak türkiyenin il ilçe askeri sınırlar dahilinde yasak hep...ewt içerde kulube war ama kart olmadıktan sonra o kulube bişiye yaramıoo...tel olayı yerine göre degişken bişi ve heryerde de o dediniz saatler bir olmuyo yani askerlik demek=kural ve işkence demek....denizliye dair bişeyler dediğin için yazmadan geçemedmm![]()
merhaba... şöle bişi diyim yer olarak yaşanılası bir yer denizli normal olarak ama bu işin içine askerlik girince??öle olmuyo malesef o sözdedir jandarma olanlar rahat olur onu diyen boşa demiş asıl sıkıntıyı jandarma çekio...çünkü polis nese jandarmada o...tabi canım dogu terörü yok allahtan ama batı terörü war ve ilçeleri berbat en aznından bzm ilçe berbat ve şuan denizlide dahil olmak üzre lanet ediyoruz böle bi yere düştümüz için...denizliye düştümüzden beri başımızdan bela eksilmedi malesef...bu yüzden ben katılmıyorum askerlik konusunda denizlide en azından bana göre doguyla eş deger biçimde....tel konusuda heryerde yasak türkiyenin il ilçe askeri sınırlar dahilinde yasak hep...ewt içerde kulube war ama kart olmadıktan sonra o kulube bişiye yaramıoo...tel olayı yerine göre degişken bişi ve heryerde de o dediniz saatler bir olmuyo yani askerlik demek=kural ve işkence demek....denizliye dair bişeyler dediğin için yazmadan geçemedmm![]()
Canim sen ne yaptin yaaa cok kotu oldum suan ben izmirde yasiyorum nisanlimda, denizli cikti diye havalara ucmustuk 3 saat mesafe diye ama su soylediklerin beni inanilmaz korkuttu hangi ilcedeydi senin askerin?
Ben denizlide jandarmalarin bicok sey yakaladigini duymustum zaten google bile denizli il jandarma yazdiginizda direk fotolari cikiyo benim nisanlim elektronik haberlesme mezunu telsiz ehliyeti var insallah muhabere olur daha rahat oluyomus sanirim askerim tlf sokamadi mi iceri? Yemin torenimiz cuma gunu denizli ilk acemi birligini almis bu sene normalde hep usta birligi gelirmis oraya tlf istedi nisanlim
canım bz senle özelden konuşmuştk nerde oldunu ne çektimizi yazmıştm sana tel war ama sadece nöbette kullanıoz oda tek nöbet tuttugu için malesef:26:
evet tatlım hatırladım bu ara unutkanlığım başladı aklım sürekli denizlide olduğu içinhepimizin askerleri iyi olsun inşallah bakalım cuma günü belli olucak bizim usta birliği hangi ilçede olacağı...
orda kalcak mı artık canım ??seninki acemi deydi demi???yalnz bişi diyim bu alıntılar olmuyo yaa bildirim gelmioo mesaj yaznca begende anliyim canım![]()
evet canım usta birliğide Denizli orda kalıcak Allahtan izmirde olduğumuz için yakın diye seviniyoruz ama bakalım diğer şartlar nasıl olcak :26: şuan da acemide Cuma günü yemin töreni inşallahevet hayatım ya bu ara bildirimlerde sıkıntı var :26:
orda kalması ii olmuşş canım umarım ii bi yere düşer ama ndense bzm ilçeye düşcek gbi bi his dogdu içime şuaninş hayırlı ii yere düşer
tatlım evet orda kalması gayet iyi oldu ben İzmirde yaşıyorum biliyosun denizli burdan otobüsle 3, arabayla 2-2:30 saat.. yarın yemin töreni var nasıl heyecanlıyım anlatamam öyle böyle derken acemiliği bitti baksanayarın yemin töreninde kura çekilcekmiş sanırım hangi ilçeye çıkacağıı.. yaa sizin ilçe kötüyse içine doğmasınnn senin askerinin az kalmış arkadaş olsalar bile gidicek benim sarı tek kalır kıyamam
![]()