Benim geldi canım ama ben bir sonraki adette tedaviye başlıysam bir ay ara vermek istedim
Umay hanım sizde durumlar nasıl adet oldunuzmu acabaCanim aynı sey benim de basima geldi opudan sonra adet olamadım ve sagğ tarafında batma var
Canim adet oldum ama kistim varmış dün muayene oldum. Yasmin kullanacağım 3 hafta sonra bakacak yunus bey kist gitmis mi diyeUmay hanım sizde durumlar nasıl adet oldunuzmu acaba
Anladım canım üzüldüm kist olmasına Benin'de geldi adet ama ben gitmedim belki bendede vardır kist ben sonraki ay gideceğimCanim adet oldum ama kistim varmış dün muayene oldum. Yasmin kullanacağım 3 hafta sonra bakacak yunus bey kist gitmis mi diye
Döllenme olmadı malesef, bu durum beni de çok etkiledi ama ara vermedim. Evet başka bir tedaviye geçtik bende nasil bi yol izlicez merak ediyorum açıkçası. Allah hepimizin yardımcısı olsun canimAaa nasıl yanı kalan yumurtalarmı catlamış aaa..ben biraz ara vereceğim yumurtaların döllenmemiş olması beni çok etkiledi çünkü. nasıbir tedavi uygulayacaksınız acaba merak ettim inşallah olumlu olur canım peki döllenen embriyon varmıydı açana yoksa daha Yen'imi olacak.
İnşallah canım hepimiz adınaDöllenme olmadı malesef, bu durum beni de çok etkiledi ama ara vermedim. Evet başka bir tedaviye geçtik bende nasil bi yol izlicez merak ediyorum açıkçası. Allah hepimizin yardımcısı olsun canim
Canim ihmal etme git bi görün bence doktor bey Bana 1 hafta sonra gel dedi ama ben adeti bekledim gitsem müdahale ederdi erkenAnladım canım üzüldüm kist olmasına Benin'de geldi adet ama ben gitmedim belki bendede vardır kist ben sonraki ay gideceğim
Canim ihmal etme git bi görün bence doktor bey Bana 1 hafta sonra gel dedi ama ben adeti bekledim gitsem müdahale ederdi erken
Bence doktoruna güven kafan rahat olsun bunlar olabilecek şeyler sonu güzel olsun bak ben 1 yumurta için aylardır uğraşıyorumBana ohss demedi direk Rahmın su toplamiş Kanamalar var dedi adet için ilaç verdi 10 gün iç bırak 3 gün ıcınde adet olucaksın 3 gün gel yanı 13 gün sonra çağırdı ama ben Internet'ten araştırdım baktım bu kanama su toplaması ohss imiş anlamadık eşimle ama güven sarsıldı biraz
Evet 3. gun taze embriyo transfer edildi. Ilk tüp denemem izmirde baska bir yerde olmustu onda da 1 yumurtam gelismisti o da 3. gundu ama tutmadi. Kimseyle kiyaslamayin kendinizi. Hatta keninizle bile kiyaslamayin. Doktorunuz, siz ve biraz da kader/sans bu sureci belirliyor. Onemlli olan iyi ellerde olmak ve bence YunusbBeye guvenin.Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Allah sağ salim eline almayı nasip etsin. 3. gün taze emriyomu transfer ettiler?
ikinci denemem de olumsuz olacak diye çok korkuyorum. Hem maddi hem manevi olarak sarsılıyor insan. Rabbim herkese sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin.
Bu surecte herkesin nasina gelebilecek pürüzlerden dolayi hic moralinizi bozmayin. Kist, ohsss hep olasi seyler. Benim kist izmirde başka merkezde aşılama yaptirdigimda olmustu. Tam 2 ay kist gecain diye bekledim. Görümcem izmirde baska bir merkezde ohss oldu 4 ay kadar rahmin toparlanmasini bekledi. Insan basina gelince bir tek kendisi bu sureci yasiyor gibi hissediyor ama oyle degil, bunlar kucuk puruzler ve bir cok hekim-hasta surecinde ortaya cikiyor. Doktor degistirseniz yine yasayabilirsiniz. Oysa su anda sizin bedeninizin hangi ilaca nasil yanit verdigini bilen bir hekimdesiniz. O yuzden bence doktor degistirmeyin. Tabi karar sizin.Kızlar bugün beynimde toplama oldu moralim çok bozuk 19 tane toplanmiş yapılan aşırı ıgnelerden rahmım sıvı toplamiş tahmın ıcınde kanama varmiş ve buna ohss denıyormuş yumurtalar spermle birleştırıdı ama transfer mayıs ayına kaldı adetten sonra şimdıde kasıklrım çok agrıyor ve korkuyorum ılerı derece ohss şikayetleri yaşarım dıe
Çok haklısın canım ben ocaktan bu yana bekliyorum kist oldu 2 kere geç olsun da güç olmasın bekliyorum bakalım vakti zamanı vardır bu aksilikler her yerde olabilirBu surecte herkesin nasina gelebilecek pürüzlerden dolayi hic moralinizi bozmayin. Kist, ohsss hep olasi seyler. Benim kist izmirde başka merkezde aşılama yaptirdigimda olmustu. Tam 2 ay kist gecain diye bekledim. Görümcem izmirde baska bir merkezde ohss oldu 4 ay kadar rahmin toparlanmasini bekledi. Insan basina gelince bir tek kendisi bu sureci yasiyor gibi hissediyor ama oyle degil, bunlar kucuk puruzler ve bir cok hekim-hasta surecinde ortaya cikiyor. Doktor degistirseniz yine yasayabilirsiniz. Oysa su anda sizin bedeninizin hangi ilaca nasil yanit verdigini bilen bir hekimdesiniz. O yuzden bence doktor degistirmeyin. Tabi karar sizin.
Hayırlı olsun tedavin canım.. Bende yunus beyin hastasıyım.. Transfer im oldu çok şükür.. İnşallah olumluda olur sonuç..İyi günler bugün Yunus Bey de Tüp Bebek Tedavim başladı 2 aşılamadan sonra ilk Tüp bebek tedavim beni neler bekliyor bakalım bu defa umutluyum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?