Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Canim adet oldum ama kistim varmış dün muayene oldum. Yasmin kullanacağım 3 hafta sonra bakacak yunus bey kist gitmis mi diye
Anladım canım üzüldüm kist olmasına Benin'de geldi adet ama ben gitmedim belki bendede vardır kist ben sonraki ay gideceğim

Döllenme olmadı malesef, bu durum beni de çok etkiledi ama ara vermedim. Evet başka bir tedaviye geçtik bende nasil bi yol izlicez merak ediyorum açıkçası. Allah hepimizin yardımcısı olsun canim

Döllenme olmadı malesef, bu durum beni de çok etkiledi ama ara vermedim. Evet başka bir tedaviye geçtik bende nasil bi yol izlicez merak ediyorum açıkçası. Allah hepimizin yardımcısı olsun canim
İnşallah canım hepimiz adına

Kızlar bugün beynimde toplama oldu moralim çok bozuk 19 tane toplanmiş yapılan aşırı ıgnelerden rahmım sıvı toplamiş tahmın ıcınde kanama varmiş ve buna ohss denıyormuş yumurtalar spermle birleştırıdı ama transfer mayıs ayına kaldı adetten sonra şimdıde kasıklrım çok agrıyor ve korkuyorum ılerı derece ohss şikayetleri yaşarım dıe

Yunus beyin hastası olup bu ohss yaşayan varmi

Anladım canım üzüldüm kist olmasına Benin'de geldi adet ama ben gitmedim belki bendede vardır kist ben sonraki ay gideceğim
Canim ihmal etme git bi görün bence doktor bey Bana 1 hafta sonra gel dedi ama ben adeti bekledim gitsem müdahale ederdi erken

Bana ohss demedi direk Rahmın su toplamiş Kanamalar var dedi adet için ilaç verdi 10 gün iç bırak 3 gün ıcınde adet olucaksın 3 gün gel yanı 13 gün sonra çağırdı ama ben Internet'ten araştırdım baktım bu kanama su toplaması ohss imiş anlamadık eşimle ama güven sarsıldı biraz
Canim ihmal etme git bi görün bence doktor bey Bana 1 hafta sonra gel dedi ama ben adeti bekledim gitsem müdahale ederdi erken

Moralinizi bozmayin. Bu surec fiziksel ve ruhsal ve ekonomik olarak zor bir surec. Tedaviler disaridan bakana kolay yoksa bizlerin yasadiklari igneler ilaclar islemler vs. hic kolay degil. Umut toplama ve hayal kirikligi arasinda gitgelli bir surec. Zaman zaman neyse ki cok ciddi olmayan yan etkileri olan bir surec. Surekli sabir, surekli sabir, surekli inanc , surekli es destegi gerektiren bir surec. Yasadiginiz olumsuzluklari bir tek siz yasamiyorsunuz. Bu surecin bir parcasi. Insallah sizlerin de guzel sonuc olan diger kisiler gibi bu surecin sonunda yuzu gulecek.

Bence doktoruna güven kafan rahat olsun bunlar olabilecek şeyler sonu güzel olsun bak ben 1 yumurta için aylardır uğraşıyorum

Aynen arladasim doktora guven, rahat ol. Her insanin bunyesi farkli benim 1 ay yumurtalarim gelismedi, doktor bey bosuna yapmayalim dedi o ay bekledim mesela. Bende yunus aydin hastasiyim ve ina cok güveniyorum. pazartesi yumirta toplama islemi yapildi 15 yumurta toplandi. Bugun aradilar 13 embriyonuz var diye cumartesi transfer insallah.

Evet 3. gun taze embriyo transfer edildi. Ilk tüp denemem izmirde baska bir yerde olmustu onda da 1 yumurtam gelismisti o da 3. gundu ama tutmadi. Kimseyle kiyaslamayin kendinizi. Hatta keninizle bile kiyaslamayin. Doktorunuz, siz ve biraz da kader/sans bu sureci belirliyor. Onemlli olan iyi ellerde olmak ve bence YunusbBeye guvenin.

Bu surecte herkesin nasina gelebilecek pürüzlerden dolayi hic moralinizi bozmayin. Kist, ohsss hep olasi seyler. Benim kist izmirde başka merkezde aşılama yaptirdigimda olmustu. Tam 2 ay kist gecain diye bekledim. Görümcem izmirde baska bir merkezde ohss oldu 4 ay kadar rahmin toparlanmasini bekledi. Insan basina gelince bir tek kendisi bu sureci yasiyor gibi hissediyor ama oyle degil, bunlar kucuk puruzler ve bir cok hekim-hasta surecinde ortaya cikiyor. Doktor degistirseniz yine yasayabilirsiniz. Oysa su anda sizin bedeninizin hangi ilaca nasil yanit verdigini bilen bir hekimdesiniz. O yuzden bence doktor degistirmeyin. Tabi karar sizin.

Çok haklısın canım ben ocaktan bu yana bekliyorum kist oldu 2 kere geç olsun da güç olmasın bekliyorum bakalım vakti zamanı vardır bu aksilikler her yerde olabilir

Bu saatten sonra tabıkı doktor degiştıremem önümdekı yolum devamını bir göreyım bakalım tedavının sonunda duruma bakıcam ona göre yolu degişricem yada degiştırmıycem cnm

Merhaba hanımlar tüp bebek için değilde genel amaçlı kontrol için gitmeyi düşünmüyorum daha önceki doktorum Denizli özel Ege Arif Saylan oda iyi bir doktor fakat ne bileyim birde Yunus hocayı denemek istiyorum

İyi günler bugün Yunus Bey de Tüp Bebek Tedavim başladı 2 aşılamadan sonra ilk Tüp bebek tedavim beni neler bekliyor bakalım bu defa umutluyum ..
Hayırlı olsun tedavin canım.. Bende yunus beyin hastasıyım.. Transfer im oldu çok şükür.. İnşallah olumluda olur sonuç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…