Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Benimde mart ayında transfer oldu ve negatif. İkinci transfer için bekliyorum.hiç pozitif sonuç alan kimseyi duymuyorum umutlarim tükenmek üzere

Merhabalar, bende Yunus Aydın'ın hastalarından biriyim ve bu başlık alındaki tüm mesajların hepsini tek tek okudum. Hepimizi benzer duygu durumları içerisindeyiz( endişe, umut, rahatsızlık, beklenti, biraz hayal kırıklığı)Bende sizlerle hikayemi paylaşmak isterim. Yunus Aydınla temmuz ayında tanıştık. Bizdeki sorun sperm değerlerinin normaline göre biraz daha düşük olması. Yunus Bey'in bize ilk tavsiyesi aşılama idi ama ben 34 eşimde 40 yaşında olduğu ve aşıma ile %"15 çocuk sahibi olma şansımız varken, tüp bebekte bu oran % 45 e kadar çıkabileceğini söylediği için, tüp bebek tedavisinde karar kıldık. Yumurta toplama işlemi sonucu 26 yumurta oldu , bununda 20 si döllendi. Ohss olma riskinden dolayı, toplama işlemi sonrası transfer yapılmadı. Yunus Bey, en az 1 ay beklememi söyledi ve yaklaşık 2 aylık bir süreçten sonra 2 embriyo (2 taneside 1. grade idi) transferi yapıldı ve tutmadı. Yaşadığım hayal kırıklığını tarif edecek hiçbir kelime bulamıyorum . 2 ay sonra, kendimi psikolojik ve fizyolojik olarak toparladıktan sonra tekrar doktorumu gördüm ve 29 Nisanda 2. transferim yapıldı. ( 2 taneside 2. grade). Bugün 3. günüm yani.Bu sefer biraz daha sakinim , kendimi her türlü sonuca alıştırmak çalışıyorum ama yine de 2. defa tutmazsa ne hissederim, neler yaşarım, bundan sonrası ne olur kestiremiyorum. Yunus Aydın dışında tüp bebek işlemleri ile ilgili kimseyle görüşmedim yada başka bir şehre de gitmedim dolayısıyla kıyaslama yapamasamda, en başındna beri, Yunus Aydın ve ekibine olan inancım kuvvetli oldu. Yunus bey, her türlü sorumuza, sebatla, güler yüzle açıkladı. Bilgisine, tecrübesine ,uygulamalarına ve ekibine kesinlikle güveniyorum. 9. Mayıs, test tarihim. Umarım bu sefer güzel sonuçlar alırım. İsteyen herkes için hayırlısı olsun....

İnşallah pozitif sonuç alırsınız bende çok yıkılmıştım negatif olunca.su an dondurulmus 4 embriyom var ama cozununce yarisi gidecek zaten kaliteleri de ne durumda hiç bi fikrim yok. Bu son şansımız.

İnşallah pozitif sonuç alırsınız bende çok yıkılmıştım negatif olunca.su an dondurulmus 4 embriyom var ama cozununce yarisi gidecek zaten kaliteleri de ne durumda hiç bi fikrim yok. Bu son şansımız.
İnşallah, hadi bakalım, umut etmeye devam. Burada tüpe bebekle ilgili olarak mesajların %80 ini okumuşumdur. 1 yada 2 embriyosuyla hamile kalanlar var, artık bundan sonrası bizim kontrolümüz dışında. Umarım olumlu sonuçlanır ve güzel haberlerini alırız. Benimde, bu tutmazsa (ki bu sonucu düşünmek bile istemiyorum) geriye kullanabileceğim 4 embriyom var. Hakkımızda hayırlısı...

İnşallah pozitif sonuçla alır ve 9 ay sonra sağlıklı kucağına alırsın. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Haberlerini bekliyoruz.

İnşallah cnm hayırlısı herşeyin.kaçıncı gün embriyosu koyuldu?

Evet canım haklısın herşeyin hayırlısı. Her iki işlemde de 3. gün embriyosu transfer edildi. HCG testim 9. Mayıs, beklemek zor ve maalesef vücudumda da şimdilik hiçbir belirti yok. Bir önceki transferde 3 gün dinlenme sürecinden sonra işe devam etmiştim ama bu transferden sonra biraz izin kullandım. Bol kitap okuyorum, film izliyorum aslında, keyif aldığım şeyleri yapıyorum ama sürekli aklımda aynı soru, evde kafamı çok dağıtamadım. Bakalım artık. Herkese güzel sabahlar...

Hadi bakalım, umarım senden de güzel haberler alırız. embriyolarının kalitesi nasıldı? Kaç hücreliydi?

5. gun embriyosuydu ikiside canim. Gayet iyi demisti esref bey hic sormadim ama kac hucreli diye. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin

Nihal09, benim ilk bir iki gün hafif kasıkta batmalar olmuştu ama geçti, şu an herşey normal, yani ne bel ağrısı nede batma gibi belirtiler yok. Sende durum nasıl?

Bende ilk 3 gun filan karnimda gaz sancisi gibi agri vardi, batiodu. Sabahlari bel agrim var ama yatmaktan galiba:) bugunde bacak agtim basladi. Ananas yedim ben bol bol tutunmayi kolaylastiriyormus. Bide nedense bu sefer cok panik yada heycanli degilim. Bundan sonrasi allaha kalmis ben ne yaparsam yapayim nasip etmicekse allah etmiyor.
Bide benim miyomum var o korkutuyor acikcasi beni forumlarda erken doguma yol acar filan diyor. O yuzden hakkimda hayirlisini versin rabbim

Üzüldüm canım ama şimdiden kendin de,bunun stresini yaratma, embriyolar bak me güzel dirayetli 5 gün direnmişler, inşallah hamiş olduğunda sende, bebişin de mücadele devam edecektir.Güzel düşünelim güzel yaşayalım. Peki, Yunus Bey transferden önce bununla ilgili bir tedavi uygulamadı mı?

Yumurta toplama isleminde bakacagim dedi baskilayacak olursa transfer yapmayacagim dedi ilk once miyomu alacagiz dedi. Cok buyuk deil. Doktor bey ultrasondada gosterdi si an rahim duvarina degmiyo die ama insan biraz daha duygusal olup korkuyo kapilio galiba

Haklısın endişelenmekte tabi, bu süreçler insanı oldukça hassaslaştırıyor ama Yunus Bey, sorun oluşturabilecek bir durum olsaydı, mutlaka gereğini yapardı canım

Aynen dimi 2 gün Hadi bakalım inşallah.Tutsun artık istiyorum bu sefer, gelsinler artık. Bide bir an önce şu bekleme günleri geçsin istiyorum, belirsizlik çok kötü...

Merhabalar bende Yunus Bey'le tedaviye başlamak istiyorum yumurta rezervim az. 5 kez tüp bebek tedavisi gördüm ama hiç kaliteli yumurta çıkmadı benim gibi olanlar var mi yardımcı olursanız sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…