Canım hayırlısı olsun inşallah pozitivist. Bize de dua et ben olsam yapardım test dayanamazdım ama sen bilirsin
Merak ettim testten hayırlı haber çıkar inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar Merhaba, Bende yunus aydında tedavi gördüm. transferden sonra ki bekleme sürecim yarın bitiyor. Yarın kan tahlili yaptırıcam ve sonucu öğreneceğim. Çok stresliyim. Rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah. Test alıp yapsam mı diye düşünüyorum. Napacağımı bilemiyorum
Negatif canım. Sabırla bekleyip bu haberi almak çok zor. Söyleyecek bişi kalmıyor. Rabbim nasip etmeyince olmuyor. İnşallah bir gün isteyen herkes evlat sahibi olur.Merak ettim testten hayırlı haber çıkar inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Negatif canım. Sabırla bekleyip bu haberi almak çok zor. Söyleyecek bişi kalmıyor. Rabbim nasip etmeyince olmuyor. İnşallah bir gün isteyen herkes evlat sahibi olur.Merak ettim testten hayırlı haber çıkar inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Evet çok zor canım rabbim kolaylık versin en kısa zamanda hayırlı haber inşallah çok üzüldümNegatif canım. Sabırla bekleyip bu haberi almak çok zor. Söyleyecek bişi kalmıyor. Rabbim nasip etmeyince olmuyor. İnşallah bir gün isteyen herkes evlat sahibi olur.
İlk denemem olumsuz sonuçlandı. Söylediğiniz gibi bizi kimse anlayamaz. Tekrar deneyeceğim toparlandıktan sonra.Sizin nasıl gidiyor hamilelik süreciniz. Transfer öncesi ve sonrası neler yaptınız acaba yanlış şeyler mi yaptım diye düşünüyorum. Tabi allah nasip etmeyince de ne yapsan faydasız ama en azından fikir olur bize.Doc. Dr. Yunus Aydin, bambaska...
Yasim 32, esim 36. Yumurya rezervlerim iyi degil. 2 yildir ugrasiyorduk. 2 asilama ve 1 tup bebek maceramiz oldu.
Bir arkadasim Doc. Dr. Yunus Aydin'i onerdi. Izmir'den kalkip Denizliye gittik. Iyi ki de gittik!!!!!!
Oncelikle cok bilgili, sizin yarariniza olabilecek en yeni ilaclari bile yakindan takip ediyor, cok caliskan.
Bunun disinda cok kibar, sakin, iyi niyetli, acik yurekli duzgun bir insan.
Denizli Ozel Saglik Hastanesi'nde calisiyor. Hastaneyi cok begendik. Ekip koordineli birlik icinde calisiyor. Saga sola savrulmuyorsun.
Biz Izmirden Denizliye geldigimize cok memnun kaldik. Burada bir fabrika islemiyor. Yunus Bey randevu ile her hastasina zaman ayirarak, onu ve isteklerini anlayarak, en yeni calismalari takip ederek iyi bir ekip calismasi icinde hastasina yaklasiyor. Kendinizi guvende hissediyorsunuz.
Bu surec maddi, fiziksel ve manevi olarak cok zor bir surec. Yasadigimizi bir biz biliyoruz. En yalin arkadasimiz, kardesimiz bile bizi anlayamaz. O yuzden benimle benzer sorunlari yasayanlarla paylasmak istedim.
Amin inşallah hepimize kolaylık versin. Senin tedavin ne durumda. Yunus bey mi doktorun. bir kaç kişi nihat beyi de öneriyor. Kafam çok karışık.Evet çok zor canım rabbim kolaylık versin en kısa zamanda hayırlı haber inşallah çok üzüldüm
Evet canım benim 4 yumurta döllenmedi adetlikten gideceğim tekrar muayeneye ama ben çok kararsızımAmin inşallah hepimize kolaylık versin. Senin tedavin ne durumda. Yunus bey mi doktorun. bir kaç kişi nihat beyi de öneriyor. Kafam çok karışık.
Evet canım benim 4 yumurta döllenmedi adetlikten gideceğim tekrar muayeneye ama ben çok kararsızım[/QUOT
anladım canım hayırlısı olur inşallah. İnşallah kaliteli yumuşlarınız olur :)Yunus beyin hastasıyım bende
Hayırlısı oldun canım rabbim gönlüne göre hayırlı eli ayağı düzgün güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallahanladım canım hayırlısı olur inşallah. İnşallah kaliteli yumuşlarınız olur :)
Rahime kamera ile bakacağız 1 ay ara verdikten sonra tekrar başlayalım dedi. Sürekli doktor değiştirmekte ne kadar doğru ? Yunus beye güvenmekten başka çaremiz yok sanırım.
Dikkat ettigim ozellikli bir seybolmadi ama en basindan beri kendimi cok yormamamaya calistim. 27. haftadayim hala calisiyorum ama is yempom yogun degil eve gelince de yatar pozisyinda istirahat etmeye calisiyorum. Zayen vucudum istirahat et ediye uyatiyor beni.İlk denemem olumsuz sonuçlandı. Söylediğiniz gibi bizi kimse anlayamaz. Tekrar deneyeceğim toparlandıktan sonra.Sizin nasıl gidiyor hamilelik süreciniz. Transfer öncesi ve sonrası neler yaptınız acaba yanlış şeyler mi yaptım diye düşünüyorum. Tabi allah nasip etmeyince de ne yapsan faydasız ama en azından fikir olur bize.
Dikkat ettigim ozellikli bir seybolmadi ama en basindan beri kendimi cok yormamamaya calistim. 27. haftadayim hala calisiyorum ama is yempom yogun degil eve gelince de yatar pozisyinda istirahat etmeye calisiyorum. Zayen vucudum istirahat et ediye uyatiyor beni.
Merhaba opu dan sonra kist olusabiyomus,, bana da opu yapildi, embriyo oluşmadı malesef sonraki adetim zamanında geldi, bence yunus beye bi muayene olun, zaten çok şeyle uğraşıyoruz birde sonradan onunla uğraşmayın derim....Arkadaşlar opudan sonra adet olamadım hala bekliyorum sizce kist olmuşmudur bu durumu bilen varmı acaba o yüzdendir adet olamadım
Canim aynı sey benim de basima geldi opudan sonra adet olamadım ve sagğ tarafında batma varArkadaşlar opudan sonra adet olamadım hala bekliyorum sizce kist olmuşmudur bu durumu bilen varmı acaba o yüzdendir adet olamadım
Benim geldi canım ama ben bir sonraki adette tedaviye başlıysam bir ay ara vermek istedimCanim aynı sey benim de basima geldi opudan sonra adet olamadım ve sagğ tarafında batma var
Adetim geldi canım senindemi döllenmedi yumurtaların çok sinir bozucu sen ara Verdi'nmi yoksa adetle tedaviymi başladın acabaMerhaba opu dan sonra kist olusabiyomus,, bana da opu yapildi, embriyo oluşmadı malesef sonraki adetim zamanında geldi, bence yunus beye bi muayene olun, zaten çok şeyle uğraşıyoruz birde sonradan onunla uğraşmayın derim....
Aaa nasıl yanı kalan yumurtalarmı catlamış aaa..ben biraz ara vereceğim yumurtaların döllenmemiş olması beni çok etkiledi çünkü. nasıbir tedavi uygulayacaksınız acaba merak ettim inşallah olumlu olur canım peki döllenen embriyon varmıydı açana yoksa daha Yen'imi olacak.Evet cnm malesef döllenmedi. Adetim de tekrar gittim ben fakat iki hun once yumurta catlamis oldugu icin farklı bi tedaviye başladık. Benim yumurtalarım az malesef. Bi kaç ay yumurta toplayıp dondurcaz dedi yunus bey bakalım hayırlısı. Seni durum nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?