- 11 Temmuz 2016
- 167
- 83
- 28
- 35
Doktor bey ise yaramaz diyo ki bence de öyle bi ise yaramıyor ama ari sütü içiyorum arada ben ve sigarayı da günde 2 tane filan içiyorum ama icmiycem artık o kadar tedavi oluyorum bi de sigara çok anlamsız geliyo. Canim sen kac tane igne kullandin tedavideHayır sadece vitamin kullanmalımıyım acaba sigaraydılar bıraktım saten
7 tane meriyonel kullandım..Doktor bey ise yaramaz diyo ki bence de öyle bi ise yaramıyor ama ari sütü içiyorum arada ben ve sigarayı da günde 2 tane filan içiyorum ama icmiycem artık o kadar tedavi oluyorum bi de sigara çok anlamsız geliyo. Canim sen kac tane igne kullandin tedavide
Him bence bizim gibilere yapılabilecek en etkili şeyi yapıyor inan ben İzmirde çok meşhur bi doktora gittim tonla ilaç verdi ve 1 tane dolu yumurtam cikmadi7 tane meriyonel kullandım..
Klomen kullandım7 tane meriyonel kullandım..
Anladım canim sen kac yasindasinKlomen kullandım
Anladım canım o zaman bende devam edeyim belki bu sefer olur ama sanki yine boş olacakmış gibi korkuyorumHim bence bizim gibilere yapılabilecek en etkili şeyi yapıyor inan ben İzmirde çok meşhur bi doktora gittim tonla ilaç verdi ve 1 tane dolu yumurtam cikmadi
42 yaşındayım benim sorunun bu galiba ikinci evliliğim benim eşim çok istiyo bir tane oğlum var ama eşim 1 tane daha olsun diyo inşallah tüm evlat bekleyenlere göstersinAnladım canim sen kac yasindasin
Devam et mutlaka başka çare yok ki nasibinde varsa olacak Allahin izniyleAnladım canım o zaman bende devam edeyim belki bu sefer olur ama sanki yine boş olacakmış gibi korkuyorum
İnşallah canim merak etme olur Insallah bak bir evladin var daha rahat davran42 yaşındayım benim sorunun bu galiba ikinci evliliğim benim eşim çok istiyo bir tane oğlum var ama eşim 1 tane daha olsun diyo inşallah tüm evlat bekleyenlere göstersin
Canım benim sağ ol içimi aydınlattın allah senide aydınlatsın sevinçli hayırlı haberler versin dualarım seninle ve tüm bizim gibilereİnşallah canim merak etme olur Insallah bak bir evladin var daha rahat davran
Sen sagol canim Insallah hayirli haberler yazarız buraya Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsinCanım benim sağ ol içimi aydınlattın allah senide aydınlatsın sevinçli hayırlı haberler versin dualarım seninle ve tüm bizim gibilere
Amin muhakkak yaz bende senden güzel haberler bekliyorum ve inanıyorum en azında bir tane hazır bekliyo diğerlerinde gelecekSen sagol canim Insallah hayirli haberler yazarız buraya Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin
Kızlar Merhaba, Bende yunus aydında tedavi gördüm. transferden sonra ki bekleme sürecim yarın bitiyor. Yarın kan tahlili yaptırıcam ve sonucu öğreneceğim. Çok stresliyim. Rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah. Test alıp yapsam mı diye düşünüyorum. Napacağımı bilemiyorum
Canım hayırlısı olsun inşallah pozitivist. Bize de dua et ben olsam yapardım test dayanamazdım ama sen bilirsinKızlar Merhaba, Bende yunus aydında tedavi gördüm. transferden sonra ki bekleme sürecim yarın bitiyor. Yarın kan tahlili yaptırıcam ve sonucu öğreneceğim. Çok stresliyim. Rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah. Test alıp yapsam mı diye düşünüyorum. Napacağımı bilemiyorum
İyi bir doktor çok hastası var canım bence tüp bebeğe geç yalın kaç bilmiyorum ama zaman geçiyor yumurta kaliteli olmuyo falan filanmerhaba iyi günler kızlar yunus beyi ben yeni duydum arkadasım tavsiye etti..
şu zamana kadar 2 aşılamam oldu cocuk sahibi olamadık .. 3. aşılamadan korkuyorum yine hüsran olacak diye .. kararsızım 3. aşılama mı tüp bebek tedavisi mi ..
yaşım 25 canım 3 yıllık evliyim ..İyi bir doktor çok hastası var canım bence tüp bebeğe geç yalın kaç bilmiyorum ama zaman geçiyor yumurta kaliteli olmuyo falan filan
Çok gençsin daha ama tabi karar senin canımyaşım 25 canım 3 yıllık evliyim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?