Canim bugun kan tahlilin vardi insallah hayirli haberler verirsin❤❤Aynen dimi 2 gün Hadi bakalım inşallah.Tutsun artık istiyorum bu sefer, gelsinler artık. Bide bir an önce şu bekleme günleri geçsin istiyorum, belirsizlik çok kötü...
Sevgili Nihal09, transfer sonrasi bana verilen kağıtta 09.05 yani bugünün tarihi yazılıydı ama dün Yasemin hemşireyle konuştuk, bir yanlışlık yapılmış sanırm dedi ve benim Hcg testinin perşembe günü olduğunu söyledi. Yani benim bekleme uzadı.Yani seninle aynı tarihte öğreneceğiz.Ben kan tahlili kaydımı yaptırdım, perşembe işe gitmeden sabah 7/7.30 gibi kan vereceğim ama bakalım.Yanlız ben dün kendimi tutamadım, erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı. Bugün çok moralim bozuk, ümitlerim azaldıCanim bugun kan tahlilin vardi insallah hayirli haberler verirsin❤❤
uğraş verıyoruz bir küçük
Sevgili Beuse, bundan sonra inşallah hepimizin arzu ettiği şekilde gerçekleşir. Umarım umutlarımız yaşantımız olurHepımız ıcın hakkımızda hayırlısı olsun hepımız aynı şey ıcın uğraş verıyoruz bir küçük umut parçası umarım allah nasıp eder
Senin adına çok sevindim, sonuç çok güzel çıkmış,Benim degerim 400 cikti cumartesi tekrarlanacak
Canım senın adına çok sevindim hayırlı olsunBenim degerim 400 cikti cumartesi tekrarlanacak
Canım senın içinde dıycek birsey bulamıyorum çünkü ne desem şuan ıcınde bogazında dügümlenen acı gecmıycek dıyebılcegım tek şey Allah'ın takdırı dik durBenim sonucun negatif... gecen gün yaptığım idrar testtinde de olumsuz sonuç çıkmıştı ve kaç gündür bu sonuca alıştımaya çalışıyorum aslında ama başaramamışım, alıştıramamışım. Çok kötüyüm kızlar, işyerindeyim , kendimi sıkıyorum tutuyorum ağlamamaya çalışıyorum ama gözümden tane tane dökülüyor. Yıprandım ve yoruldum.Nilay umarım senin sonucun olumludur. Beuse senin içinde olacaksa hayırlısı olsun. Mühim olan sadece transferin yapılması değil, bütün mücadelenin neticesinde güzel sonuç alabilmek.Çetrefilli bir süreç, sanırım bu yolda en çok direnenler, zorluklarla mücadele edenler kazanıyor
Benim sonucun negatif... gecen gün yaptığım idrar testtinde de olumsuz sonuç çıkmıştı ve kaç gündür bu sonuca alıştımaya çalışıyorum aslında ama başaramamışım, alıştıramamışım. Çok kötüyüm kızlar, işyerindeyim , kendimi sıkıyorum tutuyorum ağlamamaya çalışıyorum ama gözümden tane tane dökülüyor. Yıprandım ve yoruldum.Nilay umarım senin sonucun olumludur. Beuse senin içinde olacaksa hayırlısı olsun. Mühim olan sadece transferin yapılması değil, bütün mücadelenin neticesinde güzel sonuç alabilmek.Çetrefilli bir süreç, sanırım bu yolda en çok direnenler, zorluklarla mücadele edenler kazanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?