Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Canim bugun kan tahlilin vardi insallah hayirli haberler verirsin❤❤
Sevgili Nihal09, transfer sonrasi bana verilen kağıtta 09.05 yani bugünün tarihi yazılıydı ama dün Yasemin hemşireyle konuştuk, bir yanlışlık yapılmış sanırm dedi ve benim Hcg testinin perşembe günü olduğunu söyledi. Yani benim bekleme uzadı.Yani seninle aynı tarihte öğreneceğiz.Ben kan tahlili kaydımı yaptırdım, perşembe işe gitmeden sabah 7/7.30 gibi kan vereceğim ama bakalım.Yanlız ben dün kendimi tutamadım, erken gebelik testi yaptım ama tek çizgi çıktı. Bugün çok moralim bozuk, ümitlerim azaldı

Evde yapilan test kesin sonuc deil ama umutsuzluğa kapilma. bende sabahtan gidecem ama bendede umut yok gibi kasik agrilarim basladi adet olacakmis gibi. Gunlerde gectikce ya yoksa korkusu basladi bende de

Evet, bende aynı psikoloji içerisindeyim , gün yaklaştıkça daha da bi sabırsızlanıyorum, ki zamanda daha yavaş geçiyor sanki. Kasık ağrılarına bu süreçte normal diyorlar, bir sürü hormon ilacı neticede ama inşallah gebelik belirtisidir. Bende son 3, 4 gündür kokusuz, renksiz su gibi akıntı yaşıyorum.Endişelendim, Yunus beyi aradım, ilaçlardan dolayı, görülebileceğinden bahsetti. Gelsin perşembe artık

Hepımız ıcın hakkımızda hayırlısı olsun hepımız aynı şey ıcın uğraş verıyoruz bir küçük umut parçası umarım allah nasıp eder

Hepımız ıcın hakkımızda hayırlısı olsun hepımız aynı şey ıcın uğraş verıyoruz bir küçük umut parçası umarım allah nasıp eder
Sevgili Beuse, bundan sonra inşallah hepimizin arzu ettiği şekilde gerçekleşir. Umarım umutlarımız yaşantımız olur

Sevgili Nilay, kan tahlilini verdim. Dört gözle sonucu bekliyorum, endişe heyecan bütün duyguları yaşıyorum.Senden de haberlerini bekliyorum...

Hadı insallah güzel hayırlı bir haber beklıyorum ıkınızdende benım transfer mayıs ayı son haftasına kaldı moralim bozuk hıc 5 gün embrıyom yok 12 tane 2 gün embırıyom var yınede bılmıyorum hadı siz güzel haber verin kızlar

Haber yokmu hala merak ıcındeyim inş

Benim sonucun negatif... gecen gün yaptığım idrar testtinde de olumsuz sonuç çıkmıştı ve kaç gündür bu sonuca alıştımaya çalışıyorum aslında ama başaramamışım, alıştıramamışım. Çok kötüyüm kızlar, işyerindeyim , kendimi sıkıyorum tutuyorum ağlamamaya çalışıyorum ama gözümden tane tane dökülüyor. Yıprandım ve yoruldum.Nilay umarım senin sonucun olumludur. Beuse senin içinde olacaksa hayırlısı olsun. Mühim olan sadece transferin yapılması değil, bütün mücadelenin neticesinde güzel sonuç alabilmek.Çetrefilli bir süreç, sanırım bu yolda en çok direnenler, zorluklarla mücadele edenler kazanıyor

Canım senın içinde dıycek birsey bulamıyorum çünkü ne desem şuan ıcınde bogazında dügümlenen acı gecmıycek dıyebılcegım tek şey Allah'ın takdırı dik dur

Mucadeleyi asla birakmamaliyiz. Umudunu hic yitirme bir gun mutlaka olacak vakti zamanini bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…