Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Kızlar merhaba benim de 6 mayısta 2 adet blast transferim oldu.bugün 5.günü çok heyecanlıyım 10. Güne nasıl dayanacağım bilmiyorum.dün başlayan hafif kasık ağrım var.inş ttutar bebişlerimiz

Kızlar merhaba benim de 6 mayısta 2 adet blast transferim oldu.bugün 5.günü çok heyecanlıyım 10. Güne nasıl dayanacağım bilmiyorum.dün başlayan hafif kasık ağrım var.inş ttutar bebişlerimiz
İnş canım banada ıkıncı adeti beklememi söyledıler ben beklemek ıstemedım yoksa hazıran sonu temmuz başı yapılcaktı ıstemedım o yüzden ıkı hafta içinde yapılcak transferim hayırlısı olsun güzel haberine bızımle paylaş olurmu

Canım kasık agrısı olması normal mi acaba

Tabii ki canım güzel haberler veririm unarım salı günü kontrol günüm.bu sefer acele etmeyip gününe kadar bekleyeceğim

Acele etme Salı'yı bekle bir bakalım inş

Ben de bilemiyorum netten karıştırdım biraz herkes farklı yorum yapmış.ara ara batma tarzında sol kasığımda hissediyorum.iyiye yorayım diyorum hayırlısı bakalım
Belirti aramayin cnm diyorlar zaten ilaçlar yapabilir diye.Benimde çok olmuştu agri biz tuttu diye sevinirken mslesef negatifti

Hayirli olsun N Nkdenizli kacinci gün embriyosuydu kaç tane koyuldu belirtilerin Var miydi.Geçmiş olsun L lastrosemm inşallah bir daha ki denemede tutar sizin kacinci gün embriyoydu ?

Kizlar benim 5. Gun embriyosuydu 2 tane transfer edildi. Bakalim Insallah degerim cumartesi gunu yukselir. Transfer olduktan sonra hapsurdugumda yada esnedigimde aci hissediordum 1 hafta sonra gecti. Sonucta islem goruyoruz bence o yuzden agri oldu. Son zamanlarda da kasik agrim baslamisti benim adet olacakmis gibi hissediyordum halada devam ediyor. Insallah saglikli bi gebeliktir benimkide..

Kızlar benım hep 2 gün embrıyosu birsey dıyın bana o yüzden tutmaz die korkuyorum sizce

Kızlar benım hep 2 gün embrıyosu birsey dıyın bana o yüzden tutmaz die korkuyorum sizce
Benimde 2.Gun embriyosuydu ve bu yüzden çok kiziyorum.Doktora neden goturmediler diye 5.Güne.Kanamam olduğu için 2.Gun dondurup geçtiler
Ve sonuç tutmadi
Simdi dondurulmuşlarim var onlarin gitmesini istiycem gitmwzsede yapacak birşey yok cop olacak hepsi genellikle 5.Gun daha çok tutma sansi.4tane dondurulmusum kaldi bakalim saglikli bi şekilde cozunecekler mi?

Değerin çok iyi cnm inşallah güzel ilerler

Ben şimdı kuzenim le konuştum 36 yaşında o 3 üç tüp bebek deneyımı onların normalde oluyor fakat 3 yaşında sma hastası oğulları var oyüzden genetık araştırıp sma olmayanları bulup transfer oluyor aynı zaman başladık tedavıye o ıstanbulda 19 tane toplanmiş 10 tane 5 gün embrıyosu var dıgerlerıı çöp dedı ve banada şunu dedı en kötü tüp bebek merkezınde bıle 2 gün dondurulan emrıo zaten 3 günü görmıycrgı ıcın donduruluyor dedı tutma ıhtımalı çok çok düşük dedı kı çözülünce bıle ölme ıhtımallerı var dedı moralım hepten kötü

Fakat sanırım yasemın hemşire yanlış bılgılendırme yaptı ben sorduğumda 12 tane ebrıo var demiştı yunus bey 5 tanesi 1 sınıf kalıtede demiştı bilemıyorum yarın sabah eşref beyle görüşücem

Yanı en kötü tüp bebek merkezınde bıle 2gün olanları dondurmuyolar bıle kullanılmıyor atılıyor dedı kı onunda atılmiş 5 tane 2 gün embrıyosu o ıstanbul Acıbadem de yaptırıyor

Yanı en kötü tüp bebek merkezınde bıle 2gün olanları dondurmuyolar bıle kullanılmıyor atılıyor dedı kı onunda atılmiş 5 tane 2 gün embrıyosu o ıstanbul Acıbadem de yaptırıyor
Bilmiyorum cnm ya düşünmekten kafayi yicem bir gün.Hic umudum yok zaten benim.

Anlamiyorum zaten 2.Gunun çok sansi yoksa niye dondurup transfer ediyorsunuz etmeyin daha iyii.İmkanim olsa giderdim istanbulda en iyi merkeze

Umudumuzu yıtırmeyelım yınede zamana Allah'a bırakalım cnm

Kizlar benim toplam 15 yumurta toplanmisti 13 tanesi dollendigi icin ve cok embriyo oldugu icin 5. Gune kadar bekleyecegiz dedi esref bey. Yani kalitelerine gore 5. Gune kadar bekliyorlar. Benim 13 embriyodan sadece 6 tanesi 5m gune kadar geldi daha sonra ben isleme alinana kadar 2 tanesinin daha bolundugunu soledi esref ney onlarida donduruyorum dedi. Ama 5. Gune kadar gelemeyecek olurlarsa riske atmiolar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…