- 10 Mayıs 2017
- 44
- 27
- 3
- 40
İnş canım banada ıkıncı adeti beklememi söyledıler ben beklemek ıstemedım yoksa hazıran sonu temmuz başı yapılcaktı ıstemedım o yüzden ıkı hafta içinde yapılcak transferim hayırlısı olsun güzel haberine bızımle paylaş olurmuKızlar merhaba benim de 6 mayısta 2 adet blast transferim oldu.bugün 5.günü çok heyecanlıyım 10. Güne nasıl dayanacağım bilmiyorum.dün başlayan hafif kasık ağrım var.inş ttutar bebişlerimiz
Tabii ki canım güzel haberler veririm unarım salı günü kontrol günüm.bu sefer acele etmeyip gününe kadar bekleyeceğimİnş canım banada ıkıncı adeti beklememi söyledıler ben beklemek ıstemedım yoksa hazıran sonu temmuz başı yapılcaktı ıstemedım o yüzden ıkı hafta içinde yapılcak transferim hayırlısı olsun güzel haberine bızımle paylaş olurmu
Ben de bilemiyorum netten karıştırdım biraz herkes farklı yorum yapmış.ara ara batma tarzında sol kasığımda hissediyorum.iyiye yorayım diyorum hayırlısı bakalımCanım kasık agrısı olması normal mi acaba
Belirti aramayin cnm diyorlar zaten ilaçlar yapabilir diye.Benimde çok olmuştu agri biz tuttu diye sevinirken mslesef negatiftiBen de bilemiyorum netten karıştırdım biraz herkes farklı yorum yapmış.ara ara batma tarzında sol kasığımda hissediyorum.iyiye yorayım diyorum hayırlısı bakalım
Benimde 2.Gun embriyosuydu ve bu yüzden çok kiziyorum.Doktora neden goturmediler diye 5.Güne.Kanamam olduğu için 2.Gun dondurup geçtilerKızlar benım hep 2 gün embrıyosu birsey dıyın bana o yüzden tutmaz die korkuyorum sizce
Değerin çok iyi cnm inşallah güzel ilerlerKizlar benim 5. Gun embriyosuydu 2 tane transfer edildi. Bakalim Insallah degerim cumartesi gunu yukselir. Transfer olduktan sonra hapsurdugumda yada esnedigimde aci hissediordum 1 hafta sonra gecti. Sonucta islem goruyoruz bence o yuzden agri oldu. Son zamanlarda da kasik agrim baslamisti benim adet olacakmis gibi hissediyordum halada devam ediyor. Insallah saglikli bi gebeliktir benimkide..
Bilmiyorum cnm ya düşünmekten kafayi yicem bir gün.Hic umudum yok zaten benim.Yanı en kötü tüp bebek merkezınde bıle 2gün olanları dondurmuyolar bıle kullanılmıyor atılıyor dedı kı onunda atılmiş 5 tane 2 gün embrıyosu o ıstanbul Acıbadem de yaptırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?