- 10 Şubat 2017
- 564
- 671
- 53
Biz hic onla gorusmedik tanimiyorduk bile ta ki negatif olup hepsi odaya toplanincaya kadar....Niye bize gelip kimse bisey anlatmadii yaaa.Herşeyi biz mi sorucaz tamam sornamiz gerekiyor ama ben bu 2.Gun 5.Gun muhabbetlerini Kendim transfer olduktan sonra intternetden ogrendimKizlar benim toplam 15 yumurta toplanmisti 13 tanesi dollendigi icin ve cok embriyo oldugu icin 5. Gune kadar bekleyecegiz dedi esref bey. Yani kalitelerine gore 5. Gune kadar bekliyorlar. Benim 13 embriyodan sadece 6 tanesi 5m gune kadar geldi daha sonra ben isleme alinana kadar 2 tanesinin daha bolundugunu soledi esref ney onlarida donduruyorum dedi. Ama 5. Gune kadar gelemeyecek olurlarsa riske atmiolar bence
Yok kaliteleri şöyle boyle diye kimse birşey soylemediBiz hic onla gorusmedik tanimiyorduk bile ta ki negatif olup hepsi odaya toplanincaya kadar....Niye bize gelip kimse bisey anlatmadii yaaa.Herşeyi biz mi sorucaz tamam sornamiz gerekiyor ama ben bu 2.Gun 5.Gun muhabbetlerini Kendim transfer olduktan sonra intternetden ogrendim
Beni embriyolarin oluşup olusmafigi hakkında bgi vermek için hemşire aradi oradaki.Transferden önce yine hemşire geldi.Beni telefonla aramisti daha sonra transferden once yanima gelip kac embriyonun kaldigini ve ne kadar transfer edeceklerini bana solemisti esref bey.
5 inci gün embrıyosu em sağlıklı ve tutunma olasılığı %70 olan embriyodur zaten 5 güne gelemeyip dondurulan embrıyo sağlıksızdır tutunma olasılığı düşük tutunsa bıle düşük yapma olasılıgı Yüksel embriyodurKizlar benim toplam 15 yumurta toplanmisti 13 tanesi dollendigi icin ve cok embriyo oldugu icin 5. Gune kadar bekleyecegiz dedi esref bey. Yani kalitelerine gore 5. Gune kadar bekliyorlar. Benim 13 embriyodan sadece 6 tanesi 5m gune kadar geldi daha sonra ben isleme alinana kadar 2 tanesinin daha bolundugunu soledi esref ney onlarida donduruyorum dedi. Ama 5. Gune kadar gelemeyecek olurlarsa riske atmiolar bence
Kuralım ama buradan mı yazıcaz numaralarıKızlar size bir önerım var burdamısınız bir grup kurallım mı WhatsApp tan müşaıt olduğumuzda canımız sıkıldıgında yada fıkır danışmak yada dertleşmek ıstedıgımızde bu tüp bebekle alakalı ne dersınız ısteyenler numarasını yazsın ben grubu kurayım ok
Başka fıkrın varmı aklıma gelmiyor yazarız grup kurulunca sılerızKuralım ama buradan mı yazıcaz numaraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?