Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Biz hic onla gorusmedik tanimiyorduk bile ta ki negatif olup hepsi odaya toplanincaya kadar....Niye bize gelip kimse bisey anlatmadii yaaa.Herşeyi biz mi sorucaz tamam sornamiz gerekiyor ama ben bu 2.Gun 5.Gun muhabbetlerini Kendim transfer olduktan sonra intternetden ogrendim

Yok kaliteleri şöyle boyle diye kimse birşey soylemedi

Beni telefonla aramisti daha sonra transferden once yanima gelip kac embriyonun kaldigini ve ne kadar transfer edeceklerini bana solemisti esref bey.

Beni telefonla aramisti daha sonra transferden once yanima gelip kac embriyonun kaldigini ve ne kadar transfer edeceklerini bana solemisti esref bey.
Beni embriyolarin oluşup olusmafigi hakkında bgi vermek için hemşire aradi oradaki.Transferden önce yine hemşire geldi.

Simdi tek duam kalanların sağlikli bir sekilde çözünmesi ve 5.Güne gitmeleri

5 inci gün embrıyosu em sağlıklı ve tutunma olasılığı %70 olan embriyodur zaten 5 güne gelemeyip dondurulan embrıyo sağlıksızdır tutunma olasılığı düşük tutunsa bıle düşük yapma olasılıgı Yüksel embriyodur

Ama tabıkı çözülünce 5 inci günü Görme olayını bılmıyorum

Benim internetten baktigim kadariyla 5. Gun embriyosu artik bolunmeyi bitirmis rahime tutunma asamasinda olan embriyolar. Mesela 3. Gun embriyolarinin vucudda bolunmeye devam etmesi gerekiyor.

Ben biraz tecrübelıyım şu işleyiş konusunda kuzenlerden onlar ıstanbulda yaptırdıkları ıcın ordan bılıyorum hayırlısı bakalım feci üzülmeye başladım bu durumları duydukça her hastane her doktor farklı işleyiş ılerlıyor

Yarın tam bılgı verecek eşref bey arayıp ama umudum pek yok kuzenim 3 tüp bebek yaptırdı 3 de tuttu 10 haftalıkken ölüyor bebekleri o dıyor bizde doğal yollarla tedavı süreci işlıyor bu kadar ılac bu kadar ıgne yapılmıyor bir marka ıgne 10 gün yada 12 gün vuruluyorsun okadar bir marka ıgne doz yüksek ılerlıyor süreç dıyor ve bana çok kızdı bu kadar ılac ıgne hap neden burda gelıp yaptırmadın dıe ama tabi benım ılk denemem bakalım

Belkı güzel haber olur mayıs son haftası transfer yapılcak peşin konuştum. Çok kızlar

Yıyelım bakalım ama kısmisinde yemeyın dıyor cnm

Her doktorun isleyisi farkli olabilir bence kendini nerde huzurlu nerde guvenilir hissediyorsan orda devam et. Her insanin vucut yapisida farkli. Bastan umitsizlige kapilma

Haklısın hayırlısı bakalım

Kızlar size bir önerım var burdamısınız bir grup kurallım mı WhatsApp tan müşaıt olduğumuzda canımız sıkıldıgında yada fıkır danışmak yada dertleşmek ıstedıgımızde bu tüp bebekle alakalı ne dersınız ısteyenler numarasını yazsın ben grubu kurayım ok

Kızlar 3. Güne 5. Güne takılmayın çok tanıdığım var 3. Gün olup hamile kalan 5. Gün olup negatif olan. Nasip meselesi ama şöyle riske atmıyorlar embriyo su az olanı ya da kalitesiz olanı 2. Ve 3. Günde donduruyor. Diğerlerini 5. Güne götürüyorlar

Kuralım ama buradan mı yazıcaz numaraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…