Özelden beuseye msj atalımHerkese tekrardan merhabalar, Whats up grubu varsa ben de katılmak isterim.
Sevgili Beuse, bende yeni tüp bebek merkezleri arıyorum. Yunus Aydınla 2 defa transfer yaptırdım, tutmayınca, bir sonraki denemem için,yeni bir yer olabilir düşüncesindeyim. Tabi şu an net bir kararım yok, araştırıyorum. İstanbula giden kuzeninden bahsetmişsin. Daha detaylı bilgi alabilirmiyim? Nerede ve kime yaptırmışlar?Aynen kızlar özelden mesaj atabılıosunuz
Off ya gitmiyor telefon no bir hata oluştu yazıyo özelden atamıyorumGrup kurduk canım ama senın mesajın özelden gelmemiş
Bu mesaj geliyorsa özelden de gelırOff ya gitmiyor telefon no bir hata oluştu yazıyo özelden atamıyorum
Çok teşekkür ederim gönderdim ayyy çok sevindim şimdiBak canım ben sana attım özelden mesaj
Canım nasıl gidiyo tedavin merak ettimÇok haklısın canım ben ocaktan bu yana bekliyorum kist oldu 2 kere geç olsun da güç olmasın bekliyorum bakalım vakti zamanı vardır bu aksilikler her yerde olabilir
yunus bey özelde mi üniversite mi canımBenim transferim dun yapildi. Onumde beklemek icin 10 gun var daha. Yunus Bey'in uyguladigi tedavileri ben Izmir'de gormedim. Cok caliskan ve bilgili. Hayirlisiyla guzel sonuclar aliri insallah.
Özelde canımyunus bey özelde mi üniversite mi canım
saol canım.kaç lira pekiÖzelde canım
Denizli ozel saglik hastanesinde. Guncel ucret bilgisi icin hastane tup bebek unitesini arayip bilgi alin bence.yunus bey özelde mi üniversite mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?