Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

İsteyen kabul edenler yazabılır

Aynen kızlar özelden mesaj atabılıosunuz
Sevgili Beuse, bende yeni tüp bebek merkezleri arıyorum. Yunus Aydınla 2 defa transfer yaptırdım, tutmayınca, bir sonraki denemem için,yeni bir yer olabilir düşüncesindeyim. Tabi şu an net bir kararım yok, araştırıyorum. İstanbula giden kuzeninden bahsetmişsin. Daha detaylı bilgi alabilirmiyim? Nerede ve kime yaptırmışlar?

Grup kurduk canım ama senın mesajın özelden gelmemiş

Ne yapsak bılemedım kı cnm

Bak canım ben sana attım özelden mesaj

WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

2. Gun 3. Gub 5.gun hic takilmayin oyle seylere.... Sonucta bir kisiye 2. Bir kisiye 5. Gun embriyi transferi yapilirken rastgele yapilmiyor. Sartlar bunu gerektigi icin o kisi icin bu uygun oldugu icin yapiliyir. Bu isin arkasinsa doktor, hemsire ve embriyolog var. Bizlerin bilemeyecegi sattlar degerlendirilip uygulama yapiliyor. Benim ilk tup bebek denememde izmirde gec dolllenen yani olasiligi cok dusuk kalitesiz bir 2. gun embriyosu konulmustu. O zamanki doktorum da sansimin duauk oldugunu soyledi. Ama sartlar bunu gerektirdigi icin boyle yapildi. Nitekim tutmadi da. En iyiyi biz bilmiyoruz aekadaslar. Kendimiz icin en iyisini istiyoruz elbette ama bir doktor veya bir saglik ekibi de hastasi icin en iyisini ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…