Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Bütün yorumları okudum.Bende Yunus Aydın'ın hastasıyım Benim amh değerimde 0,40 7 ayda 3 döllenmiş 3.gün embriyo oluşturmuştu doktorum malesef her ay olmadı çünkü. üçünüde transfer etti doktorum ama malesef sonuç negatif oldu. O kadar kafam karışık ve umutsuzum ki

Ah canım ya çok üzüldüm benimde rezerv problemim var seni çok iyi anliyorum.. kaç yaşındasın?

Canim şimdi okudum yazdıklarını. Bizim gibi rezerv problemi olanlarda yüksek doz iğne işe yaramiyor ben İstanbul'a da gittim İzmir'e de gittim hep yüksek doz iğne verdiler

Yunus Beyi'in bizim gibi hastası cok. Son çare kalktım Gazinatep'ten denizliye geldim Perşembe günü opum var inşallah hayirlisiyla olur bu kez.. Bu benim 6.denemem

Yunus beye gitmek isteyen arkadaşlar kesinlikle kararsız kalmayın. Kendisi çok iyi bir Dr. Herşey den önce hasta Dr ilişkisi çok iyi bir sürü Dr gittim. İkinci denememizde basarili olduk. Basarisiz olduysanız da umutsuzluğa kapılmayın dinlendiğinz de emin olduktan sonra hemen deneyin. Özellikle rahim dinlenmesi cok önmli.

Şuan tekrar başladınız mı

Merhaba ben Yunus beyle tekrar başlamıyorum. Şu an doktor seçimi yapmadım istanbula görüşmeye gidicem henüz tedaviye başlamadım sizin durumunuz nedir?
Benim durumum şuan kist var ve fsh yüksek 22 amh testi istedi doktor ultrason ile baktı yumurtalık rezervinin azaldığını söyledi siz memnun kalmadınız mı şu koskoca Denizli'de adam akıllı doktor yok reglim az geldiği zamanlarda Arif Saylan'a gittim hep geçiştirdi bana bunları söylemedi çok kötüyüm

Merhaba ben Yunus beyle tekrar başlamıyorum. Şu an doktor seçimi yapmadım istanbula görüşmeye gidicem henüz tedaviye başlamadım sizin durumunuz nedir?
Yunus hoca sizde nasıl bir yol izledi neler yaptı benerse sonuçlarınız neler yazar mısınız sizden rica etsem

Kızlar amh testi sonucum çıkmış telefon ile öğrendim fakat sonucu bana söylemediler doktorunuzu arayın dedi sekreter bayan şimdi mi arasam yoksa reglim geldiği zaman doktora gideceğim o zaman yüzyüze konuşmak mı daha iyi olur ayrıntısı ile kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…