Hayır canım 7 yıldır hep korunduk ama doktorada gittim ihmal etmedim neden böyle oldu anlamıyorumBaşka çocuğun var mı canim
Biz hiç korunmadik 2 yıldır olmuyor eşim kaynaklı işte canım çok sıkılıyor bazen. Başlarda takmiyordum olur 1 Sperm yetiyo diyordum. Ama umutlarim tükendiHayır canım 7 yıldır hep korunduk ama doktorada gittim ihmal etmedim neden böyle oldu anlamıyorum
OfTüp e yüzde 50 60 şans veriyorlar genelde. Ama garantisi yok herseye hazırlıklı olmalı tabi
İnşallah canım eşinde de problem yoksa olur heralde ilaçlarla falanOfumarım olur tüp bebek olmazsa zaten Kıbrıs'a giderim
Etrafımızdaki insanlar etkiliyor canım sorma geçen sene ablam kardeşimin eşi oturuyoruz neyse dedim seneye bebek istiyoruz korunmayacağız ablam çok kıskançtır sonra hop hamile kaldı ikinciye önceden hayır düşünmüyoruz gerek Yok diyen insan geçen hafta Doğum yaptı işte kalbim bir tuhaf oldu anlatabildimBiz hiç korunmadik 2 yıldır olmuyor eşim kaynaklı işte canım çok sıkılıyor bazen. Başlarda takmiyordum olur 1 Sperm yetiyo diyordum. Ama umutlarim tükendi
İnşallah canım işte daha eşimde var mı problem bilmiyoruz umarım yoktur sperm vermesi için kaç gün cinsellik olmaması lazım 3 gün müİnşallah canım eşinde de problem yoksa olur heralde ilaçlarla falan
Sorma bende artık etrafimda hamile görmeye tahammül edemez oldum. İmreniyorum. Benimde kuzenim hamile kalmıştı aynı zamanda evlenmistik. Ona hayırlı olsun bile diyemedim ağladım üzüldüm. Sonra 4 aylıkken kalbi durdu bebeğinin suyu az gelmiş. O kadar üzüldüm ki kızdım kendimeEtrafımızdaki insanlar etkiliyor canım sorma geçen sene ablam kardeşimin eşi oturuyoruz neyse dedim seneye bebek istiyoruz korunmayacağız ablam çok kıskançtır sonra hop hamile kaldı ikinciye önceden hayır düşünmüyoruz gerek Yok diyen insan geçen hafta Doğum yaptı işte kalbim bir tuhaf oldu anlatabildim
3 canim aman inşallah yoktur sorun . Hepsi birlesince daha zorİnşallah canım işte daha eşimde var mı problem bilmiyoruz umarım yoktur sperm vermesi için kaç gün cinsellik olmaması lazım 3 gün mü
İnşallah canım ya yoktur çok korkuyorum3 canim aman inşallah yoktur sorun . Hepsi birlesince daha zor
Kendine kızma işte bizim toplumda abartılıyor bu konular maalesef bizlerde istemeden kendimizi soğutuluyoruzSorma bende artık etrafimda hamile görmeye tahammül edemez oldum. İmreniyorum. Benimde kuzenim hamile kalmıştı aynı zamanda evlenmistik. Ona hayırlı olsun bile diyemedim ağladım üzüldüm. Sonra 4 aylıkken kalbi durdu bebeğinin suyu az gelmiş. O kadar üzüldüm ki kızdım kendime
İnşallah yunus bey ümit verdi ama bilmiyorum benim içim burukİnşallah canım ya yoktur çok korkuyorum
İşte bazen oluyor bazen engel olamiyosun duygularına. Allahin vardır bildiği zamanı vardır elbet. İstediğin zaman yaz ben burdayım hepKendine kızma işte bizim toplumda abartılıyor bu konular maalesef bizlerde istemeden kendimizi soğutuluyoruz
Benimle çok iç açıcı konuşmadıİnşallah yunus bey ümit verdi ama bilmiyorum benim içim buruk
Tamam canım yazarım sende salı günü yaz buraya olur muİşte bazen oluyor bazen engel olamiyosun duygularına. Allahin vardır bildiği zamanı vardır elbet. İstediğin zaman yaz ben burdayım hep
Ne zaman baslicaksin tupe belli mi canimBenimle çok iç açıcı konuşmadıkorkuyorum işte
Adetin olunca gel görüşelim dedi canımNe zaman baslicaksin tupe belli mi canim
Ben ekimdeAdetin olunca gel görüşelim dedi canım
Hadi inşallah canım dua ediyorum buraya bütün gelişmeleri yaz olur muBen ekimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?