Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

Tüp e yüzde 50 60 şans veriyorlar genelde. Ama garantisi yok herseye hazırlıklı olmalı tabi

Hayır canım 7 yıldır hep korunduk ama doktorada gittim ihmal etmedim neden böyle oldu anlamıyorum
Biz hiç korunmadik 2 yıldır olmuyor eşim kaynaklı işte canım çok sıkılıyor bazen. Başlarda takmiyordum olur 1 Sperm yetiyo diyordum. Ama umutlarim tükendi

Biz hiç korunmadik 2 yıldır olmuyor eşim kaynaklı işte canım çok sıkılıyor bazen. Başlarda takmiyordum olur 1 Sperm yetiyo diyordum. Ama umutlarim tükendi
Etrafımızdaki insanlar etkiliyor canım sorma geçen sene ablam kardeşimin eşi oturuyoruz neyse dedim seneye bebek istiyoruz korunmayacağız ablam çok kıskançtır sonra hop hamile kaldı ikinciye önceden hayır düşünmüyoruz gerek Yok diyen insan geçen hafta Doğum yaptı işte kalbim bir tuhaf oldu anlatabildim

Sorma bende artık etrafimda hamile görmeye tahammül edemez oldum. İmreniyorum. Benimde kuzenim hamile kalmıştı aynı zamanda evlenmistik. Ona hayırlı olsun bile diyemedim ağladım üzüldüm. Sonra 4 aylıkken kalbi durdu bebeğinin suyu az gelmiş. O kadar üzüldüm ki kızdım kendime

Kendine kızma işte bizim toplumda abartılıyor bu konular maalesef bizlerde istemeden kendimizi soğutuluyoruz

Kendine kızma işte bizim toplumda abartılıyor bu konular maalesef bizlerde istemeden kendimizi soğutuluyoruz
İşte bazen oluyor bazen engel olamiyosun duygularına. Allahin vardır bildiği zamanı vardır elbet. İstediğin zaman yaz ben burdayım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…