Denizli Tüp Bebek Doc Dr Yunus Aydın

İlk ne Zaman karar verdi doktor ağustos ayında mı canım
Daha once murat Karayel e gidiyordum. O direk tüp dedi zaten. Pek ilgili gelmedi bana. Sonra yunus aydin a gittim . Rahim şekil bozukluğu nu düzeltilmesi gerek tüp den önce dedi. 2 ay önce ameliyat oldum. Bi iki ay beklemek istedik rahim kendine gelsin diye. Ekimde başlayalım dedik

Geçmiş olsun canım evet Murat karayele arkadaşta gitti memnun kalmadı

Merhaba kızlar

Gamze seninle problemimiz aynı bizimde sperm kaynaklı. Eşimde varikosel tespit edildi. Mart ayında ilk tüp denememi yaptırdım yunus beyde. Sonuç negatifti. Daha sonra Temmuzda tekrar başladık tedaviye geçen hafta transfer oldum şuan sonuç bekleme aşamasındayım. Embriyolarım 3. güne kadar gidebildi malesef. Sadece dua ediyorum şuan tutması için. Eşim varikosel ameliyatı oldu. en azından şekil bozukluklarının düzelmesi için. Kesinlikle umudunu kaybetme hiç spermi olmayanlar tedavi ile çocukları olabiliyor. Bende kendime bu umudu vermeye çalışıyorum ama bazen hiç umudum kalmıyor.

Canım nasıldı eşinin değerleri bizde ekim gibi düşünüyoruz

Yumurta rezervin nasıl canım tutmamasinin sebebi ne oluyor ki ya Sperm lerden kaynaklı mi tutmuyor ki

Merhaba kizlar yazip yazmamakda lararaiz kaldim moralinizi bozmamak icin ama ..ocakta basladik martta ilk transfer ve sonuc negatif.tekrar haziranda yapildi o kimyasal oldu ikiside donmustu hicbir problem yok spermde falanda ama olmadi.olmamasina bi aciklik zaten getirilmiyor sebep yani.nasip diyoruz bizde....insallah sizlerinki tutarr.

Yumurta rezervin nasıl canım tutmamasinin sebebi ne oluyor ki ya Sperm lerden kaynaklı mi tutmuyor ki
Yumurta rezervinde bir problem yok. Sperm kaynaklı diye yorumluyorum. Ancak onlar birşey söylemiyor. Bizim değerlerimiz 10.000 sperm morfoloji tam hatırlamıyorum. ama değerlerimizin çok iyi olmadığı ortada. Histeroskopi yaptılar bana bir problem yok. Sperm iyi olmadığı için embriyo 3. güne kadar gelebiliyor. Sperm içinde Tedavi anlamında da hiç bir şey yapılmadı. Yapılacak bişi yok demekki. Birazda nasip canım.
Tedavin hayırlı olsun şimdiden. İnşallah ilkinde tutar canım.

İnşallah canım sperm iyi olanın da tutmayabiliyor demekki. İnsan düşün düşün kafayı yicek valla

Biz daha yeni gittik cnm paüye rapor vermiyorlar eger orada baslicaksaniz ona gore veriyorlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…