İlk ne Zaman karar verdi doktor ağustos ayında mı canımBen ekimde
Tmm canım özelden de yazarım. Nerde oturuyosunHadi inşallah canım dua ediyorum buraya bütün gelişmeleri yaz olur mu
Daha once murat Karayel e gidiyordum. O direk tüp dedi zaten. Pek ilgili gelmedi bana. Sonra yunus aydin a gittim . Rahim şekil bozukluğu nu düzeltilmesi gerek tüp den önce dedi. 2 ay önce ameliyat oldum. Bi iki ay beklemek istedik rahim kendine gelsin diye. Ekimde başlayalım dedikİlk ne Zaman karar verdi doktor ağustos ayında mı canım
Geçmiş olsun canım evet Murat karayele arkadaşta gitti memnun kalmadıDaha once murat Karayel e gidiyordum. O direk tüp dedi zaten. Pek ilgili gelmedi bana. Sonra yunus aydin a gittim . Rahim şekil bozukluğu nu düzeltilmesi gerek tüp den önce dedi. 2 ay önce ameliyat oldum. Bi iki ay beklemek istedik rahim kendine gelsin diye. Ekimde başlayalım dedik
Merhaba kızlarDaha once murat Karayel e gidiyordum. O direk tüp dedi zaten. Pek ilgili gelmedi bana. Sonra yunus aydin a gittim . Rahim şekil bozukluğu nu düzeltilmesi gerek tüp den önce dedi. 2 ay önce ameliyat oldum. Bi iki ay beklemek istedik rahim kendine gelsin diye. Ekimde başlayalım dedik
Canım nasıldı eşinin değerleri bizde ekim gibi düşünüyoruzMerhaba kızlar
Gamze seninle problemimiz aynı bizimde sperm kaynaklı. Eşimde varikosel tespit edildi. Mart ayında ilk tüp denememi yaptırdım yunus beyde. Sonuç negatifti. Daha sonra Temmuzda tekrar başladık tedaviye geçen hafta transfer oldum şuan sonuç bekleme aşamasındayım. Embriyolarım 3. güne kadar gidebildi malesef. Sadece dua ediyorum şuan tutması için. Eşim varikosel ameliyatı oldu. en azından şekil bozukluklarının düzelmesi için. Kesinlikle umudunu kaybetme hiç spermi olmayanlar tedavi ile çocukları olabiliyor. Bende kendime bu umudu vermeye çalışıyorum ama bazen hiç umudum kalmıyor.
Yumurta rezervin nasıl canım tutmamasinin sebebi ne oluyor ki ya Sperm lerden kaynaklı mi tutmuyor kiMerhaba kızlar
Gamze seninle problemimiz aynı bizimde sperm kaynaklı. Eşimde varikosel tespit edildi. Mart ayında ilk tüp denememi yaptırdım yunus beyde. Sonuç negatifti. Daha sonra Temmuzda tekrar başladık tedaviye geçen hafta transfer oldum şuan sonuç bekleme aşamasındayım. Embriyolarım 3. güne kadar gidebildi malesef. Sadece dua ediyorum şuan tutması için. Eşim varikosel ameliyatı oldu. en azından şekil bozukluklarının düzelmesi için. Kesinlikle umudunu kaybetme hiç spermi olmayanlar tedavi ile çocukları olabiliyor. Bende kendime bu umudu vermeye çalışıyorum ama bazen hiç umudum kalmıyor.
Yumurta rezervinde bir problem yok. Sperm kaynaklı diye yorumluyorum. Ancak onlar birşey söylemiyor. Bizim değerlerimiz 10.000 sperm morfoloji tam hatırlamıyorum. ama değerlerimizin çok iyi olmadığı ortada. Histeroskopi yaptılar bana bir problem yok. Sperm iyi olmadığı için embriyo 3. güne kadar gelebiliyor. Sperm içinde Tedavi anlamında da hiç bir şey yapılmadı. Yapılacak bişi yok demekki. Birazda nasip canım.Yumurta rezervin nasıl canım tutmamasinin sebebi ne oluyor ki ya Sperm lerden kaynaklı mi tutmuyor ki
İnşallah canım sperm iyi olanın da tutmayabiliyor demekki. İnsan düşün düşün kafayı yicek vallaYumurta rezervinde bir problem yok. Sperm kaynaklı diye yorumluyorum. Ancak onlar birşey söylemiyor. Bizim değerlerimiz 10.000 sperm morfoloji tam hatırlamıyorum. ama değerlerimizin çok iyi olmadığı ortada. Histeroskopi yaptılar bana bir problem yok. Sperm iyi olmadığı için embriyo 3. güne kadar gelebiliyor. Sperm içinde Tedavi anlamında da hiç bir şey yapılmadı. Yapılacak bişi yok demekki. Birazda nasip canım.
Tedavin hayırlı olsun şimdiden. İnşallah ilkinde tutar canım.
Peki ne yapmayi dusunuyorsunuz sadece ilac raporu veriyorlarmi acabaBiz daha yeni gittik cnm paüye rapor vermiyorlar eger orada baslicaksaniz ona gore veriyorlarmis
Valla bilmiyorum ki cnm.baska yerden rapor alabilirsek istanbulda iyi bi merkeze gitmeyi dusunuyoruz.siz basladiniz mi ozel sagliktaPeki ne yapmayi dusunuyorsunuz sadece ilac raporu veriyorlarmi acaba
Eşref bey kim acaba doktrmu embiyologmu ?Beni telefonla aramisti daha sonra transferden once yanima gelip kac embriyonun kaldigini ve ne kadar transfer edeceklerini bana solemisti esref bey.
EmbriyologEşref bey kim acaba doktrmu embiyologmu ?
Er padamiEmbriyolog
En son ordaydi bi uc ay once flnEr padami
Teşekkurler siz nasl memnun kaldinizmi ozel saglikdan ve yunus beyden detaviden ?En son ordaydi bi uc ay once fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?