- 6 Eylül 2016
- 112
- 55
- 18
- 33
Teşekkurler siz nasl memnun kaldinizmi ozel saglikdan ve yunus beyden detaviden ?En son ordaydi bi uc ay once fln
Aslinda ilgililerdi ama iki negatiften sonra devam etmek istemedimTeşekkurler siz nasl memnun kaldinizmi ozel saglikdan ve yunus beyden detaviden ?
Aslinda ilgililerdi ama iki negatiften sonra devam etmek istemedimTeşekkurler siz nasl memnun kaldinizmi ozel saglikdan ve yunus beyden detaviden ?
Merhaba siz tedaviye başladınız mı ?Kızlar yunus beye gözü kapalı güvenin mükemmel bi doktor çok doktor gezmiş biri olarak söylüyorum bunu ızmir de ıstanbul da dengi azdır inanin
Şimdi nereyi düşünüyorsunuz sorununuz tam anlamıyla neydi ?Aslinda ilgililerdi ama iki negatiften sonra devam etmek istemedim
Canım ben de yumurta rezerv azligi var 7 opu da 1 embriyo oldu o transfer edildi pozitif oldu ama bos gebelikmisOlumlu sonuç alanlar nedeniyle birlikte buraya yazabilir mi kızlar
Ultrasonda kaç yumurtan vardı canım benimde aynı rezerv azlığı fsh yüksek amh düşük adetim olduğunda doktor 4 yumurta gördü ve hangi ilaçları kullandınız biliyorum çok soru sordum kusura bakmayınCanım ben de yumurta rezerv azligi var 7 opu da 1 embriyo oldu o transfer edildi pozitif oldu ama bos gebelikmis
Ben de 2 yumurta oluyor 4 yumurta varsa korkma doktor her yolu denedi ben de ama klomenle yaptık çoğunluğunuUltrasonda kaç yumurtan vardı canım benimde aynı rezerv azlığı fsh yüksek amh düşük adetim olduğunda doktor 4 yumurta gördü ve hangi ilaçları kullandınız biliyorum çok soru sordum kusura bakmayın
Tamam canım sağol sanada femamed ,bioestron ve omega Q10 verdi miBen de 2 yumurta oluyor 4 yumurta varsa korkma doktor her yolu denedi ben de ama klomenle yaptık çoğunluğunu
İnşallah hepimiz memnun kalır ve olumlu sonuç alırızBen yunus beyden memnunum canım değiştirmeyi düşünmüyorum
İnşallah hepimiz memnun kalır ve olumlu sonuç alırız[/QUOT
Doktor değilde canım işte durumu sanırım tam kabullenemedim sorunum oİnşallah bence tereddüt etmeyin çok iyi doktor ben pozitif aldım ama düşük yaptım sonra yine devam edicez
Ben erpada yaptırıyorum siz daha önce nerede yaptırdınızArkadaşlar merhaba,
pamukkale üniversitesinde tüp bebek yaptıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?