Bilmiyom işte canım tiroid hormon falan sanırım gelin testlerinizi yapalım dediler hiç bilgim yok benimdeNe testleri yapılacak sana canım
Ben histereskopi olmuştum 2 ay önce rahim şekil bozukluğu perde den. Esimde sayı kalite morfoloji sorunu var neler yapılacak bilmiyorumBenim şuan kistler var d.kontrol hapı verdi adetinin ilk günü gel dedi bu hafta bitiyor haplar inşallah hemen adetim gelir
O zaman senin fsh ve tsh hormonuna birde amh bakacak galiba aç gitBilmiyom işte canım tiroid hormon falan sanırım gelin testlerinizi yapalım dediler hiç bilgim yok benimde
Benimde fsh yüksek amh düşük işte birde şeker tiroid sorunum var adetimin ilk günü folikül bakacak sanırım sekreteri aradı sanırım bizim tüp bebek olucakBen histereskopi olmuştum 2 ay önce rahim şekil bozukluğu perde den. Esimde sayı kalite morfoloji sorunu var neler yapılacak bilmiyorum
Galiba canım . Eşime proxedd verdi kullan dedi. Sayı için değil kalite için dedi. Yumurtlama sorunum yok kist falan yokO zaman senin fsh ve tsh hormonuna birde amh bakacak galiba aç git
Bizimde tüp işte ama onun da garantisi yok umudum da yok acikcasi.Benimde fsh yüksek amh düşük işte birde şeker tiroid sorunum var adetimin ilk günü folikül bakacak sanırım sekreteri aradı sanırım bizim tüp bebek olucak
Sizin işlem basit o zaman canım hayırlısı ile hemencecik olur eşimde gelicek Benimle o gün sanırım omunda sperm kalitesi bakılacakGaliba canım . Eşime proxedd verdi kullan dedi. Sayı için değil kalite için dedi. Yumurtlama sorunum yok kist falan yok
Bu işler hiç belli olmaz canım umudunu kaybetme bende öyleyim aslında bugünlerde çok karamsar oldum aileler bilmiyor bileBizimde tüp işte ama onun da garantisi yok umudum da yok acikcasi.
Basit değil sanmiyom canım bizim Sperm 3 milyon morfoloji yüzde 1 berbat durumdayiz yaniSizin işlem basit o zaman canım hayırlısı ile hemencecik olur eşimde gelicek Benimle o gün sanırım omunda sperm kalitesi bakılacak
Eşin kaç yaşında canımBasit değil sanmiyom canım bizim Sperm 3 milyon morfoloji yüzde 1 berbat durumdayiz yani
Ne zormuş evlat hasreti 2 yıllık evliyim ilk denememiz olcak dondurulmus olanlar da tutma ihtimali daha yüksek mi hiç bilmiyorum. Karamsarim bendeBu işler hiç belli olmaz canım umudunu kaybetme bende öyleyim aslında bugünlerde çok karamsar oldum aileler bilmiyor bile
36 yaşında ben 27 zaman geciyor sizin yaşlar kaç canimEşin kaç yaşında canım
Evet bizler azınlığız ceketini atıp hamile kalanlardan olmak isterdim çok kötüyümNe zormuş evlat hasreti 2 yıllık evliyim ilk denememiz olcak dondurulmus olanlar da tutma ihtimali daha yüksek mi hiç bilmiyorum. Karamsarim bende
Evet olumlu sonuç alan hiç mi yok acaba bilmiyorum ki. İzmirde Eskişehir de falan görev yapmış bu doktor. Ordakiler neden buraya geliyor eğer başarı oranı dusukse birsürü soru aklimdaDiğer kızlarda yazmıyor buraya keşke yazsalar destek olsak birbirimize olumlu sonuç alanlarda Yok
Ben 33 eşim 34 canım şimdiye kadar hep korunduk geçen ay ben adet olmayınca doktorda acı gerçeği ögrendim yumurta rezervi azlığı ,kist ondan önce hep özel Ege'de Arif Saylan'a gittim geçen seneye kadar hep herşey normal dedi 3 senedir adetim az saçlarım dökülüyor diye gitmiştim hep normal dedi hakkımı helal etmiyorum o Adama36 yaşında ben 27 zaman geciyor sizin yaşlar kaç canim
Sorma bazen yorgun hissediyorum kendimi. Daha ilk denemem olcak yillardir ugrasanlar var tabi . Şükür halimize ama hep kadın yipranan. Yok rahim filmi yok histereskopi yok iğneler korkuyorum bazenEvet bizler azınlığız ceketini atıp hamile kalanlardan olmak isterdim çok kötüyüm
Başka çocuğun var mı canimBen 33 eşim 34 canım şimdiye kadar hep korunduk geçen ay ben adet olmayınca doktorda acı gerçeği ögrendim yumurta rezervi azlığı ,kist ondan önce hep özel Ege'de Arif Saylan'a gittim geçen seneye kadar hep herşey normal dedi 3 senedir adetim az saçlarım dökülüyor diye gitmiştim hep normal dedi hakkımı helal etmiyorum o Adama
Ben zaten açık konuşam doktorla Zaman kaybetmek istemiyorum tüp bebek için %60 şans verirse tamam Yok derse yumurta donasyonu düşünüyoruz eşimle şimdiye kadar hiç düşünmedik aileler öğrense özelllikle eşimin ailesi kötü olucamEvet olumlu sonuç alan hiç mi yok acaba bilmiyorum ki. İzmirde Eskişehir de falan görev yapmış bu doktor. Ordakiler neden buraya geliyor eğer başarı oranı dusukse birsürü soru aklimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?